/ex-yu/

zna se

Attached: 1.png (634x358, 85.55K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=OMXgfmtkfc8
youtu.be/e_0qev-Cu1o
youtu.be/2AdU2ufyD-w
youtu.be/fkPN69Nxy_o
youtu.be/L9KMTOK9wdw
youtube.com/watch?v=0c-9-IK30ew
twitter.com/SFWRedditImages

Bump za moi braca od ex yu

Kaficach

Prijatno kafe

Hvala ti
Hvala TEBI!

ide gas

Ko /radodkuće/ ovde?

i kuci perem tanjure jeste

Shvasach

evo me brate. IT master rasa

ko /normalanrad/ ovdje?

>on ide na posao
>on radi od kuce

Attached: 1350379240395.jpg (250x257, 6.69K)

kao biti neet je privilegija a zivis kao pas neko ti daje za jest i da ti ne daje bi umro
umjesto da izvedete curu u grad na pice da otidete sa prijateljima na nogomet da se ustanete ujutro vi jos kao ponosno idem spavat u 6 ujutro a neko se muci svaki dan da vam da za jest a vi 25 godina jos zivite sa starcima
sad ce mi netko napisat >projekcije itd. itd. jer samo to i zna

ne bih ja neetovao da mogu da zivim samostalno u uredjenom stanu sa 25 dok radim neki jednostavan posao
standard bato
da sam u norveskoj radio bih ko lud jer bi za tu platu sebi mogao da placam sve a i vise od toga, i jos da zivim u uredjenom stanu a ne nekoj kolibi u sred grada sa namestajem i tapetama iz 60ih

da je neet biti lako neet bi bio svatko

kako da koupam kao veliki decko?

Why do you guys love black kings so much??

ovo je sada tred ilirskog bratstva

Attached: Screenshot_20200402_095309.jpg (1080x1093, 229.35K)

au jebote pa jel moze gora kombinacija?

>ne zelim gf
>kumam
>zelim gf

zasto bi bilo ko zeleo gf
zar ne uzivate u vasoj slobodi?

ali gf je smisao zivota

zasto bi bio odgovoran za nekog drugog
zasto bi ja morao bit odgovoran za to kako se netko drugi osjeca

ko je meni pomogao? ko je bio odgovoran za mene? NITKO ETO KO

ovo. gf kad?

Goran Gladan

Attached: 1571269558991.jpg (1080x810, 488.85K)

...

Da sam u svom srcu zadržao mržnju prema nekome, morao bih i sebe mrziti. Tek kada naučimo biti suosjećajni prema sebi, možemo je demonstrirati prema drugima.

Mržnja je utemeljena na nekom smislu percipirane prijetnje.
Poput većine ljutnje, ona je reakcija i odvraćanje od nekog oblika unutarnje boli.

Pojedinac kojeg je mržnja konzumirala može vjerovati da je jedini način da povrate osjećaj moći nad svojom boli prevladavajući udar na druge. U tom je kontekstu svaki trenutak mržnje privremeni povratak iz unutarnje patnje.

alban

nisam se brijo od pocetka karantine

nisam brijala picku od mitrovdana

>zelim gf
>kumam
>ne zelim gf

>ako nisi znala mala
>to je Tabakmala

nizozemko pobijedio jučer eksju

Attached: 1585779522608.jpg (1280x720, 105.87K)

Dobro jutro

jeste li spremni umrijeti ?

Attached: 70013815_628237077582700_6439272438258244769_n.jpg (1080x1080, 148.96K)

ne

ne bojim se smrti jer je zagrobni život bazza.

da

za takvu guzu da

HAHAHAHAHAHAHAHA zove frend epidemiologa jer ima sve simptome korone, ovaj kaže DOSLOVNO

>šta vi mislite da ćemo vas doći testirati??? sto posto imate koronu... ono jebiga stari

HAHAHAHAHAHAHAHA

jebote koje smeće od države fala kurcu da slijedi kolaps

kolaps je cope, bit cemo u krizi jedno vrijeme pa ce se sve nastavit kao prije

Definiraj jedno vrijeme. Sljedećih godinu dana ili sljedećih 20 godina?

Virus sam po sebi je slab, ali ova panika i sranje po gospodarstvu će sve satrati, pogotovo nas.

Mimi mercedes i sajsi mc gluposti su unistile generaciju zena

MIMI MECHKA

prije se moglo tuci zene pa su bile bolje

Ovo

pa ja ustvari mrzim zene jebote haha

DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL

Attached: 1583328029776.png (720x540, 599.44K)

youtube.com/watch?v=OMXgfmtkfc8

pa to je djocko jucer u whatsapp grupi pricao

Mr. ex-yu was my partner; I needed him in order to exist and he needed me in order to forget about his existence.

Attached: 20200402_131450.jpg (316x460, 63.41K)

EVO TI ODGOVOR JER JA VOLIM DUDLATI STRANCIMA KOJI ME MOGU ZAPOSLITI *GUŠI SE SPERMOM*

ma one su zakon

Attached: 1583751425044.webm (540x960, 1.95M)

zatukao bi ju cekicem pio njezinu krv

LJUDSKOG

youtu.be/e_0qev-Cu1o

youtu.be/2AdU2ufyD-w

youtu.be/fkPN69Nxy_o

youtu.be/L9KMTOK9wdw

Ja konto gta parodija ne simulator amerike

Izgleda ko moja bivsha samo s crnom kosom

Decko_29god 183vis 70kg 19cm crna kratka kosa nefem akt konkretan diskretan masaza oral sex u mom ili vasem smestaju.ja smestaj imam ali ne bas cesto free samo konkretni molim vas bez mnogo zavlacenje itd sms ili poziv za brz dogovor

Zgodan obdaren momak iskljucivo za ozbiljne konkretne i veoma galantne, relax i erotska ful masaza.. Doživi nezaboravno iskustvo kod odlicnog zgodnog obdarenog masera. Imam prostor. Samo poziv i
samo konkretni ozbiljni! Raša-Beograd-centar.. Besparići i smarači zaobidjite..

STARIJI PASIVAN TIP, 55 GOD, DUDLA KITU UREDNIM MUŠKARCIMA IZ NOVOG SADA U TVOM AUTOMOBILU. SVRŠI MI U USTA PO LICU. GUTAM SPERMU. SVAKI DAN OD 10 DO 15 ČASOVA. TVOJ OPIS VELIČINA KITE MARKA BOJA AUTOMOBILA.

youtube.com/watch?v=0c-9-IK30ew

Decko,st8 izgleda.Akt.Dominantann.Perverzan,krace osisan,tano smedj.177-68-18/19cm.28 god.Za Ozbiljne momke i Galantnu gospodu ,erotske masaze,kontakti!U mom smestaju,samo ozbiljni!Vase zelje- Vasa nadoknada.SAMO KONKETNI!Ne samo fisst i scat i povracanje. Kratko jasno,kad gde,cena za sta i to je to ,bez odugovlacenja. Sve pise!!

Bože samo oću garavu dlakavu osunčanu mediteranku iz španije ili argentine ili libana ili dalmacije ili tako nešto

Attached: 1577109853218.jpg (700x1421, 154.03K)

bas sam sinoc gledo kad su on i sesljcuga trpali sudije i smijali im se u facu, bazze