svi hejt EDICIJA
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
twitter.com
youtube.com
twitter.com
blic.rs
b92.net
twitter.com
mozak bil gejts
Pa dolazim ovde u Salinac u bager ima skoro 9 meseci ili 8 meseci pre prosle godine sam dolazio ovo sa moj familiju sa mog brata sa taksi dolazim ovde se kupam odnesem svari odnesem ove cigare montekarlo malboro svari ove farmerke 601 500 1 4 3 2 ove patike orginal ponesem s tobom cigare ove malboro montekarlo malo se kupam ovde ovi vasi. Paaa cenim ovako vrlo dobro ces cesto sve dobra je ovde ovi vasi vozu kola ovde se kupaju ovi vasi srbi ovi nasi romi. Pa ovako dobra je voda topla voda meka voda ovako se kupam idem malo ovde se ku se kupam.
>svi hejt edicija
baza
nedostaje mi doktor ante pavlovic
IDE GAS
koji kurac te camuge prave sa tim sprajtom?
sok od jabuke
nema vise od jabuke sokova...
Poompach update: nema vise nocnih smjena radi se od 8:00 do 17:00 jedva cekam da normani koji redovno dolaze po alkohol, cigare i kavu krenu panicarit i cupat kosu od muke kad vide da je zatvoreno
vrijeme za deurbanizaciju
posle ove gluposti svakako niko nece imati nit mogucnosti nit strpljenja za velike gradove
E a nekad smo se tukli drvljem i kamenjem, klanjali se suncu, bili chad čuvari vatre, 3 dana trebalo da je zapalimo kad je kišni bog ugadi, nosili organic kožnu odeću, imali obrve preko celog čela, jebali kamenjarke u pećini i u zanosu crtali mamute a mi na njima, jašemo ih i ide gas, njihove kljove ubijaju agresorske dinosaurske teroriste, brojimo do 10 a ponekad i u nazad, došli vanzemaljci i cilivizovali nas i eto sad je pećinski čovek divljak.
E tako se to radi, pucaj po govnima!
twitter.com
twitter.com
ona curica nije umrla na kraju jos se bore za zivot
>v-vjerujte medijima
placccem
Prave dobro picence
>on vjeruje da je nastao od nekog tamo majmuna
cecam
dal ce se vucic obratiti u 18h?
rakijo rako ja te volim jako
a ti mene rako u jendek polako
>@crvati stuttgart
>pray
frf
hvala Vam guzoperachi
Kakve jebene bazze, udri po normanima!
Virus je odgođen za april i uzrokuje:
To nije virus, već iluzija korone, gasni je eksperiment u američkoj biološkoj laboratoriji, koja nije bila kontrolisana 1/4/2020 u Avganistanu (razlog za potpisivanje američkog sporazuma o saradnji sa talibanima nakon 40 godina sukoba i Trumpov strah da će istinu i sud izložiti u lične svrhe) ( Sporazum Italije sa Sjedinjenim Državama) (Trump je od nemačkog lekara tražio sporazum i iskušenje novcem uz odbacivanje nemačkih vlasti zbog pritiska i ucena Sjedinjenih Država) (evropske zemlje strahuju zbog visokih stopa starenja u njemu)
To znači da su se zemlje u kojima se širenje gasa odigrale pre neko vreme bez ičijeg znanja i tajnosti američkih vlasti.
Savremeni sarin gas je jedan od najopasnijih gasova, nema mirisa, ukusa ili boje, pretvara se iz gasa u tečnost čija je težina teža od vazduha (razlog gasa koji pada na zemlju), a koja je široko rasprostranjena u vazduhu na velikim površinama zemlje.
Ljudi su izloženi sarinu dodirivanjem s kožom, u kontaktu s očima ili udisanjem (uzrok da se reklama ne dodiruje ili ne trese rukama)
Prve žrtve: U februaru je 67 američkih vojnika ranjeno u laboratoriji u Avganistanu, koju su Sjedinjene Države držale u tajnosti, a vojnici su poslati u Кinu da učestvuju u februarskoj vojnoj demonstraciji u Johananu kako bi protumačili sumnje u njihovu smrt kad su se vratili zbog gasa i najavili svoju smrt zbog laži virusa. Кako ne bi tvrdili američke vlasti.
Dan nakon vojne demonstracije u Johannu, virus je objavila Svetska zdravstvena organizacija i mesto Johan (jedini razlog posebno izbora Johana je zato što je 67 ranjenih vojnika učestvovalo u Johannovoj paradi, a nisu jeli slepe miševe i zmije u Johannu)
Deset dana pre emisije lekar je otkrio lekar u kineskim laboratorijama, ali kineske vlasti su o tome ćutale i sprovele izolaciju lekara 7 dana do smrti, što je i razlog što su lekari i porodica lekara zatražili istinu o njegovoj smrti, a zbog širenja video zapisa lekara na YouTubeu i Facebooku i otkrili istinu, on je primorao kineske vlasti da Laž i tvrdi opasan virus.
