bazirano izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
blic.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
livetvkodiserbia.com
rt.com
hr.wikipedia.org
twitter.com
KRINDZZZZZZZ
pu crveditoru
ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE ZENE
zaljubila sam se juce!
ups ma nisam vise zaljubljena u njega danas sam se zaljubila u drugog! hihi
jel ima jedno mjesto na internetu gdje se ne prica o koroni zivcira me
jos jedan chill dan proveden uz igrice i kanye westa
ma MIJAU
Sta se igralo
ovdje se ne prica o koroni dbi
Znate li mozda, da li je moguce potpuno ukloniti ekran od laptopa? Prijatelju se sjebao ekran, a ima neki monitor ovako, pa gleda da potpuno odvoji ekran od donjeg dijela laptopa da mu ostane manje vise kao tastatura.
Curi ti sperma iz bulje zumeru
NOVO NOVO NOVO
youtube.com
youtube.com
youtube.com
NOVO NOVO NOVO
nađi nekog ludog elektrotehničara hobista, oni znaju sredit takve stvari
inače nek ti frend samo kupi tipkovnicu ko svi normalni ljudi
Ma ne fali mu tastatura, nego ce laptop u sustini onda biti kao oni stari racunari gde je sve sadrzano u tastaturi, a samo se prikaci na nekakav ekran.
da li je ona hrvatica ustvari ocek
nisam prao suđe sto godina i sada uzgajam razne kulture bakterija dbi
mozda ima i neki novi strain koji je otporan na sve lijekove sto ce unistiti svijet to bi bilo lijepo dbi
Oprostite nam, braćo Srbi, što su naši Hrvati u 2. svjetskom ratu pobili 307.000 Srba.
Oprostite što su Hrvati formirali koncentracioni logor Jasenovac u kojem su pobili 83.000 ljudi (od toga 20.000 DJECE).
Oprostite što su u tom istom logoru Hrvati pobili 48.000 Srba (od toga 13.000 srpske djece).
Oprostite što smo dozvolili da se ta ustaška gamad 1991. vrati u Hrvatsku.
Oprostite što nismo shvatili da ste se s pravom latili oružja 1991. da se zaštite od novog ustaškog genocida.
Oprostite što su vas naši Hrvati 1995. protjerali iz Hrvatske i time napravili najveće etničko čišćenje u poslijeratnoj Europi.
Oprostite što su hrvatski vojnici ubijali starce nakon Oluje.
Oprostite što su vam Hrvati spalili kuće.
Oprostite što vam Hrvati nisu dozvolili da se poslije vratite svojim kućama.
Oprostite što ustaškog vikara žele proglasiti svecem.
Oprostite što i dalje biramo fašiste na demokratskih izborima.
Oprostite što se po našim stadionima ore fašistički pozdravi.
Oprostite što se po Kninu ori „ubij, ubij, Srbina“.
Oprostite što vam ne dozvoljavamo da se koristite svojim pismom i što divljaci čekićima razbijaju ploče na ćirilici.
Oprostite što smo srušili 3.000 spomenika NOB-u (skulpture Augustinčića, Radauša, Angeli-Radovanija, Kršinića, Bakića…).
Oprostite što smo dinamitom srušili spomenik Nikoli Tesli.
Oprostite što smo napravili kulturocid spalivši 2.800.000 knjiga, samo zato što su bile na ćirilici.
Oprostite što imamo ministre koji se slikaju s ustaškim kapama.
Oprostite što je na ulazu u koncentracioni logor Jasenovac stajao nacistički pozdrav.
Oprostite što se jedino u Hrvatskoj ne može organizirati izložba o stradanju Ane Frank.
Oprostotite što se u Hrvatskoj ne smiju jesti etnički nepoćude čokolodice.
Oprostite što smo legalizirali nacistički pozdrav.
Ukratko, dragi Srbi, oprostite, krivi smo mi Hrvati a ne vi.
vidi
imam papire.. IMAM PAPIRE
>Oprostite što smo dinamitom srušili spomenik Nikoli Tesli.
kek, ovo je fakat bilo bazza
>masne potkozne bubuljice
>nasumicno po jedna se izmjenjuju po tijelu
>a nikad akne nisam imao
ne znam zasto a ni kako
zašto dotična osoba forsira raznolike yt kanale s naših prostora?
inače, kad god otvorim web stranicu prvo se zapitam je li vrijedna dijeljenja ovdje. to je smisao /ex-yu/a
ili bar jedan od smislova
ovo smo mi inache
...
ajoj kolko mi se jebe
zateko sam sebe kako zaskacem krevet dok sam se budio ko ker u tjeranju
jbmt prirodu ovaku
nisam drkao tocno 30 dana
dobro ste me podsjetili da odem na fejs da izjebem jednu tetu iz okoline njukasla sto se dopisujemo od jucer
ajmo u aziju zajedno i upalimo tinder dobijemo 1000 matcheva dnevno i razvaljujemo smrdjljive azijatkinje dok nam ne presedne i kad se izivimo vratimo se vamo
moze
Dubinski ne volim ljude, ukljucujuci i mene
Ne zelim ovaj osjecaj, ali je tako
>ono kad ti jebeni virus otkaze svadbu
rt.com
za jedno 2 soma godina rase neće ni postojati, postojat će samo nijanse shitskinova. zamislite face klinaca koji gledaju sliku bijelaca. 'mama zašto ja ne mogu ovako izgledat'
doslovno niko to nece reci
na bjelce ce se gledati kao govna koja su dovela planetu na granicu nepostojanja
E da mi je jos jedan user pa da ju možemo DP.
