Sarajevo-Zagreb ljubavi moja izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
24sata.hr
24sata.hr
youtube.com
bastabalkana.com
twitter.com
prd
Stanite prijatelji da vam jos
po jednu natocim
usputnu da vam kazem
da se na vas nista ne ljutim
Znao sam sve sto bilo je
al' uspomenu na nju mi ne dirajte
Sad kad je nema
ne morate vise nista lagati
ali vam ne dam pravo
za njom nikom' od vas plakati
Sto bilo je, sad proslo je
Ref. 2x
Neka je sarala sa svima vama
nek' me je varala i boljela
al' znam, vjerujte, znam
samo je mene voljela
Oprastam svima sto ste mi se
iza ledja smijali
al' samo tijelo, al' ne dusu
vi ste od nje imali
Oprastam sve sto bilo je
al' uspomenu mi na nju ne dirajte
Ref.
Oprastam sve sto bilo je
Ref. 2x
Znam, vjerujte, znam
samo je mene voljela
ne razumem, palo par cigala sa 300 godina starih zgrada i zasto sad svi kmeche
Ima preuske nosnice 2/10
Znaci reditpederi,novopederi i sva ostala bagro.
Kad postate na eksju, nikog ALI BAS NIKOG, nije briga za vasa retardirana misljenja. Ovo nije mjesto gdje ljudi dodju da postaju svoja glupa, nebitna misljenja o stvarima. Ovo je mjesto za zajebanciju, rijalitipostanje, larpovanje, dobre paste, dobru glazbu, sranjopostanje, mimovanje, nitarenje itd itd. Da netko hoce da cita misljenje nekog govnara o politici, zenama, ili bilo cemu otiso bi na anars, blic, kurir,fb,jutarnji ili bilo koji od niza stotina normanskih stranica gdje mozete da slijevate vasu dijareju. Znaci boli nas kurac.
zašto bi iko ozbiljno shvatio vartu
bilo je ok dok nisu poceli pljeskat sa balkona
kad ce napraviti ovakve robote
Ma normijima se nista zanimljivog ne dogadja u zivotu od kad su u samoizolaciji pa su im sad i cigle zanimljive. Da mogu normalno izlazit do rucka bi prestali pricat o tome
doc ce ubrzo vrijeme kad cemo svi nositi google naocale i onda uopce nece trebati popravljati zgrade ni nesto posebno dizajnirati realnu arhitekturu ni nista, bit ce sve samo betonske kocke, a svako ce si moc kupit skin za zgrade kakav mu pase, od neoklasicizma do fahverka
"augmented reality" uostalom vec odavno postoji na mobitelima
isto tako ce bit i za ljude, pogledas nekog i odmah dobijes sve linkove o njemu od rodjenja do tadasnjeg vremena, i mozes vidjet koje skinove si je kupio i posto pa da i ti kupis ako su ti dobri
puno bolja ideja nego trositi bespotrebne resurse na izradu stvari u materijalnom svijetu, nije li? ovako ces odmah moc dobit "koliko kosta tvoj outfit" podatak za sve u vidnom polju da se odmah sazna ko je bos a ko hadzija
a dogodi se jednom u 200 godina ovako jak pa je ljudima velik šok bio
mali smo i nebitni u globalnim razmjerima pa je svaki ovakav događaj velika stvar odjednom
>glumi policajca i odredjuje tko sta smije pisati
susramno
ali ocekivano od varte
youtube.com
stvarno pokusavam da udjem u mozak ovih ljudi i da shvatim kako netko moze bit ovako krindz i retardiran, najgore je sto sam 100% uvjeren da oni misle da su "dobri ljudi" i da pomazu nekom sa svojim tapsanjem
ali uglavnom sve ovakve normanske ekspedicije se svode na to da imaju nesto postat na drustvene medije da pokazu kako su dobri ljudi i moralni, ovo su isti oni stu ljepe "ma ko nas bre zavadi da je bog da jugoslavija, pozdrav za sve ljude bez obzirna na nacionalnost" itd po yt videima
jel ce moci naprimer nadjem neku ciganku i izaberem da izgleda ko ava karabatic
pa ava karabatic vec izgleda ko neka ciganka, znaci tehnologija je na 50%, samo jos da moze i obrnuto
a nije da puno stvari mogu radit dok su zatočeni u stanove, neka se zabavlja narod s onim šta mu preostaje, vjerujem da je nekim babama to tapšanje događaj dana svaki dan
i ja cu da pljeskam sa balkona ali kao podrska potresu a ne zagrebu
