/ex-yu/

Jevrejska edicija
Kako zoveš Jevreja koji ide sporo?

Schlomotion

Attached: t-Ben-Shapiro.jpg (740x1110, 123.08K)

Other urls found in this thread:

net.hr/danas/hrvatska/nismo-svicarska-ali-nam-je-bolje-nego-u-africi-hdz-je-hrvatskoj-srozao-standarde-a-evo-kako-stojimo-u-usporedbi-s-afrikom/
youtube.com/watch?v=J2rfZdqinIA
youtu.be/3qK82JvRY5s
blic.rs/zabava/ava-karabatic-prodaje-fotografije-izjava/wnn2bks
twitter.com/SFWRedditVideos

može iskreno mišljenje o crnim anđelima ?

Attached: 1585139465494.webm (640x800, 1.42M)

ahahahaha xD
jesi rekao to kolegama iz prvog srednje, sigurno ce se pokidat od smijeha

ovo je točno

ovo je retardirano

Upvote xD

Ocijenite moje jelo

Attached: IMG_20200318_190847.jpg (2976x3968, 2.74M)

dabbujem na manlete

Attached: download (25).jpg (271x186, 9.54K)

kako da ne. 50% bdp ide na turizam koji će biti u pauzi sljedećih godinu ili dvije. odjebi nazad na ekonomiju i siši kurac vilimu.

za dom spermni

>oni nisu čuli za postironiju
Susramno.

znači, 3 mjeseca od danas ti ćeš zaboravit da je covid19 postojao.

aha, sad kuzim
ti si dalmatinsko govno i sad se bojis da cete zbog krize morati po prvi put u zivotu raditi nesto, jel tako?

Ovo, sjebani smo. Nama je turizam i transport narkotika realan izvor prihoda, a sad kad toga nema idemo na doboš.

gdje si kupio tu nazubljenu lopaticu za podizanje tosta?

aljooo bralje, pa ko ce sad moc sidit na verandi i kartat briskulu po cile dane, i pit bevandu. pa ki to more plaaatit?

Kakav kreten, ovo je malo drugačije ipak od nekih prijašnjih kvazivirusa. Itekkao će se posljedice osjećati, pa evo već sad pogledaj odnos kuna-euro-dolar ili svjetske burze u padu ili masu ljudi s otkazima. A za turizam isto živa istina, cijelo nam se gospodarstvo oslanja na zaradu od njega, sad će konačno shvatiti da to nije bilo održivo i možda promijeniti nešto napokon.

>nisam nikad u životu vidio nož za kruh

>impliciraš da slavonci i zagorci nisu veći neradnici jer ih prehranjuje dalmatinski turizam
ovo i samo ovo.

u Todorića dbi

sta si sve stavila unutra?

>tojesala.jpeg

>Hrvatska kao cijela ne profitira od Dalmacije
Ne budi pglu.

digla se panika s razlogom, a razlog nije korona. tko zna što stoji iza svega ovog di svi izgube razum zbog jače gripe. osobno smatram da je nwo u pitanju ali ćemo viditi.

no hrvatska propada u svakom jebenom slučaju to je neminovna teška istina. samo je pitanje kako, građanski rat ili ne?

>sad pogledaj odnos kuna-euro-dolar

ok pogledao sam i kuna je za 10 lipa jača od dolara nego što je bila prije mjesec dana. I, šta onda?

>impliciraš da slavonci i zagorci nisu veći neradnici
ne, jer se u tim regijama radi i one doslovno razvijaju i prehranjuju citavu drzavu
a dalmatinska govna su ta koja ne rade i ocekuju da ih hrane turisti lolara

Ne radi se o individualcima ovdje nego kako će na ekonomiju cijele države imati ovo utjecaj. I kontinentalci će patiti.

vlada ce za sve svoje greške krivit koronu iducih 5 godina, ko što su krivili recesiju 2009.
Ali realno ce zivot nastavit normalno, to što ti vjeruješ medijima (kojim je posao da prenapuhuju svaku vijest kako bi ih čitao) u 2020 je tvoj problem.

ahahahah daj odi mami reci nek ti slozi cokolino il neki kurac jer lupas gluposti dok si gladan, i prati si nastavu na tv-u umjesto da kenjas tu

ne radi se tamo ništa jer je slavonija krepana pustopoljina a zagorje krapinska špilja uhljebljenih hercegovnjara. dalmacija prehranjuje čitavu hrvatsku, a to prehranjivanje se vrši preko klošarskog turizma.

sranje kako god okreneš i tko to ne vidi je retard. hrvatska propada i ne bi se čudio ako se za godinu-dvije opet ne ujedinimo u novu jugoslaviju pod nekom eu regulativom o regionalnom razvoju.

