Ante Pavelic Edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
risinghub.net
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
ÖHÖ ÖHÖ
aazını kapat amcık!
Bir fıkra hatırlıyorum. Sıçan 4chana gider. Kederli olduğunu söyler. Hayat onun için zor ve zalimdir. Tehtitkâr bir dünyada kendini yapayanlız hissettiğini söyler. user tedavisi basit der. Büyük sıçan Berkay şehrimize geldi. Git onu gör seni neşelendirir. Sıçan göz yaşlarına boğulur. Sıçan der Berkay benim zaten.
uLa korona kapıcaz uLa
Prokleti turski tlačitelji i imperijalisti, sigurno ste bili iza četnika i ustaša i svih onih lica koja su pretvorila Balkan u jamu za smeće, a sada smo kao prije hiljadu godina i još uvijek smo zarobljeni pohlepnim i opresivnim carstvima. Umesto Osmanskog carstva to je sada Kina, a umesto Austro-Ugarske, to su Sjedinjene Države, ali na kraju je to isto, Balkan je uvek bio podeljen i uvek potčinjen od imperijalista. Ovo je sramota! Ako smo se okupili, bilo je upravo to da izbegnemo ponavljanje dominacije Turaka i Austrijanaca, ali tada smo se ubijali i voilu! Kinezi i jenci odmah zauzimaju svoje mesto i čine nas marionetama. Srbija je marioneta Kine i kuje Rusije, a ostale su marionete jenkija i kuja Nemaca i Brisela. Sada će se Hrvati udruživati sa svim bespovratnim sredstvima EU, ali biće pitanje vremena kada će ih uboditi u leđa poput Grčke. Prokleti četnici i prokleti ustaše! Oni odbacuju saradnju i kao rezultat imamo ropstvo, ali dobro, ništa na šta nismo navikli, u stvari smo uvek bili. Slaveni, robovi. Ali vreme zaraste rane i nove generacije će zaboraviti holokaust i ratove u Jugoslaviji i videće istinu, istinu da je jedini način da Balkan bude slobodan za njih da budu ujedinjeni!
based!!1!
ÖHHHÖ ÖHHÖ
>1.08 k/d ratio
nassı arttırırım be kRunkerim??????
anasını siktin tiradın piç! karanlıkta parlıyoruz. senin yüzünden ölürsem götünü çok pis sikerim!
wirüs nasıl bulaşıyor yauwww?
*t*RK PİÇlerinin suratına öksürür*
ÖHHÖ ÖHHÖ
yaw CAM açık kalmış SOĞUYU yemişiz
firefox resim görme habbını yazın
Yas Forums geleneksel 1 nisan etkinliklerinİ sewiyorum be ciciQ
APO geriLLamin oksurdugu yerde gul biter.
yauwww aptal k*RrRrRrRrdd PİÇleri kaç kere dedik tiradınızdan dışarı çıkmayın başka tahtalara gitmeyin die yauwww bu caxil k#Rtttt wirüsleri moodumu düşürüo yauwww
ÖÖHHHHÖÖ ÖHHÖ
uLa uLa yeni oyun gelmiş golfroyale.io güzel yauwww
risinghub.net
user yazımı ve post renklendirmesi dışında 1şe varmı yauww??
çok hasta olunca perma ban yiyon bırem
bütün t*RRRRRRRRKo PİÇlere bulaştırıcam bu tiradta hepiniz perma yiyin
wirüs(pandemiler)+iklim deişikliği+digital gözetleme tüCCar ne yapıyor yaww anlatında önceden diz çökelim good boy olalım
gelsin gözetlesin bütün gün pipicikimle 20 cm+ travestilere fap çekiyom
TAM tüCCarın askeri
bimiom oqlimm
*spits on his grave*
I actually pissed on his grave when I was in Madrid.
>351▶
>
>ÖÖHHHHÖÖ ÖHHÖ
HASTA OLUN ULAN T*RRRRRRRRRk O PİÇleri
*ÖHHHHHHHHHHHHÖ ÖHHHHHHÖ*
bRowser(geriLLa) mı bu???
yauwww burda reply atarak bulaştırmaya çalışan aptal k#RRRRRRRRtttt piçLERİ ÖLE BULAŞMIO başka tiradlardan+tahtadan bulaşıo yauwww bu caxil köpekler moodumu düşürüo yauwwww
eyW bremm
yanma t*Rko
aynn
bu balkan zencileri neden bu kadar aptal yauwww??
Allahu Akbar. Allah size yardim etsin. Siz kazanacaksiniz islam devleti ve mucahitleri. Allahim butunislam mucahitlerine yardim et ve dusmanlarini yerle bir et. Allahumme Amin
Allahu Akbar. Allah size yardim etsin. Siz kazanacaksiniz islam devleti ve mucahitleri. Allahim butunislam mucahitlerine yardim et ve dusmanlarini yerle bir et. Allahumme Amin
anime virüsü
Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır ALLAH U EKBER
>tfw not infected
Sarıhumma.
>120652865
>120653052
>120653112
All*h yok din yalan.
Umr*den gelenlerin virüsü diğer müslolara bulaştırıp devletin köylerini kilitlemesi iyi hissettiriyor.
İç an*dolu yarrağı yedi. All*hınız şimdi nerede lmao.
ba ba ba ba zayıf bağışıklık sistemli k*RRRRRttttt PİÇlerine bak AHAHAHAHAHAHA
Balkan nikad neće biti slobodan dok na njemu žive Balkanci. Kakav narod takva vlast.
KAKAM WAR
cringe af
O kafirler Allah'ın nurunu söndurmek istiyorlar Ama Allah nurunu tamamlayacaktir
iyi yauww lag war mı+playerbase nasıl ???
le based croats
but that's rude, user.
*llahı sikem
muh*ya sokam
k*rana attıram
vay ar*p piçi vay
yıLLardır t* paraz-İTleriyle yaşamaktan bağışıklığım war
annamadım bremın
kkm geldi
SIÇ oqlim
fellini ws tarkovsky ws bergman kim alır???
kurosawa alır oqlimm
nie bremm
Guvenli kalin anonlar!
ginger karıları sewiyorum be moruQ
sikişmeye sikişmeye pipi küçülür mü
küçülür nofap yaparsanda küçülür
Konu marşı
youtube.com
*zort*
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oqlimm epik film çekio yauwww
sg hasta
yarrrrrrrrrak gibi bir bir nisan etkinliği
bağışıklığım var HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
tam götüne laik
game over
morning gun
night knife
Consider yourself infected
*cough* *cough* die turk roach Yas Forumsermenschen