/polska/

edycja animek

Attached: 1442927892796.jpg (604x604, 70.55K)

a gdyby tak varga podopierdolić do jakiejś agencji która zajmuje się prawami dziecka w Norwegii o to ze szkoli dzieci na nazistów
na pewno ma jakieś książki albo artefakty po naziolach które mogliby znaleźć na inspekcji i do tego podesłać jego twity gdzie sra się o żydków i spuszcza się nad naziolami

dobra edycja

Attached: 80270962_p0.png (900x844, 751.63K)

postować animki skurwysyny

Attached: Ranmacorona.jpg (749x561, 41.16K)

varg nie mieszka w norwegii
poza tym chyba ich to jebie jak jeszcze mu nie zabrali dzieci

Attached: 1583914170897.png (600x600, 248.04K)

postować kutasy

we francuskim lesie i bierze francuski zasiłek

chuja do dupy ci zaraz zapostuje

ty pierwszy
no cóż, jak lubisz :)

Attached: 14276602273832.jpg (2560x1600, 495.12K)

Żałosny jesteś, a Varg już ma doświadczenie z kurwami takimi jak ty.

Attached: file.png (603x347, 48.15K)

dawać tweety varga bo nudy

baza

On 16 July 2013, Vikernes and his wife, a French national, were arrested in Corrèze, France, on suspicion of planning acts of terrorism after his wife bought four rifles. Officials later stated that Vikernes' wife had a legal firearms permit to buy the rifles. The two were later released without charge after police failed to identify any terrorist plans or targets. Vikernes was instead charged by French authorities with inciting racial hatred against Jews and Muslims. On 8 July 2014, Vikernes was convicted of inciting racial hatred and sentenced to six months of probation and a fine of €8,000.

to jest dobry pomysł, jak będę miał czas to leci zgłoszenie gdziekolwiek się da

Attached: 14298025616740.jpg (960x720, 197.28K)

wypierdalaj wieśniak

ale kurwa nonszalancko upierdoliła temu psowi te lapy

Attached: 1574974302903.jpg (247x242, 21.81K)

weroniczkarz=vargocwel=obyty

beka kurwa taki wojownik a na garnuszku u macrona
odyn się turla ze śmiechu

poleciało naziscie
>mówić kodem
nom ((((nikt)))) nie wie co to znaczy tylko my wtajemniczeni ;)

>psowi

Patrz obrazek. Poza tym to Varg nie żyje na niczyim garnuszku tylko utrzymuje się po przez OGRANICZENIE WYDATKÓW I KONSUMPCJI oraz swojej muzyki i gry rpg.

Attached: file.png (604x532, 60.31K)

nom moja żona nie może znieść komunizmu dlatego mieszkamy w kraju z największymi komunistycznymi odchyłami w europie. porusza szare komórki

o kurwa jeszcze pantoflarz

>bądź Yas Forumskopkiem który łamie prawo
>idź do pierdla
>"musimy mówić kodem -.-"
varg to w sumie chodzący przykład kiedy ktoś z Yas Forums otwarcie odnosi się z tym co czyta na szambie

Attached: 1571477326071.png (520x289, 358.17K)

varganon to rozumiem nowy marcel

podniecająmnie animkarze

fajnie pedale

poprzez*
oraz ze*

Varg nie mieszka w mieście tylko na wsi gdzie w sąsiedztwie ma samych Francuzów typu francuskiego.

Varg poszedł do więzienia bo dosłownie na siłe chcieli go ujebać po tym jak się okazało że żona ma pozwolenie na broń.
A jedyne (((prawo))) jakie wtedy złamał to prawo które zakazuje mówienia prawdy.

Attached: file.png (607x214, 28.5K)

gdybym mieszkał we francji to wysmarowałbym mu drzwi do chatki gównem

NOWA

Attached: ETy8_TSU8AArdJO.jpg (1640x1713, 533.25K)

varg cały dzień się wykłóca z jakimiś anonami z neta na twitterze i nie uważa tego za dziwne
w tym więzieniu fiksum dyrdum dostał porządnie od zamulania

pa uciek pa wyłancza

19 godzin od ostatniego tweeta czyli według ciebie cały dzień siedzi w internecie.
Widać że piecze cię, że istnieje facet, który może pozwolić sobie żeby nie żyć jak zwierzę.