Pritisak američkih vlasti primorao je Кinu da stvori laž virusa i zavarava svet da je Кina izvor virusa, tačnije grad Johann, da prikrije smrt američkih vojnika pod izgovorom da su bili u Johannu i da su zaraženi virusom.
Sarin je klasifikovan kao smrtonosni nervni gas, bez obzira na koncentraciju, mada je mali i izaziva smrt paralizom mišića pluća (zbog čega se smrt koncentriše u starijih osoba koje pate od hroničnih bolesti ili upale pluća).
Period inkubacije gasa u vazduhu prelazi 3 meseca (zbog čega su Sjedinjene Države navele da je april poslednji mesec epidemije).
Osoba može ostati dve nedelje i potom umreti, a da ne zna da je izložena tom gasu (a ovaj karantinski motiv traje najmanje 15 dana, a da pritom ne koristi ništa osim veštačkog disanja. Ovaj gas nema lek kada se udiše (što je pravi razlog iza britanske izjave: pripremite se) Umreti)
Tretman: kontaminirano mesto treba ostaviti što je pre moguće i potražiti svež vazduh (razlog za provetravanje pogođenog područja i karantin)
On nema leka kao svi gasovi, osim do kraja boravka u vazduhu, pa je datum 10. aprila početak rastvaranja tog gasa i gubitak njegove efikasnosti isparavanjem u vazduhu ili padom na zemlju.
Ujedinjeni narodi su taj gas klasifikovali kao oružje za masovno uništenje.
Zemlje se drže u tajnosti zbog američkog pritiska na Svetsku zdravstvenu organizaciju i međunarodne organizacije. Laganje i kontrola uma ljudi zbog Trumpovog straha od optužbi koje su protiv njega podigli sudovi.
Dakle, korona nema drugog rešenja nego čekati prestanak udela sarin gasa koji je pretvoren u tečnost na zemlji tokom perioda od 3 ili 4 meseca, od januara do aprila. U atmosferi i nedostatku efekta smrt je danas u Italiji, Francuskoj i Iranu zbog najvećeg broja staraca preko 75 godina i oni su podložniji čak i ako je stopa sarina u atmosferi 0,1%.
#Podijeli
pa to ja cijelo vrijeme tu govorim
Smrdin otkrio copy paste
Hvala ti Djocko!
Lijekovi. Uzmi ih.
ma baci to ne deluju ti
pa kako onda ne crkamo svi po domovima? nidje veze dbi
kako bi ubijao policajce pa to nije normalno
lovio bih ih kao pse
#
#
#
Pfff moze to bolje
Svaka cast, ovaj primer iz Argentine treba da slede i naša vojska i policija.
e ovo su bazzurde
vesacemo botove za bandere kad sve ovo prodje
>da se ne sudaraju avioni
cec
pa to je realno kume, tako mora sa stokom
*dvocifrenkovici
Aj ne seri usro bi se u gace prvi balavko
ubi se zutacko kopile
evo ide jedna fatiha za zagreb
kakve legendice lolara
sta bi dao sam bazirani policajac sada, pendrekao bi sve redom po ulici
Jaaaoooo breeee, opet vatikansko-berlinsko-američka urota protiv nevine cpcke nejači breee!!!
koji kurac imate od molitvi bolje da vam 5centi posalju nece bog pocistit nered sav jebo ih on
najjachi smo, pa ovo nema u los anheles
ma bolje svi da odu na liturgiju i srcu vino iz jedne kasicice
ovo bi inache preporuchio svim smrdima
chuva bog srbina svog
nekom oluja a nekom zemljotresi hahahahaha
BOG SVE VIDI
O
G sve vraca
O
B je SRBIN
ovo su zadnja vremena
alkohol unistava virus
Apsolutna i iskrena podrska Zagrepcanima. Te sitne duse (ako ih ima) neka se samo sete da su prilikom poplava 2014. godine Hrvati bili medju prvima koji su nam pomagali. Ponosan na sve moje prijatelje koji izrazavaju solidarnost sa Hrvtaskom u ovim, zva sve nas, teskim vremenima.
>blic
screenshot jer ne otvaram to govno
I pored tužnih scena iz Hrvatske koja se baš kao i mi bori sa koronavirusom, mnogi bezdušnici i sada su sebi dali za pravo da budu moralne gromade i sude onima koji su pogođeni ovom prirodnom katastrofom. Zaboravljajući da je gotovo čitav svet u izolaciji i da su Hrvati jutros u strahu izleteli iz svojih stanova napolje iako je to zabranjeno.
