uga buga edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
blic.rs
twitter.com
Prvi da se ukenja konac
samo vas gledam....
Ahahahhaha vartanci u suzama
Prvi za slovensku waifu
ima zle oci
od svih stvari koje sam izgubio kroz zivot najvise mi nedostaje razum
dobri duh ovog generala
pa kad je govnooka
ima bas lijepe mediteranske oci pune duse i srca
gdje si ga po putu ostavio?
znaci srbi sad imaju zvanicno neetbux, i onda kazu vucic ne valja, lmao, doslovno najveci drzavnik na balkanu trenutno
ali ja imam papire mogu da pobegnem kad god hocu
zaklat i bacit u jamu punu govana
>govnooka
i to. ali nisu sve govnooke zle. ovo su zle oci znam kad ih vidim
bili ste se prikljucili nekoj placenickoj organizaciji i ubijali sandnigere za pare? ja ne znam ionkao mi je dosadno ne znam sta cu sa sobom
radio bi to za dzaba a za camuge bi platio da ubijam
ima tu neko da ne gleda anime? da mu se najebemo svega zivog i mrtvog sto ima
pa mozete izac napolje i smrde koja je razlika
svi smo mi isti narod
1043 euros
hahahah koji klosari ovi legionari pa vise zaradi zidar u smrdiji od njih
ae hejt
pa u legiju stranaca idu samo kriminalc koji se nemogu nidje ni zaposlt
Pitaju isilovca dje ce ugrad
Kaze "cucete"
pitaju smrdina dje ce u grad
kaze "namirisat ce te"
Frf
kakav trios fantastikus
Mi smo u karanteni svi redom i mogu da prijavljuju policiji, ali neće dobro da dočekaju Uskrs jer se i mi njima prijetimo. Ima da bude velike tuče za Uskrs. Ako misle da dočekaju Uskrs u miru, neka čekaju. Mi ćemo da se osvetimo... ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, da neće moći nitko da uđe u crkvu za Uskrs. Slobodno gledajte i poručite svojima doma. Moćete zvati policiju svaki dan, mi smo se organizirali i mi ćemo da napravimo jednu veliku tuču, ima i država da nas zapamti. Ne bojimo se mi nikoga, niti policije se ne bojimo. Svi smo se složili. Sretno pa vi prijavljujte policiji, tko vam jebe mater!
život je igra
di su svi?
evo ja sad dosao
devijANTE
tako je dobro
vidjeti te opet
staviti ruke
na tvoja ramena
kao nekad
smijati se bajno
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
samo da nije kurva
"samo da nije kurva" odjekivalo mi je u mislima nakon sto je to izustio
ja sam bila kurva, zapravo, bila sam na to ponosna, a on me nije htio
kaj si ti bolesna kakav lik zeli bit s kurvom jebem ti mater nebi te jebo nikad u zivotu hvala bogu da si ruzna ko kurac pa ni nisam u iskusenju kurvetinu odvratna prljava, jel ti ovo kompliment ha??? kad ti kazem da si kurva?? jel ti to kompliment???
stari moj cura da samu sebe zove kurvom a jos da je i na to ponosna koji kurac nije u redu s tobom gubi se iz mog zivota neces dobit kurac koji kurac mi se javljas uopce kurvetino rađe bi umro nego ga stavio u tebe
ne javljaj mi se vise nikad
ja sam njegova kurvica
droljo jedna
zasto hrvati uvek moraju sa tim pederisanjem
vise ni ne znam da li je ironicno ili stvarno imamo pedere ovde
ufff
Ja sam peder koji nosi gacice, ali kakav sam izbor imao? Rodio sam se nizak i imam mali kurac dok sam mrsav i zenstven. Nikad to nije voljela nijedna djevojka i samo se smijala mojoj visini, a ja nisam bio dovoljno muzevan
ruzna je ko kurac
GABORKA
>hrvati
doslovno prije neki dan citam kako varta pise iskustva kako je dudlo nekom svedaninu i kako oce van da decka nade, onda srbina koji pise kako bi probao al samo pusit kurac i kako posjecuje gaysrbija ili tako neko sranje a o slovencu onom koji se oblaci ko zamka necu ni pricat...uglavnom svi smo pedercine na cetricenu daj mi guze grrr
zato sto su crvati teski atuisti koji ne razumiju ironiju il humor na vlastiti racun, i garantiram ti da su svi pederi jer nisu u stanju da budu ironicni
a sve i da imamo sta sad, moderno je to
>kaze lik koji je izolidan u 99% posteva
frfara bajo
zalosno, ne nam sta drugo reci
djevica >>> 10/10 thotara
kaj kaj kaj kaj kaj frende
kog boli kurac ovo si doslovno ti
ali ona je FAKAT RUZNA
ko djevica u horoskopu i irl ovde
ma BOLI me KURAC
ook nemas zenstveni decko bf
crvati imaju puno živahnih novopedrskih zumera dok su kod smrda i bošnja ostali samo ogorčeni dosadni staropederi koji se stalno guzobolno žale, top fef
duse ne postoje jelda
a gdje je zenstveni?
>crvati imaju puno živahnih pedrskih zumera dok su kod smrda i bošnja ostali samo ogorčeni dosadni stari koji se stalno guzobolno žale
na mladima svet ostaje
ti staropederi su neironicno zanimljiviji od ovih autista sta su dosli sa redita
ook nisi zenstveni decko bf
da da da da da da
kako mrzim zene
jesam li se za ovo borio?
i dalje mislim jutro ce promijeniti sve
zamisli mrzis zene
smrdi su ne ironicno linkali eksju posvuda od r smrdija do skolskih viber grupa itd, nez odakle su ovi crvacani dosli, mada mislim da su samo dva i jedan jako autisticni sojkavac koji je ovjde barem godinu dana vec
jutro donosi kraaaj