>realno ce zivot nastavit normalno

hahahahaha nastavi spavati u krevetiću

>ne radi se tamo ništa jer je slavonija krepana pustopoljina a zagorje krapinska špilja uhljebljenih hercegovnjara
>t. nikad u zivotu nije izasao iz dalmatinske kanalizacije pa prica u memama

Ja bih radije da turisti ne dolaze U Dalmaciju
1. onda ce svi morat nać pravi posao i razvijat državu, umjesto da je Hrvat glorificirani konobar
2, moći ću u srpnju otić na plažu ko čovjek, umjesto da se spotičem na tijela debelih Čeha.

ono, govoriš da je loše što se naslanjamo na turizam, a onda kukaš jer izgleda da se MOŽDA ove godine nećemo moći tolko naslonit na turizam. Lolara. Plus, veliko možda

U smjesu jaja, naribanu goudu, isjeckanu šunku, vrhnje, mlijeko, i onda sve prelila preko :))

>ne ujedinimo u novu jugoslaviju pod nekom eu regulativom o regionalnom razvoju.
Samo što to ne znači ništa u ovom poretku jer su na vlasti i dalje nesposobne lopovčine.
Prva Jugoslavija je bila rupa Evrope.
Druga je ponešto napravila jer su na vlasti bili komunisti. Čim su stari komunisti odumrli ili sklonjeni, opet su došli ''nacionalisti'' odnosno korumpirane seljačine i vozači kamiona i posrali sve.
Čak i bez ovog ekonomskog kolapsa nama nije bilo spasa realno. Mi biološki odumiremo, da ne pričamo o drugim stvarima.

Šta je ovo "crvati i crnogorac edišn" hahah xđ

prva Srpska zastavica

Ja samo znam da nebi bilo Istre ekonomija Hrvatske bi bila ista kao ekonomije africkih zemalja

>Prva Jugoslavija je bila rupa Evrope.
sve drzave su tad bile rupe ako ih usporedjujes s engleskom, francuskom i amerima, budimo realni

oVo, Istra i Međimurje dva bedema razvoja Hrvatske, jedini gdje nešto valja

Pa za to su Srbi zaslužni bato

Attached: 3eo3cfmrkk5z.png (960x603, 258.83K)

hahahahaha znači nismo se oporavili od 2008 a sad smo razjebali doslovno sve i nema bježanja u njemačku i irsku jer je kod njih isto sranje! privatni sektor ima odgodu plaćanje od mizernih misec dana, broj govana u javnom ostaje isti ako se neće i povećati, nastavit će se zaduživanje. recept za katastrofu.
je, slavonija i zagorje su hubovi industrije u hrvatskoj kojoj je jedina industrija turizam. kek kako da ne.
nema posla to je problem. posao ne možeš pokrenuti ako ti birokracija prijeći put sa inspekcijama i mitom. zašto nitko ne ulaže u hrvatsku? jer se ne ispalti dati 120% prihoda za retardirane uhljebe. zašto nitko ne pokreće poslove? jer nemožeš disati od regulativa, pravilima i inih govana di za otvaranje štanda s limunadom dite triba čekati tri godine na papire od porezne itd.
srba nema 30 godina. njemačke se nakon 2. rata oporavila u deset godina. mi se nismo makli s mrtve točke.

bazirani crveni djelovi
samo nam fali koridor kroz karlovac i ostatak ove sirotinje nam ne treba

ista posle nisa/kragujevca verovatno najvise narkomanskija

120281386
Kako je ovaj lik glup to nije normalno
Jel toliko srao na Yas Forumsu da mu se izmjenio mozak pa vise ne raspoznaje stvarnost?

