/tr/

küçük pipi humilasyonu

Attached: P7b8j5TR_400x400.jpg (400x400, 28.59K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=_2qtOY4ChI4
youtube.com/watch?v=PDI2e8FwHzs
youtube.com/watch?v=HVC6RL3TyZI
youtube.com/watch?v=bWMw4vE3J8s
youtube.com/watch?v=VDa5iGiPgGs
youtube.com/watch?v=0Da8ZhKcNKQ
freepressjournal.in/world/man-in-china-dies-after-testing-positive-for-hantavirus-what-exactly-is-it
youtube.com/watch?v=LJjsm6CVsG8
youtube.com/watch?v=P-lO9Rm1u2c
youtube.com/watch?v=gbd8AX8g0b8
twitter.com/SFWRedditImages

Fully Asian with round Arab eyes, creepy

bi 6 da kaldırıyo bi 10 da kaldırıyo hiç insan gibi 8 de kaldırmıyo vallahi c*NNN*tin kapısını çalıp kafa göz giricem buna bende akıl bırakmadı bu

Merhaba anonlar yine derdimi size anlatmak durumunda kaldım bundan 1 ay önce yap Facebook'tan bir kızla tanıştım kendisi evlenip boşanmış ve evlenmeden önce 8 yıldır tanıştığı kendinden yaklaşık 23 yaş büyük bir adamla çeşitli zaman diliminde ilişki yaşamıştır bunu bana kendi söyledi ben bir problem olmayacağını söyledim Facebook'tan tanıştıktan sonra Bursa otogara geldiğini ve beni buradan kurtar lütfen diye mesaj attıktan sonra ben Bursa otogara kızı almaya gittim kız bu arada 23 yaşında kızı aldıktan sonra Isparta ya döndük burada bir artı bir eşyalı 650 TL ev tuttuk sonra kız iş buldu yaklaşık 1 aydır da sevgili olarak kalıyoruz fakat evde evlenmeden önceki kendinden 23 yaş büyük olan adamla ara ara ve son zamanlarda sık sık konuşmaya devam etti ama kendisi de söyledi çünkü bundan 5 ay önce o adamla aynı evde 3 ay yaşamış ve sonucunda istemeyerek hamile kalmıştır ondan sonra bana bu durumu odalarda söylemişti ben bir sorun olmayacağını söyledim fakat son zamanlarda o adamın ile daha çok konuştuğunu farkettim kız beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum ben askerliğimi yapmadım fakat çocuk o adamlar olduğu için kız ilk aldıktan sonra cuma günü ayrı eve çıktı numarasını değiştirdi 3 gün ısparta'dan memleketine döndü ve geri geldiğinde bugün buluştuk ve yaklaşık 3 saat konuştuk her şeyi anlattı

Kendisi ayrı bir apart tuttu ben 3 gün çok ağladım fakat bana bugün söyledigi o adamın da yanına geleceğini doğum yapana kadar onun yanında kalacağını yani aynı evde kalacaklar beni de çok sevdiğini sırf çocuk için çocuk doğduktan sonra ona verip ayrılacağını söyledi yani her şeyi açık açık anlattı ben bir buçuk aydır bu kızla aynı evde kaldım ve ona çok alıştım gerçekten birbirimizi çok sevdik ve şu an gerçekten çok kötüyüm ilk geldiğim zamanlarda adam da konuşurken kız demişti ki al telefonu bu adama söyle benden uzak dursun çünkü bir ara tartışmışlar da ben onun telefonu alsaydım bunlar başıma gelmeyecekti ve sonrasında kendisi kendi tuttu binada aynı binada sende apart açık o adamla zaten ben hiç bir ilişkiye girmeyeceğim sadece yanımda kalacak sende daha sık görüşürüz doğum yaptıktan sonra başka şehre gidip yeni Bir hayat kuralım seni gerçekten çok seviyorum bunu yapmak zorunda kaldım lütfen beni anla deyip yeni tuttuğu binaya gidip orada bunları konuştuk ama şu an çok kötüyüm çünkü o adamla defalarca aynı evde kalmış hayırlı işler gerçekten anlam veremiyorum kız 23 yaşında adam 46 yaşında yani beni aydınlatacak sizlersiniz 3 gündür kafam ağrıyor gerçekten kızı çok sevdim hamile olması evlenip boşanması beni alakadar etmez gerçekten onunla yeni bir hayat kurmak istiyorum ne yapmam gerektiğini sizlere soruyorum sağlıcakla kalın