srednjovijekovna hrvatska i srpske zemlje nisu nikad ratovali, svjesni su bili da su braca.
gleda se bazirani "dobar, los, zao" na drugom
pa mi zapravo nemamo pojma sto je tada bilo
>Spriječio je, uz pomoć Normana, Bosne i Raške, njemačko-bizantski plan o dovođenju nezakonitog Kolomanova sina Borisa na ugarsko prijestolje.
ovo je dobra priča
e ljudi koliko cesto mjenjate odjecu koju nosite kad izadjete van kuce bilo gdje?
ja mjenjam dvoje hlaca, 4 dukserice
2 jakne i jedne tenisice uvjek
mrzim kupovati puno i da kao cesto mjenjam sta nosim
oce ljudi pomisliti da nemam za kupit? jel gleda to iko
ovo je realan i dobar plan
Mijenjam košulju svako 2-3 dana, gaće oko 2 tjedna, jaketu minjam
primjetim da ljudi nose istu stvar jedino ako se meni ta stvar bas svidi, u bilo kom drugom slucaju zaboravicu sta si imao na sebi cim se razidjemo
jaketu minjam
...nikad
ovo
nosim istu jaknu jos od srednje lolara
dakle skoro nekih 10 godina
jaketa?
kupio sam si zadnje vrijeme pa imam više nego inače. prije sam imao gotovo uvijek jedan par tenisica, tipa ok, imao sam dosta metal majica recimo 20 + 10 normanih, ali dva para hlača koje izgledaju normalno i pristojno a ne izlizano i sa rupama u džepovima, i tipa dve duge majice i jednu hoodicu. sad imam više odjeće jer sam s i napokon nešto i kupio
koji sam ja degen
ja doslovno ne bi znao kako da poljubim djevojku i u kom trenutku
da pricamo i to mogu ali glavno ne
a da se skinemo goli lolara pa ja bi umro od smijeha da se skinem gol pred zenom hahahaha
ja imam ovakvu :)
zene su zaista podljudi
ja ne mogu vjerovati i dalje da su to bica koja nemaju hobije i zanimljivosti bilo kakvih osim kako da privuku paznju i da lazu kako su inteligentne i imaju znanje o svacemu
beskorisne su osim da rode nove ljude a i tu ce ih bazirani muskarci naucnici sjebati
pa kad ih budemo odjebali i zamjenili sex robotima molice nas da ih primimo nazad
tad ce zaboraviti i na feminizam, i na izbirljivost, i na tetovaze i farbanje kose mamu im jebem
sta bih dao da osetim iskrenu ljubav zene...
t. parfemko
koju pusku si izabrao za napad u skolu?
to je dobra tema ajmo malo o sex robotima
zbog cega je alban samog seme doksovao? sto mu je to trebalo
danak neiskustvu jbg
kao onaj sahist petnestogodisnjak koji se samodoksovao
skuvao sam kaficu i zapalio crni dunhill
zbog dvocifrenog IQ-a dbi dbi
mislis device
zacrvenjelo mi se desno uvo
>kao onaj sahist petnestogodisnjak koji se samodoksovao
ma koji to?
sta fali tome da te nedjevica iskreno voli
bolesna potreba za pažnjom
pravi neet sati
jadan vucic jebiga muci se i on
ck2 i cod mw novi
Ovo ali kupio sam ju u cetvrtom srednje i od onda skoro nisam izlazio iz kuce pa je kao nova
to me ne zanima
sad si me podsjetio koliko lose stoje stvari momki, lose.
izasao sa prijateljem na pivo prije izolacije, obisli par pabova, fina atmosfera i dobra prica ali nema djevojaka nigdje. pola 2 ujutro i krenem kuci i prodjem pored najgore one seljane od kluba gdje se pustaju IDJ sranja i ispred kluba stoji klinkica, mozda 4. godina srednje skole plafon, poluprovidan minic, gol stomak, neki top gore nesto, jebozovna u picku materinu. spucalo me lose momki.
ne znal dal me puca sto nisam materijal za takve ribe samo po sebi ili sto je ta mala 10 godina mladja od mene pa ni ne ide da jurim tako nesto. a
osjecam se nadmaseno i iskljuceno i mrtav sam pijan trenutno dbi
izjeda samoca momki.
ali vi ste moj eksju i bar vama mogu da otvorim dusu...
sta te izjeda budalo oko toga pad morala kurve koje su jucer dobile menstruaciju prvi put, narkomani i svakakva svjetska bagra
eksju posteri su sama elita drustva