Edycja niedzielna
/polska/
Wróciłem
dajcie rekomendacje gierki, ktora wyszla w ostatniej dekadzie
jaki gatunek?
każdy poza gównem dla weebów z anime dziewczynkami
Hitman blood money?
bottle brothers
stellaris
ale martwo
podedycja srania katolom do ryja
>120876948
>jak stale nie będziesz zwiększać dystansów to nie dziw się że gówno ci się poprawi
nie rozumiem
przecież jak biega regularnie np 3 km i na początku nie daje rady to powinien organizm się przystosować do radzenia sobie przede wszystkim z tymi 3 km
organizm da sobie znakomicie rade. jeszcze jak jest mlody i szybko sie regeneruje. w bieganiu glownie chodzi o mentalnosc samego biegacza
fromplanks like pope
What does "nazwy osobowej" mean?
it means zwal mi konia stopami
>slownik.one
now fuck off
So is it just a first name?
Jebać polskę desu
idziecie dzisiaj na mszę?
more like first and surname
czy tzw. boomercore jest rzeczą?
tak
Oh ok. Thank you friend.
aha
do polski girls like paki dick?
dajcie mnie sento do chuja
polskie kurwiska lubią każdy rodzaj dicka
what about pure bred masowian polski pussy?
a takom?
se pobrałem gier i będzie grane na maxa ostro
którym jesteście i które najbardziej lubicie?
po co rysownicy tak często dorabiają dzieciom dorosłe kształty ciała zamiast zostawić tak jak tutaj
pierdolony wirus skurwysyn miałem iść do roboty znaleźć mieszkanie i sie wyprowadzić od starych ale nie kurwa jakiś chińczyk wpadł na pomysł żeby wpierdolić nietoperza bo co może pójść nie tak kurwaaaaa jeszcze nigdy nie zaznałem momentu żeby życie mnie nie wyruchało całe życie pod górke kurwa jego zajebana mać już od najmłodszych lat
Dzień dobry albo Szczęść Boże, jak Państwo Woli.
Chciałbym zapytać gdy zobaczysz taką ładną Polką z pierścionkiem na palce srednią. Co to może oznaczać?
youtu.be
Jeżeli osoba ma akt małżeński ona nosi A pierścionek na palcu na palcu serdecznym na rękę prawej lub w Polsce jest inny zasady?
jezeli nie na lewej rece, na serdecznym palcu to nic nie znaczy
na środkowym palcu to ewidentnie pierścionek noszony w roli pseudo kastetu żeby mocniej bolało przy wpierdolu
hourglass
Dosłownie ja
kupił sobie jakiś user tutaj onahole?
no siema
anonowi zawsze wiatr w oczy
Ciekawe że w końcu filmika usunęła swoj pierścionek. Może naprawdę zobaczyła że jest bezpiecznie na tej Ukrainie mniej więcej. Ale oczy jest piękny jak to się mówi "nie mogę oderwać oczu od pani oczu".
Ciekawe na Białorusi większość nosi na rekę prawej. Majprawdopodobniej to zależy od konfesji religijnej.
jaki model? polecasz?
This bitch got R I C E D
ci wy wszyscy macie z tym nietoperzem, przecież już ustalono, że to specjalnie zaprojektowany wirus w jednostce badawczej
wiem ale to brzmi śmieszniej jak powiesz że ludzie umierają bo chińczyk zeżarł nietoperza niż że wirus chińczykom uciekł z laboratorium
user wczoraj miał mi napisać jakich wartościowych rzeczy można się nauczyć wychowując dzieci. do teraz nie odpisał
jesteś i wolisz?
tak
Co wy wszystkie z tym wirusem macie? Czy widziećie w powietrzu jakiegoś wirusa? Nie, bo najprawdopodobniej! Ja też nie widzę dlatego nie ma jego.
My tutaj na Białorusi wszyscyśmy dobra pracujemy codziennie Zapierdalamy na dobre tego człowieka fajnego i jego rodziny żadnych przyczyn nie ma dlatego żeby mieć jakąś paniką. Ani kwarantanny a nie zakaza przekroczenie granic nie mamy - wszystko jest dobre, wszystko jest w porządku. Nie trzeba się nie o czym martwić.
opinie?
coś mi się wydaje że gość nie jest obiektywny
> 20% nitki to jeden węgier spamujący że jest podczłowiekiem
a myślałem że atencjusze z /polski/ są wurwiający
co jak co, ale /v4/ to jeszcze większy chlew niż ten kurwidół
nie bierz ty 20lbs of pussy and ass bo to mem chyba że masz psa
Paru tygodni temu wiedziałam linka do jakiegoś filmy k na YouTubie W jakim Było powiedziane że kiedy rząd Komunistyczny ukrywał pandemie w Polsce podczas PRL zginęła bardzo dużo ludzi. Ktoś o tym zna i ma linka?
robicie sobie mejkap jak trapujecie?
czasami sobie wyobrażam że jestem tam u chinczyków i korzystam z tej stronki z losowymi street view i widzę taką piękną wieś gdzieś tam w górach i widzę automat z kolką i sobie wyobrażam że tam podchodzę kupuję kolę i ją piją w upalny letni dzień i myślę że oni to mają życie a u nas tylko na wsi gnojem jebie i muczenie krów słychać
randomstreetview.com
może i ciałem jestem brudasem z polski, ale moje serce należy do Japonii
aha to fajnie masz najebane we łbie
nie wiem nie jestem wieśniakiem, pozdrawiam
anoni jak zaktualizowac ublocka do najnowszej wersji na chromie? w sklepie chrom jest dalej stara wersja
2ch.pm
Tymczasem w Rosji ludziom już nudzi siedzić w kwarantanne, also oni mają kwarantanna aż do 30 kwietnia.
nie wiem bo nie używam botnet: przeglądarka
czasami sobie wyobrażam że jestem tam u słowianów i korzystam z tej stronki z losowymi street view i widzę taką piękną wieś gdzieś tam w górach i widzę automat z piwem i sobie wyobrażam że tam podchodzę kupuję piwo i piją w upalny letni dzień i myślę że oni to mają życie a u nas tylko na wsi ryżem jebie i muczenie samochodów słychać
randomstreetview.com