svaki dan je nedjelja
/ex-yu/
ugasio sam konac jucer stvarno nisam mogao vise sve je za kurac
i want to bury my ass so bad inside her cheeks bros
fuck fuck fuuuuuuuck
>razmiljam o tome opet
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ovo sam inache ja
moj san 2004
srrrrrk pijem kaficu
oook
Ooo moj bozeeeee aaaaaaaa seks seks seks želim sex sex sex lalalalalallaalal picka picka huaaaa aaaaaa ggrrggrrrrrrgrgg
Top lista najprodavanijih gramofonskih ploča u Jugoslaviji 1947-91'!
1. Lepa Brena i Slatki greh/"Lepa Brena" (1984) - 1,1.000.000 primeraka
2. Zdravko Čolić/"Ako priđeš bliže" (1977) - 1.000.000 primeraka
3. Miroslav Ilić/"Pozdravi je pozdravi" (1982) - 900.000 primeraka
4. Vesna Zmijanac/"Istina" (1988) - 850.000 primeraka
5. Danijel/"Bio sam naivan" (1984) - 800.000 primeraka
6. Novi fosili/"Budi uvjek blizu" (1981) - 712.000 primeraka
7. Lepa Brena/"Mile voli disko" (1982)
Lepa Brena/"Hajde da se volimo" (1987)
Vesna Zmijanac/"Jedan si ti" (1987)
Halid Bešlić/"Neću, neću dijamante" (1984)
Hari Mata Hari/"Strah me da te volim" (1990) - 700.000 primeraka
8. Vesna Zmijanac/"Dođi što pre" (1986)
Lepa Brena/"Voli, me voli (1986)
Šemsa Suljaković/"Pristajem na sve" (1986)
Neda Ukraden/"Hoću tebe" (1985) - 650.000 primeraka
9. Magazin/"Magazin" (1987) - 630.000 primeraka
10. Plavi orkestar/"Soldatski bal" (1985)
Srebrna krila/"Srebrna krila" (1979)
Lepa Brena/"Uske pantalone" (1986) - 600.000 primeraka.
krcka mi crni andjeo po crevima
balkan info je imao nekoliko dobrih i zanimljivih epizoda u pocetku a sad je 99% njih hrpa ludaka koji satima samo seru
Post će možda nekima djelovat kao trollanje i zajebancija, al ja ovo sve mislim za ozbiljno.
Naletio sam na Instagramu na neki post, crtež žene kako stoji na koljenima i moli se, a ispod piše ''samo da mu nije mali''. Sad gledam i razmišljam, koliki je točno ''mali'' a koliki ''veliki'' penis? Pa pitam vas, koja je po vama veličina velika, koja mala, a koja pak normalna? Jasno mi je da je penis od 8 cm u erekciji malen i da je onaj od 22 velik, ali takvi su rijetkost i ekstrem, šansa da netko ima tolikog je vrlo mala (Sad će bit komentara ''hehe nisi vidio mog prangiju''). Nemojte pisat one klišeje tipa ''tehnika je bitna'' i tako to, pričamo isključivo o veličini, koliko dobro zadovoljava sad nije bitno. Ovo nije neki post da služi kao reassurance likovima koji misle da im je mali, nego čista diskusija.
Kaže u hrvatskoj prosječna veličina spolnog uda četrnaest ipo centimetara, a da netko kaže da mu je toliki, vrlo vjerojatno bi mu se podsmjehivali i rekli nešto tipa ''samo? pa to je ništa''. Možete vi sad govorit da su takvi ljudi kreteni i da su muškarci nesigurni i da preuveličavaju i ne znam što ne, ali siguran sam da bi se u puno slučajeva to dogodilo. Jedan put je neki pajdo rekao da mu je 16 i ovaj drugi mu se smije kaže ''haha pa to je malo šta ćeš s tim''. Nisu mi jasni kriteriji i kako ljudi, a posebice žene na to gledaju. Pogotovo kad se spomene ''mali penis'', jer po nekima je očito 16 cm mali penis, i svatko ima svoje mišljenje, pa me zanima sad, vaše subjektivno mišljenje. Koliko po vama centimetara treba bit da bi rekli da je mali a koliko da je veliki? Jeste li imale iskustva sa gore navedenima i koliki su bili.
prrrrrrrrrrrrrrrrrd
ovo
sad samo dovode sizofrenicare da sizofrenisu po 3 sata
batalio sam da ih pratim jos pre par meseci
halo, neko mi je reko da ovde ima puno gey gais.
pa u tome i jest fora
16cm je prosječno za djevce i stare muškarce.