pretty milf

yauww oqlimm kendisi bile c*NNette takılmıyo CehenneMde ardını dövdürüyor amqq

pruswa bizi uyarmıştı... onu dinlemeliydik yauw

Attached: pruswa.jpg (1644x832, 216.58K)

youtube.com/watch?v=_2qtOY4ChI4
başımıza taş yağacak

youtube.com/watch?v=PDI2e8FwHzs

kedi atın

youtube.com/watch?v=HVC6RL3TyZI
sıÇan mıdır

sigarasız yedinci günüm hatırına bugün ş*H-İT karısı sikmeyeceğim

Attached: IMG_20190918_211059.jpg (900x856, 197.5K)

sigarayı nie bıraktın oqlim

youtube.com/watch?v=bWMw4vE3J8s

youtube.com/watch?v=VDa5iGiPgGs

WE IN YO CITTYYYYYYYYYYY boiiiiii

aynı ben yauw

18.5 cmlik zavallı bamyamla gidip 28 cm canavar yarrak 31 çekme videolarına bakayım da sonra depresyona girip kafama sıkasım gelsin

adam iki eliyle kavrıyor bir ellik daha boşluk kalıyor napacaz lan????

youtube.com/watch?v=0Da8ZhKcNKQ
VAAAAAAAAAAAAK VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

ne mal adamlarsınız amk...

Sıçmayan hayvan icat etselerde alsam

amk adam eğilmişken kan dolu ama kalkmamış sikini meme uçlarına değdirebiliyor bizimki göbek deliğini anca geçiyor uLan *LL*h PİÇi

yeni virüs geliyor HANTAVİRÜS (geRiLLA) acaba korona( OG GERİLLA) kadar ketlermi
freepressjournal.in/world/man-in-china-dies-after-testing-positive-for-hantavirus-what-exactly-is-it

eti yenir mi???

yaw anasını siktiğimin ç*NNNNNNNNNNNNNk köpekleri ne yiyolarda virus kapıyolar böyle maosunu sun tzusunu siktiğimin ç*NNNNNNk köpekleri şimdide fare şiş kebabımı yemişler yeter be allah imparator turup şunlara 2 tane nuke sallasada kurtulsak

kakam geldi maonun mezarı nerde????????????????????

Attached: maxresdefault.jpg (1280x720, 80.06K)

uzakmış yauw

Attached: maonun mezarı.png (1805x748, 535.07K)

youtube.com/watch?v=LJjsm6CVsG8

Lenininki daha yakin qnq

nie 19 saat sürüyo yauwww aktarmalı mı???

kedi istiyom yauww
youtube.com/watch?v=P-lO9Rm1u2c

phende ama sıçıyolar+bubam sen 15 yaşına girince alırız dio

KÜÇÜK KEMAL=UCUZ KOPYA=LARPER=ARŞİV KARIŞTIRAN=TÜRK=YENİİBNE=BETA

KAMAL=ARŞİVCİ=ORJİNAL=YAZIİBNESİ=GERİLLA=KÜRT=ESKİİBNE=ALFA

bu arada telegram vıjjjjttt

Attached: IMG_20200311_221347.jpg (1024x528, 48.47K)

kedi beslenmez oqlim tüy döküyo+evi kokutuyo+her yerde dolaşıyo

nie yandın s*çan PİÇi

Attached: IMG_2493.jpg (640x640, 47.04K)

arşiw karıştırmak suç mu yauwwwwwwwwwwwwwwwww???

keDi alsam kaFaya ii gelir mi?????

kaMAL = ben tanrının oğluyum
berGAY = benim öyle bir oqlim yok

küçük kamal güreşte büyük kamala karşı galib gelmiş diyolar doru mu???

