prirodne djevice edicija
/ex-yu/
Prvi za shoegaze gf
nesto je trulo u drzavi danskoj
Koji je kurac danas sa bosanskim posterima?
sojas detektovan
dabogda svi bosanci pocrkal mamu vam jebem unistli ste bosnu krv vam jebem
ubio bih za takvu jednu
kojim točno?
>clairo
>shoegaze
Belgrade women look like this?
wtf, volim te, Srbska
>onaj ook no nabildovana gf
A osvjetljenje je čisti Loveless pa zato
post french cuties
spavach
t.
dizem samo cigare, al bi sa jednim udarcem poslao u bolnicu ovaj metar i zilet zenoid
frf na zene
uskoro će više dijasporskih zastavica biti nego naših jebemu krv
hvraski djevojka > french thot
believe me, brate
dobra konanka
Što danas? Bosanci nikad nisu prizdravi, uz to još i užasni posteri, u generalu koliko i izvan istog
nuklearni koup
kad ti je reko da postas francuskinje mislio je na crnkinje bato
jel ozbiljno 2001. godište? pa šta je taj dijasporko još od rođenja?
jeste dinarid, alpid ili mediteranid?
Actually true, Croatian women are some of the hottest worldwide
ma poserem se i na dijasporu mater vam jebem dijasporasku samo serete nesto bla bla bla sve vas pobt i bact u jamu mater vam jebem svima sa stranim zastavicama dagobda krepal od korone virusa i onda vam lesinari jel les picka vam materna inostranska
pa verovatno mu caca i mater emigrirali
vas dvojica u svakom koncu dbi
ja jos spavam po navici u tvoj majiciiiiiiiiiiiiii
doslovno prije godinu i pol mi nesto pametovala od rodice prijateljica sto se bavi rukometom, kako je jaka ko muskarci bla bla, i udario je ljevom rukom sa pola snage u rame i pocela da place
al samo ti kmeci turcine
ja sam atlanto med, tata mi je baltid a mama mediteranid/atlanto med
brat mi je balto/med
onaj schizo koji bude inace je dost poremecen
nisam afrikanac
fuck off schlomo
pa da to su dva najveca redditora ovdje
pokenjam im se po yt linkovima
jebem mater i zlovencima sta seres picko jedna sta te boli kurac sta sam mater ti jebem zlovensku samo znate krast pare picke jedne svabske mrs u pizdu maternu retardu jedan i ti i haplogrupe I KURAC I MATER I SVE PIZDARO JEDNA JANEZ JEBALA TE I SLOVENIJA I ALPE I PIRANSKI ZALIV I LJUBLJANA I MARIBOR I SVE ZIVO U ZIVOTU PEDERU JEDAN STA SE JAVLJAS KOJI KURAC RETARDU ALO MARS U SVABSKU PEDERU JEDAN RETARDIRANI
I'd fuck her for a whole 8 seconds.
mozda otisao studirati
pa nisam rekao da jesi, ima crnih andjela u francuskoj, nemoj se pravit da nema
dudl dudl dudl
Konglomerat tri najružnija fenotipa u Evropi (+pontid, objektivno najružniji čija je navelika prisutnost na ovim prostorima zanemarita) okupljeni na jednom mjestu
Inače, zaboravljate da Balkanci čestito djeluju tamnoputiji i od Španjolaca i Talijana
ovaj Dino Dvornik isti Baja
I prefer fucking women who don't have body hair like men. But, you do you dude.
post croatian cuties
ne razumijem
too complicated....sorry
DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL DUDL
HOW DO I SAY DUDL DUDL DUDL IN FRENCH FUCK YOU FRENCH MOTHERFUCKER EAT FROG NIGGER FAGGOT FRENCH FUCK YOU FRENCH PEOPLE SUCK DICK FUCK OFF FROG EATING FAGGOT THIS EKSJU NOT FRANCAIS FUCK BITCH
nisu inace, mislim ima dosta garavih kao sta sam ja ali to mi je zbog zabarske krvi
svi moji iz dalmacije(ovi koji nemaju zabarske krvi) su plavi vecinom i plavooki
talijani i spanjolci su jako garavi
i didnt say you are african, i said the croat was telling you to post black women from france
>Inače, zaboravljate da Balkanci čestito djeluju tamnoputiji i od Španjolaca i Talijana
ne kod nas, ja sam šokiran svaki put kad idem u Italiju i to samo u Furlaniju, kako tamni so tamo ljudi i kako mediteranska je priroda
janez boli me, al boli me, al stvarno me boli KURAC zato sto su talijani crnji od vas
Malo shizofrenije u koncu
vi dizete sipke
ja dizem cigare
vi idete u klub
ja idem u eksju
vi pijete vitamine
ja pijem kaficu
vi gonjate picke
ja gonjam yuove
vi tapsate sa balkona
ja crtam hentai coronachan