Možda bi ponekad jednostavno trebalo ignorisati ovakve ljude koji u svemu vide nekakvu karmu i kaznu za nešto što je učinjeno u prošlosti. Međutim, kada mržnja i prezir pređu sve granice, nije loše uzvratiti zdravim razumom kako bi se uspostavila ravnoteža u kosmosu.
Da li je za vas karma to što se lekari bore za život 15-godišnjeg deteta? To što je mnogo ljudi ostalo bez domova, automobila i radnih mesta? Od jačine potresa srušene su fasade zgrada, u stanovima su popucali zidovi... A na sve to ostaje pandemija koronavirusa zbog koje su svi danima u svojim kućama. Gde će oni sada i da li nam uz sve probleme koje svet doživljava u poslednjih meseca dana treba vaš nacionalizam i mržnja? Nadam se da ćete sami iz ovoga izvući odgovor.
U zemljotresu je oštećen i toranj zagrebačke katedrale ali i Saborna crkva Preobraženja Gospodnjeg na Cvetnom trgu, saopštila je Srpska pravoslavna crkva (SPC). Da, srpska crvka u Zagrebu. Da li je i to karma ili samo puka slučajnost? Verovatno ovo drugo, kao neka kolateralna šeta. Ne vraćajte sve nas unazad svojim postupcima tako što ćete za svoju nesreću kriviti nekoga koga nikada niste upoznali, jer ako toliko verujete u karmu - ne bih vam bio u koži posle.
Crni dani pogodili su Hrvatsku i poslednje što nam treba je da im dolivamo so na ranu. Kao da fotografije unezverenih i izgubljenih ljudi nisu dovoljan prikaz kakva tragedija ih je pogodila dok su još bili u krevetu. Da priča bude još gora, nekoliko sati nakon zemljotresa u Zagrebu je pao sneg.
najjace su mi ove turbonormancine koje twitnu "imate podrsku" i onda tripuju da su time nekom pomogli
jebote gledajuci sta kacite i koliki ste govnavi normani sto to postate ovde stvarno samo potrvdjujem sebi da sam baza sto ne koristim ta socijalna govna ko tviter i ne citam vesti i komentare normana
srrrrrk
>smrdi be like
Braco sva podrzska iz Srbije pozz iz Beograda
>crvati be like
HHAHAhAhahahHAHA TRAKTORI BRMBRM TRAKTORIJADA 7000000000 milijardi srbiljanske cheljadee hahahahahha
b92.net
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je danas gradonačelnika Zagreba Milana Bandića ponudio pomoć Grada Beograda.
On je tu pomoć ponudio povodom serije zemljotresa koji su pogodili hrvatsku prestonicu.
Radojičić je, navodi se u saopštenju Gradske uprave, rekao da su slike ljudi zarobljenih pod ruševinama, uništenih ognjišta, razorene Saborne crkve, katedrale i javnih ustanova duboko potresle građane Beograda.
"U mislima smo sa vama i žalimo što ste u ovom trenutku, kada se borite sa koronavirusom, tom velikom pošasti sa kojom se i mi danima borimo, pogođeni još jednom užasnom nevoljom", rekao je Radojičić.
Naveo je da Beograd saoseća sa bolom građana Hrvatske i da je spreman da pomogne u otklanjanju posledica zemljotresa.
Pusite vi avi meni kurac jazavci. #podjeli
Ko nas bre zavadi
Jel jebo neko nesto na Tinderu/Badoo?
t. korona je iluzija shizofrenko
legemndarni OC sadrzaj
ja jesam
povraca mi se od ovog smrdina dbi sta njega boli kurac za nas u zagrebu
jedna mi samo pusila bila je pregadna da je jebem i picka joj smrdila a s drugom sam bio u vezi 8mj i jebala se vrhunski
da ali ne na tinderu i badoou vec svoju gf sa kojom sam u sretnoj dugogodisnjoj vezi
Uf brate bila je online prije 30 min, nije mi ni seenala poruku
Gotovo je, incel sam do kraja zivota
pricaj
proverava da li da izvrsimo invaziju dok ste u haosu
postaj slike obe i zelenotekstuj kako je do toga doslo
zelenotekstuj detaljno o prvoj i postaj njene slike
>nije mi ni seenala poruku
cekaj da dodjes na red debilko
jesam uspeo jednom dok sam radio u bg-u i pricao sam o tome ovde opsezno
jebote sta bi dao da sam zensko, au sta bi radio orbiterima