edycja przyjaźni polsko-chińskiej
/polska/
Other urls found in this thread:
rp.pl
nypost.com
businessinsider.com
dw.com
twitter.com
gówno mnie to obchodzi Z A K O P
>w czechach pierwszy przypadek śmiertenly to dziadek dosłownie prawie 100 lat
>w polsce zdychają ludzie po trzydziestce
mm dobry schabowy z tłuszczem i kanapka z boczkiem co sobie byde żałował cukrzyca nadciśnienie panie co mi tu pan wmawiasz ja zdrowy chłop
opinie na temat 4x Tościk z serem i boczusiem popite 500ml kolkom?
>Tościk z serem
mmmm byczku,,,,, ja....
kuhrwa patafianie ty jak maszesz szaklwoac polskom kuchniem ziemnioczki pieroszki bigoski kurywa chuju ty tfu szwabie jebany
rp.pl
Nie ma słów na działania rządu
nypost.com
>A Belgian doctor working to battle the coronavirus says he’s treated several seriously ill young patients — and their lung scans were “nothing short of terrifying,” according to reports.
>He said CT scans indicated they were suffering from severe lung damage.
>“They are people who do not smoke, who have no other conditions such as diabetes or heart failure,” Demeyer added.
businessinsider.com
>People who recover after being infected with the novel coronavirus can still be left with substantially weakened lung capacity, with some left gasping for air when walking quickly, doctors in Hong Kong have found.
dw.com
>"In some patients, lung function could decline by about 20 to 30% after recovery,"
To tylko grypa ahem ahem apsiu.
Jacy kurwo ludzie po 30stce? Przestań kłamać. Polska kuchnia jest zdrowsza od szwabskiej
obyty wieżowce
>kup maseczki
>rząd odpierdala to
>cena tylko wzrasta bo coraz więcej ludzi chce a coraz mniej ich jest
>zdanie od dużej litery
>kropka na końcu
>"szwaby"
>"kurwo"
uwaga, obyty pojawił się w nitce
Ile razy kurwa bedziecie powielac ten fejk news? Ten wirus to tylko grypa
nawet jak jest zdrowsza to przeciętnego polaka nie stać na np zdrową oliwe z oliwek tylko jebnie pół patelni oleju 3 złote za 5 litrów albo pół kostki smalcu
i chuj mnie to obchodzi
oby ten wirus najpierw ciebie zajebał przynajmniej przez chwilę ten general będzie lepszy
>każdy nowy zarażony jest w sile wieku i ma się dobrze nie ma się co martwić
>każdy zmarły oprócz wirusa miał raka ejca cukrzycę nie ma się co martwić
otwieram drugie piwo
do kogo ty piszesz
Ty wiesz jakie oni tam wielkie kotlety wpierdalają?
czy jak sie pije sporo alkoholu to zwieksza szanse zmierci na wirusa
pytam dla kolegi
do was wszystkich to piszę
mam nadzieję że ten wirus wybije wszystkich userów pracujących w warszawskim korpo robiących nic za 10k po elce co bym mógł przejąć ich robotę (i nie chodzi mi o to że chce larpować)
korpo w sensie gimnazjum
co was tak wzielo na postowanie polskiego goblina co w chinach mieszka
polski robak po trzydziestce wygląda jak 60 latek w cywilizowanym kraju, napuchnięty ryj, piwny bęben, paskudna cera do tego zużyta wątroba i cukrzyca
wegetowanie w polsce to gorzej jak w obozie koncentracyjnym
Polacy są zmacznie zdrowsi od przeciętnego zachodniaka ty kurwo. Nie mówiąc juz o grubasach z hameryki. Standardy zdrowia i zywienia sa u nas wysokie. Nikt tu nie ma cukrzycy
obyty chyba raczej otyły hahahahahahahahahah
ale obyty jest debilem
popatrz sobie na tradycyjne dania, prawie każda potrawa ma coś w stylu ziemniaki, smalec, olej
a wiesz dlaczego geniuszu? po kuchnia polska wywodzi się od chłopów które całe dnie zapierdalały dla Pana na pańszczyźnie więc potrzebowali czegoś co mogą się nawpierdalać po czym cały dzień z motyka na słońcu robić
polska waluta, służba zdrowia i kuchnia to gówno gorsze co najmniej o 15119 poziomów od ich niemieckich odpowiedników
opinie?
