Alex Jones baskısı
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
discordapp.com
trchan.org
youtube.com
eksisozluk.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
İlk için hurrA
Went to Istanbul and it was very nice! Thank you for having me!
enjoy corona fren
I didn’t get corona but I had Turkish meatballs which were quite nice
Köfte, very nice
Are Turkish and Turkmen mutually intelligible? How much of this can you guys understand?
Jeýhun bilen bahry-Hazar arasy,
Çöl üstünden öser ýeli türkmeniň;
Gül-gunçasy – gara gözüm garasy,
Gara dagdan iner sili türkmeniň.
Hak sylamyş bardyr onuň saýasy,
Çyrpynşar çölünde neri, maýasy,
Reňbe-reň gül açar ýaşyl ýaýlasy,
Gark bolmuş reýhana çöli türkmeniň.
About half of it
sort of like Scots-English ı'd day
oqlimm yauww keşke zamanında alex jonesu sadece meme olarak düşünmeseydim de yayınlarını izleseydim yauwww alexin full coverage conspiracy videolarını atın
yaz uLa sıÇÇan PİÇi işin ne
youtube.com
Redpillci biggalarımı seviyorum be zoruQ
588 deaths in 24 hour. i can't even say what i think about it because i'd risk jail in this democratic century
bu @LL@xını siktimin arabı niye sürekli bura post atıp duruyo??? pok koktu gene
Dc gelin
hHAHAHAHAHAAHhhHAHHH
sikiş werin oqlimm
nie brem
waaahwaaah beni kaşıklabesleyin
alex jonesla küçük kamal güreşe tutuşsa kim alır????
akıt uLa
/tr/ öLdü mü??????
Siktim öldü belediye gömdü
a new terrorist attack, apparently.
a sudanese. don't they get the jihadi idyll is supposed to be over.
azıyorum
>25 posts
>1 image
uLan tıRRRRRRRRRRRK PİÇleri
tıRko PİÇi çıkma yasağından sonra AÇ kalmış
demiş bare hapse gireyim ne yapsam
REİS(pbuh) siksem müebbet yerim çıkamam bare ataPİÇ sikeyim az karnım doyar hem salarlar
çıkmış sokağa ataPİÇ xeRhAne karısı zübeydedendir diye bağırmaya başlamış. zarbolar hemen götürmüş
hakim kararı açıklamış 26 yıl.
t*Rko PİÇi şaşırmış demiş nasıl 26 yıl yedim
1 yıl ataPİÇe küfürden
------------------------------------
25 yılda devlet sırlarını açıklamaktan
AHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAH
efso be
AHAHAHAHAHAHAHAHAH
KÜRD halkına laf eden işte bu t virüsü
youtube.com
xeşqe hollanda gettolarında büyüseydim
insanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyorlar.
KÜRD geriLLam netflix izleyince "beyaz/modern" olduğunu sanan tıRRkolara kırmızıyı verince nasıl götü yanmış PİÇlerin 500 entry
eksisozluk.com
bak güzel kardeşim ben hapishane belgeseli izlemek istediğim için neden orta sınıf bir budala oluyorum?çok biliyorsan buyur sen kalk hondurastaki hapishaneye girip belgesel çek seni izleyelim.ha çekemiyorsan o zaman tatava yapma.verdiği hizmeti sağlayamadığınız bir servisi kullanan insanları eleştiremezsiniz.
Ka
Me
Ha
Meh
HAAAAAA
xanaX(OG tüCCar)+weed(geriLLa) İİ kafa yapıo ama torbacı PİÇi wirüs yüzünden weed satmayacağını söylemiş uLLLa napçaz moruQQQq
üffff ne güzel yakmış be parasıyla tüclenen t*rrrko piçlerini
0-4 kod öğren, ikinci yabancı dil öğren, evde dambıllan vücut yap
5-9 uzan ve çürü
Amına koyim 1 ay beleşti kullanayım dedim. Adam gibi bi tane film yoktu. Bu ekşici piçleri ne izliyor yaw
çer çöp izliyolar moruQ
vardı geçen gün bi tane pulp fiction, jurassic park gibi kült klasikler izleyen xd
üff ne krinçti yha o :DDdd
tek taşaklı dombalak PİÇine bak
finally a post i can understand
AHAHAHAHAHAHA
sikiş werin tıRRRRK PİÇleri
yuwarla
hebisini yapıyorum zaten t*rrrrko sıçanı
fLexLix müzik at esketik olsun brem
ne yapdın bana bokistan???
xanaX owerdose yap oqlim
erpiliç tawuk+şaban mercimek+bulgur+bili bili yumurta+sole margalinle+5 külo dambıllarla ewde wucut yapılırmı???
hemde wucutun kralı yapılır brem
nası yapçaz zoruQ
neden sevgilin yok?
çünkü bir kadına aşık olup da sadık kalabilen bir tane erkek yok.
çünkü günümüz erkeklerinden arkadaşlık uygulamalarını indirmeyeni, sosyal medyadan kadınlara yürümeyeni bulmak çölde su bulmak gibi.
çünkü kitap okuyan bir avuç insanın olduğu ülkede doğal olarak kitap okuyan erkek bulmak çok zor.
çünkü erkeklerin çoğu top kafa; deli gibi futbol izliyorlar ve ben futboldan hazzetmem.
çünkü bırakın ünlü hayranlığını magazin programı bile izlemeyen biriyim. lâkin; ünlü kadın hayranı olmayan, magazin izlemeyen erkeğe henüz rastlamadım.
çünkü ben, istediğini yaptırmak için erkeğe boyun eğen, nazlanan; istediği olmadığında da ağlayıp zırlayan kadınlardan değilim.
çünkü ben; bilinçli, duyarlı, vicdanlı, mide sahibi bir kadınım ve erkekler böyle kadınları hiç sevmezler.
çünkü ben; beraber çıkılan yemeklerde garsonla birebir muhattap olan, hesap ödeyen; dolayısıyla erkeğe kendisini daha az erkek hissettiren kadınlardanım.
çünkü ben bir feministim. kadın haklarından dem vurduğumu anlayan orta doğulu erkek bundan hoşlanmıyor.
çünkü ben; ayrılmak istediğimde tehdit edilmek, dayak yemek, öldürülmek istemiyorum.
velhasılı akıl, ruh ve beden sağlığım için erkeklerden uzak duruyorum. çünkü ben yaşamak istiyorum...
şeklinde maddelerle cevap verebileceğim soru cümlesi.
çadırlı rock festivaline gitmiş kızla evlendim göt üstü düştüm zoruqué
>lâkin;
axxxxx uLan tıRRRRRRK karısı
tiromel+klomen habbını postlayın
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kadınlar çiçek midir???
bunu yazan t*rrrko karısının amı dışında meziyeti varsa bişey bilmiyom
şokomel + klomen + tiromel + dideral + ventolin + sustanon + hgh + devit d3 ampül vitamin + b12 atıp günde 2 küÇÇük sezar+3 doMALos pizza yiyip oturarak kas yapıyon berkay onaylı formül
>kedi tüyü ve simli dildo kokan eller bu postu yazdı