y-yok yauww vıjjjt değildir ş-şaka yapıyon d-değil mi??????? sadece w-wow ve sargerasın sikinin büyüklüğünü konuşuyonuzdur eYlenmiyonuzdurda değil mi pheni kandırıyosundur????? peki fiŞŞŞeq gibi mi?? yok yauw fiŞŞŞeq gibi de değildir i-inanmıyom

ewt

sargerasın kılıcı hakkında essay yazın çabuk 2 sayfa olsun

Sonunda 1cc yaptım, Eirin'i beş can ile yendim :D

Attached: 20200323_212239.jpg (416x432, 134.53K)

az arşiw karıştırayım :dDDDDDDDDDDDDDDDDD

doomda t*RK Pİçleri demonmudur??_

moralin mi bozum brem

ewd

arşiwde küçük kamalın postlarını okuyunca modum yükseliyo be moruQ

t piçleri insanda moral bırakmıor yauw akıl sağlığım için tlerle associate eylemiorm

ayyaşın ucuz bir kopyası olmayı sewmiyorum mrq

tfw i can read turkish

sabah 6 da otobüs durağına gitmeyi + pofur pofur sigara içmeyi + oruçlu t*Rk PİÇlerinin suratına üflemeyi + 160 kilo olduğumdan kimsenin bişey dememesini + leş gibi ter+taşşak+sigara kokan halimle millete bu otobüs burdan geçiyormu diye sormayı + sonra gelene otobüse binmemeyi + fırına gidip pide çıktımı demeyi + pide olmayınca 5 liraya baklava gömmeyi seviyorum moruQ

youtube.com/watch?v=gbd8AX8g0b8

kRiz vurunca t*rkolar elde avuçta ne var ne yok satmaya başladılar tam fırsatçılık zamanları amqq efs0

Kız babası olmak EN BÜYÜK gavatlıkmıdır?

Kız babası olmaktan daha büyük bir gavatlığı hayal bile edemiyorum. Harbiden, mantıklı olarak düşünün.Sırf başka birisi tarafıldan ÇATIR ÇATIR sikilsin diye bi kızı 18 yıl büyütüp,besleyip giyindiriyorsunuz. Ufacık tatlı kızına harcadığın bütün emekler , uyumadan önce masal okuma , kızını voleybola yazdırma , iyi beslendiğinden emin olma , kızınla oynama...

Hepsinin çok basit bir sonucu var : kızının vücudu onu sikecek erkek için daha çok zevk verecek

Mükemmel bir kız mı yetiştirdin? Tebrikler. Kime yarıyor? Şanslıysan kızının büyümesiyle HİÇBİR alakası olmayan bir adam onunla evlenecek. Sonrada hergün dar amcığından çatır çatır sikecek. O adam kızının iyi kişiliğinden ve vücudundan faydalanacak.

Kız babası bir adam olarak , hayatından HARFI HARFINE 20 sene sadece başka birisinin sikip keyif alması için bir kız yetiştiriyorsun. Bu EN BÜYÜK gavatlıktır. Mantıklı olarak düşün..

Balık sikmek yapabileceğin en bazlı ve kırmuzu hablu davranıştır. Sen bir oğlan sikiyorsun, babası adam olsun diye yetiştirdiği, hiç bir zaman hormon basıp oğlanamcığına döl alacağını düşünmediği bir oğlan. Büyük ihtimalle kendisi gibi büyüyüp, güzel bir aile kuracağını düşünerek yetiştirdi ancak onun yerine başka bir adam tarafından götten sikiliyor ve karı gibi bağırıyor, kendisinden daha alfa birinin tohumunu oğlanamına alıyor. Balık sadece homoseksüel değil, aynı zamanda bir kadın haline getirilmiş. Eğer babası bunu izleyebilseydi kafasının içinde, başkasının dölçanağı olması için bir baluk yetiştirdiğini düşünürdü. Sen, baluğu sikerek, metafiziksel olarak bir adamı gavatlıyorsun, bütün onurunu,gururunu ve haysiyetini elinden alıyorsun ve yapabileceğin en alfa şey budur.

kızımız olursa napçaz????????

oğlanımız olursa napçaz????????

hadi t*RK PİÇleri 2500 PİÇe göt siktirmeye :DD

Attached: i4kujhqraho41.jpg (960x970, 113.47K)

bedava t*rk bayrağı yakılır

--------- en sevdiğim talk şowcular --------
1. İBO
2.Gohar Gasparyan
3. Okan Bayülgen(geRiLLa)(göt yakıyor)
4.con oliver (drumpf(PİÇ)cuları yakıo)