Prosječni jebači imaju 20cm.
Muški sa ispodprosječnim i čak prosječnim kurcima ne jebu uopće ili jako rijetko.
Muški s većim kurcima jebu često stoga je i percepcija prosječnog kurca drukčija nego statistički prosjek.
16cm je ženama maleno iako statistički to možda i je prosječna veličina kurca.
Žene jako često viđaju velike kurce, iako su kurci veći od 18cm možda tek 1-3% populacije.
ovo jebote ajde i da su neki zanimljivi harizmaticni ljudi kao miroljub a ne padavicari sizofrenicari koje ne mozes slusati dulje od 5 minuta
Prosječni kurac je 15cm.
Svatko tko misli da svi muški, čak i oni sa mikro kurcima, ispodprosječnim kurcima, dedeki i svakojaki odvratni podljudi jebu su u velikoj zabludi. Često jebe samo 10-20% muških. Ostali su ili djevci ili normani koji jebu svakih 5 godina ili su jebali samo jednom u životu.
Moderna žena kada vidi kurac od 15cm njoj je to maleno. Odmah joj pada na pamet "malen kurac." Duboko u sebi svi znaju da je ovo istina.
big american here.
a Balkan friend of mine showed me this band bijelo dugme
and i looked at all the videos and i thought...
wow this is like a story
what is the story?
are yugo faggots too stupid t appreciate their own culture?
come back to me with an answer.
Vesela činjenica: Hercegovci su najobdareniji na Balkanu.
ako mu odgovorim sredit ce mi work and travel posao peraca tanjura
ako budem postao o hercegovini u superlativu, sakricu cinjenicu da smo incestoidna vukojebina ona brdjanska
ako mu ga malo dudlnem mozda me ugosti na 6 mj dok ne nadjem posao stan i to dok se ne snadem
incestiodno ti izkaram kevu bre, o cemu ti pricas??? ako te je sramota sto si hercegovac verovatno si siptar crnogorac ili samo gloovoti bosnjo
smiri se zivotinjo smrdljiva
>zastava
drina ti je levo, predji je i ostani tamo
Hi :)
ti mora da si smrdljiva kragujevachka narkomanska izdrkotina cim tako razmisljas
hi. be my friend
kakvo je ovo neartikulirano urlikanje kockoglave zivincadi
neznam sta to znaci, a mislim da znaci...
mislim da si ti neki peder
120894095
odrezem ti sake i stopala i ostavim usred sume da te rastrgaju vukovi i medjedi
okay nigger
i tako si bas nigger
reci mi kako se zoves ako si neki velki covek
wow, scared balkanigger
what's new?
vidi debilu ja sam Srbin Miladin
youtube.com
balkan guys have small diks
Osvojio sam 1300 eura kladeći se na polu amaterski ruski stolni tenis
>vaše zanimanje
>može li vaš penis penetrirati među slikopovezane karamelaste guze i dosegnuti ružičasta vrata raja ?
ajmo sad malo o haplogrupama
programer
ne
they're coming
BBC IS FUCKING YOUR SISTER
samo I2, sve ostalo da napusti sahranu
jel rekao neko nekad ameru da smo sromasniji od pojedinih africkih zemalja
SHUT UP GEY GAI
Are black girls allowed to post in this thread?
Asking for a friend.
dosadno coveku sta ces
only if she can sunk my dunk
samo ako postaš svoju sestru :3
only if you like BBC (Big Balkan Cock)
hodajuca sida