O NIE NIE NIE AAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAH
kurwa nie no koleś kogo ty oszukujesz?
chyba siebie, nieważne jak bardzo w to uwierzysz to nikt inny tego nie weźmie na serio
>i kuchnia
Jemu nie mówcie
ale przystojny kawaler
KURWA POLACZKYYYYY XDDDD
jakbyś ty głupia polska kurwo pojechał chociaż raz zagranice jebany zaścianku to byś zobaczy jak wygodnie i dostatnie się w takich Niemczech żyję, oni nawet nie myślą o tych wszystkich problemach jakie sobie jesteś wstanie wyobrazić bo mają tam państwo które jest bogate i działa i zapewnia dobrobyt dla normalnego obywatela, a w takiej zjebanej biednej polsce rządzonej rzez jebanych wieśniaków potomków gwałtów z armii czerwonej to jest nie do wyobrażenia
patrzcie na te wszystkie zdrowe potrawy
mmmmmmmm racuchy z cukrem pudrem
znowu mnie napadł
Zamknij ten skurwialy ryj.
Germanistan jest upadających gówno panstewkiem XD nawet kurwa Merkel jest juz pod kwarantanna i ma pewnie wirusa. W dodatku to niemcy są pełne czarnuchów i potomków z gwałtu
mmm siki z guwnem
>ryby słodkowodne
xDD
No i czego to mialo kurwa dowieść?
>tug nie mozesz sobie napierdolony jezdzic rowerkiem i podziwiac wiosne bo moga ci za to zabrac prawko
to jest kurwa dramat
>Germanistan jest upadających gówno panstewkiem
AHAHAHAAHHAHHH o kurwa
nie no mam nadzieje że naprawdę w to nie wieżysz? proszę powiedz że nie jesteś typowym głupim polski prawiczkiem-prawaczkiem
kurwa ty jesteś taki głupi że jak przeczytasz byle gówno w internecie to myslisz że to prawda tylko jak ci się ze twoim wieśniacki światopoglądem zgadza ahahaha
że jesteś debilem który myśli że kuchnia tego kraju jest zdrowsza od niemieckiej
w najlepszym wypadku są takie same
Merkel ma wirusa kurwo, a w germanistanie mają juz ponad 25k przypadków.
Owszem zdrowsza
>koscieje
>jeden kosciej
>w moich spodniach
>on myśli że nie ma w sobie szkieleta
u nas wkrótce Ziobro i Duda też będą mieć. zobaczysz
[panika sie nasila]
debil i tyle wyjaśnij mi jakim cudem kuchnia która składa się ze smalcu i ziemniaków jest zdrowsza od niemieckiej
dlaczego polacy mają taki kompleks niższości i muszą zawsze się do niemców porównywać?
niemcy mają na nas wyjebane a polaczki to 24/7 o nich myślą
czy to prawda ze podwieki beda sie teraz ksztalcic online???
moznaby powiedziec z niemcy zyja w glowach polaczkow za darmo
O KURW
to prawda że polacy jedzą nietoperze?
Chciałbym wskrzesić czempiona ale mam w jądrach implozję
ja pierdole wyobrażcie sobie że mieszkacie z gf i w czasie kwarantanny oboje siedzicie 24/7 w domu dosłownie ruchanie kilka razy dziennie ehhhhhhhhhh kurwa nie dali mi, a w życiu już pewnie takiej sytuacji pandemicznej nie będzie aAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tyle przegrać
Nie bo nie mają internetu
nom, już podwieki z kara szykują się na epickie rajdy na ich lekcje na discordzie
nie bo polaków nie stać na internet bo wszystkie pieniądze wyjebali na budowe wieżowców w warszawie i ściągnięcie murzynów do rozwożenia jedzenia w uberze
ja pierdole user nie zaczynaj w niedziele wieczorem bo fajny dzień miałem
Jemu też nie mówcie
haha kurwa jebane gimbusy z kara tylko papieża postują xddd nie rucham btw gosling 7.jpg
JAK TO POLISMAN PRZESZUKUJE MNIE KURRRRWAAAAA
co robicie kiedy złoty w końcu straci wszelką wartość i zostanie zastąpiony przez bazowane euro?
wolę nieskończony spam gosslingów niż podwieków z kara srających iks de i papeszem
bede żył jak król bo zainwestowałem w pt i w tym momencie jestem srajtaśmowym baronem
bez czynszu (ang. rent free)
będę zapierdalał a 300 euro miesięcznie podczas gdy chleb będzie kosztował 1 euro tak jak w Niemczech tylko tam zarabiają po 2000 euro netto
wszystko ja