Previous ThreadLearn Japanese Thread: Archives: desuarchive.org
Japanese Thread / 日本語スレッド
今週の土曜日、劇場版ヘブンズフィール三章を観においらせに行く。コロナにかかるのはほぼ確定だけどBD発売まで待てん
乙
桜ルートか
いいね
香港て自宅待機者はリストバンドを装着させられるんだって
それでカツ丼を食いに行ったから消毒プラス食器破棄
少し前のバイトテロの凶悪化みたいになってる
五輪が一年延期だ
それはいいんだけどサッカーの年齢制限がU-23なのはどうなるんだ
U-24になるのか
American here. Is there anywhere I can get info on JAL's cancelled flights and whatnot? My original flight going back to the US got cancelled and I need to buy another 1 way ticket (Tokyo->LAX) for my imouto but because of cancellations everything is 10x the price...
Call US embassy they should be able to help somehow.
ロスより安全じゃね
罹患しても国費負担だし疎開してるようなもんだ
my imouto and I kind of want to stay a bit longer
out original return date was late April...
have you tried their website
why are you always asking common sense questions
He still believes that this happens
so he can convinces himself that Islam is the wrong religion
And he will play and do sinners and then disappear like he came in life
Prepare your nice hairy ass for hell rice fag
i think you confused me with someone else
I just checked their website now and it has the info I want. It wasn't there yesterday.
sankyu
>he actually tries to deny it and not just justify it
lmao
masharrah habibi
second post best post akhi
arrah bress waito piggu
筒井康隆は嫌いじゃないけど三島由紀夫をクソミソに貶した評伝『ダンヌンツィオに夢中』は好きじゃない
乙
今読んでいる本は?
>今読んでいる本は?
りゅうおうのおしごとを読み終えたところ
将棋小説だよ
志村けんがコロナで入院してるな
That's sad actually. I hope he will be ok.
将棋は楽しいですか?
私たちはそれが改善することを願っています
将棋は面白いよ
まだ初心者だけど
私は遊ぶのが好きです Magic The Gathering
マジック・ザ・ギャザリングってカードゲームだったかな
no you're the taiwanese guy who was literally going to print out a sign that says "hello i'm taiwanese and not chinese" on your mask instead of putting on a taiwan flag on your bag or something
?? we don't understand what you camel pee drinkers are thinking
>pathetic self-praise
MERS was made by sand niggers who fukked camels so you guys are no better than the waito piggus
なんで延期なんだ?
2022年の北京に移譲しないのは変だな
中国復活の象徴として日本も支援すべきだろう
はい、それはカードゲームです
I'm not even Asian, let alone Taiwanese lmao
16キロケトルベルでネズミを潰しましたです
衝撃がちょっと強すぎて粘着シートの外から血が出ました
僕は化け物になった…
今日は太公望が多いですね
>tfw no pocket japanese bf
I'm watching documental on amazon prime and i kinda like it. Do you have any show like that or good enough to be available with eng sub? I got sick of animes and live action movies (actually i hate japanese LA movies).
I'm going to sleep. I'll check in the next couple of hours. Good night
good night italianon
AMAZONは分からん
>NHK Documentary: The Fight Against COVID-19 Pandemic in Japan(no eng sub)
>youtu.be
辛い
好きな絵師さんの作品のDL版の解像度が小さい読みづらい
スキャン代行に頼んでもコストが高いの割の品質が悪く
この絵師さんのファンをやめたいけどやめられない
さくら派ってわけじゃないが総合的に最も出来のいいルートだからかなり楽しみにしている。特にきれいとの戦いのところ
DL販売の漫画を買ったの?
絵師さんのツイッターかPIXIVがあれば問い合わせた方が良いよ
志村けん、緊急入院…コロナ感染の疑い、せきや発熱の症状 人工呼吸器つけ治療中
タレントの志村けん(70)が新型コロナウイルス感染の疑いがあるため緊急入院していることが24日、分かった。
せきや発熱などの症状があり、病状は深刻で実兄らに付き添われながら治療を続けている。
25日にも新型コロナの検査結果も含めて正式な発表があるとみられる。
志村が入院したのは先週末ごろ。スポニチの取材では、せきと発熱に加え、肺に影がある
など新型コロナ感染者と同様の症状があった。現在は実兄とマネジャーの付き添いのもと、
人工呼吸器をつけて治療を行っている。
2016年には肺炎で入院したこともあり事態は深刻。「今は楽観視できる状況ではない」(関係者)
と重篤な状態との情報もある。
sponichi.co.jp
両方買った
問い合わせしたが反応が悪い
別の絵師の作品は高さ3千ピクセル以上あるのに
さっきスキャン代行を検索したけど安すぎるでしょう
でも購入まで代行しないのと海外のお客を受け付けないから利用できない
最近依頼したスキャン代行は一冊三千円以上プラス送料だと1万円超えるぞだぞ
同人誌とDL版同人誌を買ったの?
本当に大ファンなんだね!
>A4判
カラー印刷:300~400dpi/3508pixel
モノクロ印刷(グレースケール):600dpi/7016pixel
モノクロ印刷(2階調):1200dpi/
同人誌印刷の解像度はだいたいこんな感じだからA4以上の本なら普通は3000以上
最近は、「ネット転載の禁止」の為にクリエイターも工夫してるからそれが原因かなあ
ちゃんとお金を払ったのに残念だね
俺は詳しくないから受けるのが心配だけどスキャン代行してくれる人をここで探してみたら?
sneed wednesdayイン青森
The reason why Japanese and Korean are similar is as follows.
Lots of Japanese vocabulary got into Korean during colonial times
Also, after Japan incorporated vocabulary from the West into Japanese, that vocabulary
was directly incorporated into Korean.
Korean is strongly influenced by the historically dominant countries (Chinese, Mongolian, Japanese).
志村けんは肺の持病があるのと最近胃の手術を受けたらしい
タイミングが悪かったね
今は症状が軽快した、いや重症だという両方の情報がある
志村けんって気に入らないきもいスケベおじさんです
ありがとうございます
俺も好きじゃないけど昔人日本の超気テレビ番組に出ていて今でも好きな人が多いようだ
アアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアアア
日本で感染の展開に興味ある人間にとって、いい動画そう、あとで見るよ
Bump
ラーメン屋に行ってラーメン食べたいけど、お金がかかるから袋めんで我慢
我慢我慢
Z豚
どういたしまして
>殺人容疑で韓国籍の男逮捕 川崎の高齢女性遺体
なんで最近また寄生虫どもが発作を起こしてるん?
外でバトルかなんかやってんの?
二階の家族が臓器移植種手術を受けてるそうだ
もしかしたら..
N番部屋
津軽平野の風は強くて腹が立つ
足が痛いです
ああああああ
オッケーオッケー