/ex-yu/

Turkinja devica edicija

Attached: 600x800_982251896597504001_982253189051310081.jpg (600x800, 313.79K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=PXrBPIKsWQE
en.wikipedia.org/wiki/Generalplan_Ost
youtube.com/watch?v=-BDslf6fmpk
youtube.com/watch?v=mmTm98eO2ng
twitter.com/NSFWRedditVideo

poshto koshta

neprocenjivo

kakav krindz su ovi sto tapsu na terasama

prava struna bivse jugoslavije
prava struna bivse jugoslavije

teraj se u kurac, ovo je pravi bazirani konac

ovo, krindzuljiranje na maks brate

koga tapsete?

youtube.com/watch?v=PXrBPIKsWQE

izgleda kao da se jebe sa srbima

Izgleda ko da joj se deda jebo sa srpskim dechkichima

a sad "za dolar vise" na drugom

Uzivo: CEO BEOGRAD na terasama, zaplakacete posle ovoga 19.03.2020

*kuc, kuc*
ko je?
KRINDZ!

ajde sad ozbiljno da prodiskutujemo o tome kakav ce sistem da se rodi nakon ove epidemije. ja lichno pristajem na sve sem obaveznog chipovanja. u sustini bilo koja vrsta kolektivizacije tj totalitarni rezim bi mi odgovarao samo da nije neki blejachki komunizam. i drzavnu 8/10 gf naravno.

jel moguce da se umre od emocije neke?
tipa od usamljenosti...

not cool

natsoc ekonomski pristup i antisemitizam

opste siromastvo i beda

pls be my hijab gf

Ako mi se dodjeli goth GF moze

>tapsanje

Attached: 1254378673454377.jpg (225x225, 4.47K)

tapsem na ovaj post

>u sustini bilo koja vrsta kolektivizacije tj totalitarni rezim bi mi odgovarao samo da nije neki blejachki komunizam. i drzavnu 8/10 gf naravno.
ovo je neironicno bilo u nacistickoj nemackoj
en.wikipedia.org/wiki/Generalplan_Ost

>en.wikipedia.org/wiki/Generalplan_Ost
ne nije ovo greska, kako se zvao onaj plan

Šta je srbende, čujem da ste nam u 20h zapljeskali na balkonima? Pa hvala lijepa :^)))

moci ces uzet koju god oces iz sela koje opustosis

Ovdje autor forumske priče „Virus i bakterija – ljubav u vrijeme sekundarnih infekcija“ kaj je nažalost prigodno s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, sad već pandemiju. Neustrašivi borac protiv parvovirusa, babesia, šugaraca pa i subverzivnih limfocita, kojem je dobrobit životinja nepresušni izvor zadovoljstva. U konačnici nema boljeg osjećaja nego kad napuštenom pesu vratiš osmijeh (i pesi se smiju, true fact) ili kad mačka s panleukopenijom u tebi osjeti onu sigurnost, te da si ti razlog zakaj bude ona i sutra ganjala lopticu. S svojih 183 cm u klinici predstavljam neki autoritet argentinskim dogama, rotvajlerima pa i cane corsoima, zelenim očima ko onaj Braco XD pogledom smirujem pese koji se bude iz čvrstog stiska anestezije, dok pak s 70 kila mogu hendlati cijeli čopor westija. U ono vrijeme dok nisam babica štencima ili mačićima, dok ne doziram ksilazin ili ketamin, uglavnom induciram lučenje onih feel good kemikalija. Osim kaj sam opsesivni biciklist i ko Pheidippides neumorno trčim, šećem 3 najhiperaktivnija maltezera s ove strane atlantika, i dok vidiš njih kolko su tad sretni moraš oš' neš' biti i sam u sedmome nebu. Kaj se ostalog tiče skroz sam nereligiozan ko Hitchens, vođen empirijom, i kak bi Morrissey rekao ne jedem svoje frendove. Sviram gitaru, bubnjeve – jer da nisam vet, valjda bih bio u nekom punk bendu i ak ništ drugo ko bubnjar živio svoj alter ego. Kaj tražim? Djevu koja gaji slične interese, ak imaš pesa iz azila ili udomljavaš napuštene mačke, znaš bar jednog Marvelovog ili DC-ovog junaka (kak to blesavo zvuči na ovom 'rvackom- junak), znaš kaj je Akihabara ili slušaš Misfitse... ruf mich an. Kak bi punk romantik Henry Rollins rekao ni bitno kakve si kondicije ili konstitucije - I want a soul mate who can sit me down shut me up, tell me ten things I don’t already know, and make me laugh. I don’t care what you look like, just have something in there.