Attached: file.png (1094x638, 559.27K)

>hur dur każdy powinien żyć w swojej ojczyźnie
>ale ja mieszkam we francji bo moja żona tak chce

siema discord
nie. po prostu źle napisałem i chce poprawić bucie

technologia zła ale ten no postuje 10 godzin dziennie na ćwierkaczu bo jak inaczej ludzie będą wiedzieć że technologia zła
btw to się nie liczy bo gdyby nie było to bym nie korzystał ale jest to korzystam
co? nie korzystać już teraz? sorki ale lubię jak mi soierdoliny obciągają na twiterze

przecież varg to jeden wielki dziadziuś, to niemożliwe żeby ktoś był takim debilem

Attached: 1584987190100.webm (584x854, 2.87M)

dobra kurwa starczy tego dziada leśnego, dawajcie teraz posty o nieruchaniu

Naszą (mam nadzieję) ojczyzną jest EUROPA.

Attached: file.png (601x502, 447.42K)

ten sam facet spieszy na twitterek poprawiać to, co na jego temat mówią anonimowi ludzie z internetu, bo nie daj odynie ktoś śmie śmieć pomyśleć nieprawdę - to narcyz i debil

SOOOOOOOOOS

toooooooooooooo kurwa turcy dobrze, południowi europejczycy źle

ja np nie rucham ale swego czasu wyrywałem świnie na gg używając fejkowych zdjęć, pozdrawiam

Nie pomyśleć nieprawdę tylko celowo szerzyć (((dezinformację))) dla własnych (((celów))).
DOBRY człowiek walczy z kłamstwem przeciwko własnej rasie.

Attached: file.png (610x518, 327.69K)

szekle nie smierdza

dezinformację nt. człowieka skazanego prawomocnym wyrokiem za morderstwo i który po wypuszczeniu z pierdla przedwcześnie zajmuje się zawodowo ładowaniem incelom gówna do głowy

(((sram))) w tej (((chwili))) z (((dupy))) do (((kibla)))

Attached: asian_manlets.webm (1280x720, 2.92M)

>południowi europejczycy źle
>polacy źle
>czesi to germanie
>turcy dobrze
>francja dobrze bo jestem pantoflem
przecież varg to zwykły śmieć germanofil a nie żaden poganin prawdziwy europejczyk

No i chuj was obchodzi że zabił jakiegoś ciecia skoro mówi jak jest?

typ się nazywa krystian a nie varg i to go najmocniej piecze

dopiero teraz to widzisz?

mówi jak jest w sensie pierdoli z dupy ale jest hehe niepoprawny politycznie więc mi sie podoba bo jestem podwiekiem

nieironicznie przed chwilą mi to przyszło do głowy

Obrazek.

To że mieszkasz w południowej Europie nie znaczy że jesteś Europejczykiem, a duża część tych właśnie ludzi to mieszani potomkowie przybyszów z północnej afryki.
W czasach naszych przodków południowa Europa była biała.

Attached: file.png (617x700, 93.77K)

>W 2003, gdy Vikernes odbywał wyrok w zakładzie karnym o obniżonym rygorze, uciekł z więzienia. Następnego dnia został złapany w skradzionym samochodzie dzięki zorganizowanej akcji policyjnej. Prokurator wniósł o dodatkowy wyrok więzienia[6]. Jednakże po oświadczeniu prawnika Vikernesa, że muzyk prosi, by zapomniano mu wszystko i pragnął tylko wrócić do rodziny, darowano mu dodatkowy wyrok[7]. W czerwcu 2006 i w kwietniu 2008 roku starał się o zwolnienie warunkowe, ale prośby zostały odrzucone. 24 maja 2009 Varg Vikernes został warunkowo zwolniony z więzienia, po odbyciu 16 z 21 lat kary[8].

czaicie pizdę

Mel Gibson > Pizda Varg

w czasach naszych przodków byliśmy jebani z każdej strony a polskie kobiety gwałcone przez wszystkie narody europy

doslownie każdy do europy tu przybyl

gibson wprost mówi że pierdoli żydów a varg jebie się z jakimiś ((((((((nawiasami)))))))))) i tajnym )))))szyfrem(((((((