poznate licnosti ce kao sto vec i imaju imati kopirajt na svoj lik, tako da ce ili prodavat svoje skinove za veliku lovu, ili ces morat kupit neki kineski piratski ili napraviti svoj isto kako se sad rade deepfakeovi, ovisi o tome koliko ce hardver biti zakljucan ali u principu da
sjecate se zuti degeni kad su pljeskali u zagrebu za vrjeme bombardovanja? naravno da ne, hrvat ce uvjek drzati noz iza ledja da ga zabije srbinu a ti glupi srbine misli da ti je on brat
sva sreca pa nas gospodin baza sad okrece pravim saveznicima kinezima
24sata.hr
>meteori
>virusi
>potresi
bog mrzi sojkavce kajkavce zagorce
uh jedva cekam a za kolko vremena ce to biti
>sjecate se zuti degeni kad su pljeskali u zagrebu za vrjeme bombardovanja? naravno da ne
ja se sjecam, sta seres
24sata.hr
O NE NE NE NE NE NE
AHAHAHAHAHAHAHA
>NOOOO NOT THE CATHEDRALINOOOO
>NOT THE BIG CATHOLIC TOWER BOYS
>NOOOOOOO NOT THE JEWFAIRYTALEBROS
>NOT THE HEKIN GOOD SAND CULT BROS
>NOT THE MOSESBOIS, NOT THE MUHAMADBOYS
>NOOOOOOOO NOT THE JESUSBROS
lmao
to nije bilo doba društvenih mreža i promovisanja na njima
>Slacktivism (slactivism or slackervism, a portmanteau of slacker and activism) is a pejorative term for "feel-good" measures in support of an issue or social cause. Slacktivism is showing support for a cause with the main purpose of boosting the egos of participants in the movement. The action may have little effect other than to make the person doing it feel satisfied that they have contributed. Slactivism is often a form of virtue signalling. The underlying assumption being promoted by the term is that these low-cost efforts substitute for more substantive actions rather than supplementing them, although this assumption has been criticized.[1]
fuck you Ahmet
OPET SE TRESE
trese se tebi u glavi
anone kod mene na jugu ništa, reci ako hoćeš ovdje prespavati noćas, prazan mi stan :^)
>mene na jugu ništa,
24sata.hr
jug zagreba obrezanko
>schizo bosanac napravio schizo bait thread
Zivim za dan kad cemo sa srbima poklat ove preostale kancerogene bosancuge i podjelit bosnu popola
a sta je kod vas 300 godina staro osim tvoje paraskeve, samo dzamije?
sta ces kad ne znamo da lizemo bulju tako dobro kao vi
bastabalkana.com
Mozhda zato sto su se u bolnicama urušili zidovi i stropovi pa su tisuće pacijenata evakuirali van i prevozili na druga mjesta, i to sve dok još traje koronaids
kako vam onda cele kula jos stoji
zato sto se svi slazu da su jedini dobri smrdi mrtvi smrdi
>1944. Amerikanci bombarduju Beograd
joj dečki opet je zagrmilo kaj bumo sad
EVO GA OPET MRTVI IZLAZE IZ ZEMLJE
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SPASI ME BLAZENI ALOJZIJE
Kad bu prestalo trest vise cijeli dan nemrem spavat
najebali ste za jasenovac
usral sam se dečki
ovaj se osetil i na trešnjevci
Evo ga opet, u zadnjih pol sata ih je 4 bilo
Jel dolazi novi veliki?
znaci sad ce izgleda sve jace i jace dok ne ode sve u vrazju mater
rekli su da bude još desetak 4 po richteru, stotinjak 3 i tisuću 2.
ovaj prije minutu je bil 4, bude ih još
lmao sojkavci na aparatusima
Ja se nemrem prestat smijati koliko je tragična situacija, ne jer mi je smiješno nego jer me jebeno strah
bit ce jos gore sojko
al prvo ces mislit da ce bit bolje, e tek onda ce da bude gore
Nema te kaj bit strah ak nisi u centru. Svi kaj žive u centru u raspalim kucama su budale.
Nemre niko predvidjet potres, mogu sam mjerit jacinu kad dode
Je, imaš pravo, al ja sam na sjeveru grada i baš se osjeti svaki
hteo bih da napisem nesto kao to vam je zato sto ste katolici ali to sigurno i sami znate
Ook si u glavnom gradu u dalmaciji i boli te jaje sto trese purgere
Cuti i tapsi lolara
So what happened to that Montenegro government vs church crisis? Are people doing liturgies and social isolation too?
DUDLACI DEJSTVUJTE!
>hehe zdudlal je hahah
drmač
nevjerojatno baziran