ne podsecaj me sa kakvim dvocifrenim normijima zivim

ako narucim mis s ebaya kad ce mi doci s obzirom na to da nist ne radi?

umro eksju
zivio eksju
umro eksju
zivio eksju

normiji ne znaju sta da rade pa otisli na spavanje

moram ujutru do prodavnice, nadam se da nece biti guzve i divljanja

hahahaha

ja slusam
i cujem

moram obuci tangitze nema mi druge

E ovo je bazza,onda ću da imam harem crnokosi muslimanki

jel ikad shvatite koliko ste zapravo odsjeceni

youtube.com/watch?v=-BDslf6fmpk

ne hvala

Attached: okusikine.jpg (214x360, 27.1K)

pljeskanje odrezanim srpskim sakama za rusenje pravoslavnih crkava

znam, zivim u malom selu, ne izlazim, danas prespaval potres jebote

Tako je,mislio sam stavit sliku crnokose jedne cure ali sam zaboravio kako se uopće zove frf

Attached: Screenshot_36.png (558x138, 7.42K)

preporucite neki incel/>ook no gf film

her

Ummm halo bazirani odjel?

Attached: FB_IMG_1584908962599.jpg (640x1386, 74.43K)

Jebem vam boga jeste li umrli. Spavo sam 2 sata i sad kad sam se probudio nadrkan sam na max kolje mi se ne znam koji mi je kurac

incelski bijes

Doslovno brate

Koljach

ja imam gf jbg

imaj seks onda

Attached: 1584905360019.webm (720x1280, 1.99M)

Attached: 1584906566623.webm (576x1024, 1.53M)

znachi gledam i ne verujem

Seks s droljom ne rjesava probleme da si jebo znao bi

jebo cak dva puta

Plus procito sam onaj post iz proslog konca "kada ste shvatili da niste kompatiblini za veze" i u isti moment vidio da mi zenska koja se cinila oke odgovara preko kurca odjednom i da nema nista od nje i samo je jos jedna u velikom nizu. I onda vidim da me jebu na poslu za radne sate da svi rade skraceno mene jebu dodatno...dabog da svi pomrli boli me kurac okinut sam i hvala sta ste citali moj blog

Nisam te nista pito reko sam samo da ne rjesava probleme

>i u isti moment vidio da mi zenska koja se cinila oke odgovara preko kurca odjednom i da nema nista od nje i samo je jos jedna u velikom nizu
uf znam ovaj ook brate, isto prolazim trenutno

zasto se lose stvari desavaju dobrim ljudima

Da bi mogli postojat losi ljudi, incelcine i olos kao sto smo mi logicno

zasto mislis da si olos

kale ima gf, bas je lepa
youtube.com/watch?v=mmTm98eO2ng

cim postujes ovde znaci da si los covek i olos

ima nisko samopouzdanje

Attached: Francisco_de_Goya _Saturno_devorando_a_su_hijo_(1819-1823)_crop.jpg (1280x1512, 491.21K)

znachi BOZZE!

ma muze ga za preglede i followere, kurvetina klasicna

joj te zene, sta nam rade

ovo ali zalosno

zasto?
nikome nista nismo uradili
kukamo o usamljenosti i o desavanjima

Jer se osjecam tako, bio sam bas dobar ko dijete al iskvarili me normani i sada sam govno koje misli samo na sebe nije me doslovno briga za nista ako nemam neke koristi od toga cjeli zivot nailazim na sjebane ljude koji govore lijepe rijeci i ponasaju se lijepo al to zapravo ne misle ili se promjene i zabiju ti noz u leda. Nema u mom srcu mjesta za puno ljudi i suosjecanja

>brate samo budi svoj, meni pali svaki put

Attached: 1584874246826.jpg (1240x1453, 272.13K)

zamisli da izgledas kao ovaj pederko frf

>ja lichno pristajem na sve sem obaveznog chipovanja.
pa to ce jedino i bit novost, sve ostalo postoji

ne znam bas nosis puno mrznje u sebi

rokno bi se momentalno dbi

taj pederko verovatno pojebe dnevno vise nego ti za ceo zivot

nek oni rade sta oce, ne moras da budes ko oni samo ne daj na sebe i ostani moralan i dobar covek, podnesi to stoicki
svako na kraju dobije sta je zasluzio, nema bezanja od kosmicke/bozije karme/pravde/balansa

mislis proguta vise kurceva, pa to je realno

decko je objektivno lep, mozda cak i najlepsi u firmi

>tell me ten things I don’t already know,
nek si kupi smartfon

zasto mi pokreti iz dana u dan postaju sve feminiziraniji