Mi smo baš bili rupa, ja mislim najsiromašniji posle Albanije.

>osim

zaboravio si i na dubrovnik

Attached: Letak2.jpg (576x768, 47.6K)

>t. uhljeb štakoraš

ajde baci koji papršnjak u ždrijelo i koju plinsku bocu na cestu. imam i šal prve sportske kladionice ako oćeš. živjela kurvatska. živio frano tudžman.

idi danas u afriku nakon 100 godina od prve jugoslavije pa vidi jel bolje tamo sad ili kod nas prije sto godina.

Attached: Screenshot_20200326_110606_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg (1080x2160, 297.86K)

nek neko napravi east konac

Nisam uhljeb ni Tudjamovac, ti samo preveliku vaznost dajes turizmu i preveliku paniku pravis. Drzava je u kurcu i vlast nikad nije valjala ali da se neda prezivjet nije istina.

>afrički argument
Pozdrav, Plenki

net.hr/danas/hrvatska/nismo-svicarska-ali-nam-je-bolje-nego-u-africi-hdz-je-hrvatskoj-srozao-standarde-a-evo-kako-stojimo-u-usporedbi-s-afrikom/

Attached: pxl_130118_192634141.jpg (960x660, 609.28K)

drkam vise iz navike nego sto mi se stvarno drka

pa to je realno

Jer smo jedna od posljednjih zemalja u Evropi koja je prosla idustrijalizaciju na drzavnom nivou.Mi smo to radili iskljucivo u velikim gradovima.Zagreb,Beograd su bili gradovi koji su bili ispred danasnjih baltickih zemalja svjetlosne godine, kako zbog jake dijaspore u austriji/njemackoj i dovodjenja velikih fabrika u te gradove.Ali problem tad kao i sada je siromastvo i bezvolje seljacke populacije za promjenama.UPravo zbog ovog razloga se elita jugoslavije vec u 1980-1985 raselila po evropskim zemljama i americi.Svi sposobni ljudi su digli ruke od pokusaja da naprave nesto od naseg naroda, glupi smo samoljublje nam je najveci grijeh i individualna svijest nikad nece postojati.

VOJKO VE DOLAZI BOLJE SE PAZI

Attached: t1.png (1000x2050, 587.85K)

Makar su komunisti nešto pokušavali. Ali da, ako možemo nešto da sjebemo sjebaćemo.

izgubilo uzitak odavno, radim to jer treba obaviti

IMAM FACU KO DA PRODAJEM KNJIGE NA PJACI

Pa bolje je nego u Africi, šta ga se toliko napalo za ovo.

znači status quo i idemo dalje. a dobro, za svakog ponešto.

aj sad ozbiljno
pa ko nas bre zavadi

postaj facu da drkam na nju

seks sa zenama kad

MASONI I ANTIKRISTI

CIA kume

u zagrobnom zivotu

novo jutro ali stari ja, sta ima narode
youtube.com/watch?v=J2rfZdqinIA

ja nalijevo

I ja sam bio kao ti a onda sam vidio da sve ostaje isto pa sam odustao od bilo kakve promjene jer ako ne dojde neka bas ozbiljna kriza - znaci dosta jaci rat/ozbiljna epidemija/raspad EU/sta vec, ovaj nas dvostranacki sistem ce ostati jos godinama. Mora biti bas nesto da se temelj vlasti pocne urusavati da se nadas promjeni, glasanjem je neces postici nikad jer ce te demokratski sistem uvijek nadglasati

odoh do trgovine. Treba kome šta?

Dobro jutro. Utopija uskoro.
youtu.be/3qK82JvRY5s

serem govna upravo

kvasac

pogledaj ako ima etericnog ulja od lavande, nestalo mi je za onaj difuser kurac

imam nocne more kako me bivsi drugari (koje sam ja ispalio inace) prestizu u zivotu, uspesniji su, otimaju mi ribe pred ochima itd

Što ćeš učiniti da noćna mora ne postane realnost?

sto si ih ispalio

na koji nacin ti otimaju djevojke, sta im rade? hahahah u sto vise detalja da ti protumacim snove

blic.rs/zabava/ava-karabatic-prodaje-fotografije-izjava/wnn2bks