Ediția: Viața la oraș
/ro/ - Firul Nostru
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
twitter.com
SUS
>viața la oraş
E a 17-a oară când văd poza asta
Este esența Sudului, o imagine care explică antropologic o întreagă regiune a României, cu alte cuvinte, /ro/ în viața reală.
Intrați
în mă-ta?
E un ritual.
How are romanian bros coping with the quarantine ?
Când România o să fie vândută complet imperialiştilor americani.
Staying home, smoking weed, drinking beer.
we're waiting for the worst to happen. I am currently still working. the goverment said that it's going pay everyone going into unemployment for 75% of their wage. where are these money going to come from? no one knows. they still didn't cut the enormous wages politicians and budgetaries have or the hilariously huge special pensions
Sleep, jerk off, play GTA, beer, listen to music, disturb neighbours, repeat
Nothing new under the sun, to be honest
fine
>smoking weed
You are not romanian
He is not Romanian.
Adevărat, românii neaoşi fumează pătrunjel cu leuștean rulat în foaie de viță-de-vie.
Să te naști în 90 e literalmente moștenirea suferinței. Te naști după ce o trecut comunismul, deci într-o perioadă tampon dintre dictatură și libertate, în perioada asta ni s-a pus la dispoziție informații, internet, poze din vest și locuri exotice. Locuri care probabil nu o să ți le permiți niciodată să le vizitezi, pentru că ești abia scăpat din sărăcie ajungi la 30 de ani și nici nu ți-ai început bine cariera că deja îți ia statu toți banii pe taxe pentru binele comun. E România în prezent tot un stat communist-lite? Îți arată poze din alte locuri cu viață bună și bogată ca după să îți zică Vezi, dacă sclavagești 20 de ani o să poți ajunge în paradis iar după ce pui deja un ban depoarte iar vin taxele, iar vin banii de sănătate ce te-o luat silicoza de la munca în fabrică. Pe boomeri nu îi mai afectează nimic în mod psihic că educația comunistă i-a călit bine, da noi ăstia năcuți după 89 suntem ca și scăpați din brațe, pe noi statu ne ține sclavi și în depresie tocmai că ne expun vizual paradisul iar noi rămânem cu balele pe afară și ne întristăm că știm că nu am fost meniți să avem parte de fericire.
Avem 2 morți
Ia pilula post 2000, adoptă suferința și respinge materialismul, adu lângă tine oameni care să plângă la bucuria semenilor şi să râdă când totul e de rahat.
t. jelly russian cunt
>Locuri care probabil nu o să ți le permiți niciodată să le vizitezi
kek
我愛北京天安門,
天安門上太陽升;
偉大領袖毛主席,
指引我們向前進。
sto a fa un server de minecraft co un po' de bros e ogni tanto me vedo qualche serie tv
2 morți și deja se panichează parcă începe WW3
...
Așa și? Vreo 60 au murit de la gripa normală.
doamne dar ce dobitoc
Ai vazut ce se intampla in China si Italia, imbecilule? Ce potential are virusul asta fata de gripa normala? Invata sa citesti si informeaza-te, tigan imputit
>Pekka e boomer și se teme pentru viața sa de boomer
Coaie, zonele afectate de virus au o densitate mare a populației, e normal să se răspândească ușor. Populația Italiei este deja îmbătrânită, prezentând un risc adițional.
Atât nordul Italiei cât și zonele afectate din China au o industrie bine dezvoltată ceea ce se reflectă în nivelul de poluare din atmosferă ideal pentru a cauza infecții respiratorii.
Deși este ușor de transmis și destul de rezistent pe anumite suprafețe, e similar cu pneumonie interstițială, ceea ce am avut și eu, iar acum sunt bine.
Ăia care mor ori sunt bătrâni cu un picior în groapă ori nu au un organism suficient de puternic să lupte cu infecția, ceea ce, din punct de vedere evoluționar, nu este atât de rău.
Vreau prietenă metalhead oare chiar așa de mult cer?
sugi pula ivane
De ce?
Îs tare frumușele, cred că îmi place contrastul dintre îmbrăcămintea sumbră și fața angelică sau habar n-am de ce altceva că în genere metaliștii.
>că în genere metaliștii
că în genere urăsc metaliștii
Pariu pe o navetă de bere că n-a ascultat Burzum în toată viața ei de thoată.
Din experiență îți zic, ori sunt gay or pizde după atenție. Alea care într-adevăr ascultă metale le găsești la concerte, de cele mai multe ori, dar e mai complicat.
Nu vrei tu o gagică post-punk?
10/10 la explicatia aia
Voi urmăriți canalul PragerU a jidului Dennis Prager ?
Eu am fost la un întrunire în care a participat alături de Papahagi și cățălu cela de Mihail Nemțu. Discurc frumos căt de căt, interesant om până să înceapă ca jidu să țuce în cur Israelu de la jumate discursul în colo.
Eu nu sunt retardat de pe Yas Forums care sa creada in absurditati dar PragerU e neironic propaganda evreiască. Incearca sa eviți
De abia dacă găsești vreo metaliță pe aici, de unde mama naibii să găsesc fete adepte la alte subgenuri non comericale ? De vrut vreau, dar ele sunt ca și țiganii cinstiți, aproape inexistente.
Decât să vrei un inorog mai bine cauți un inorog amfibian și te plângi apoi că nu-l găsești.
Sincer să fiu, chiar nu-mi pasă ce asculă o posibilă ibovnică, mai mult mă interesează cât de mult poate să mă tolereze.
De exemplu, știu o fată care arată fix ca cea din poză. Îmi spunea că ascultă jazz și alea alea, am încercat ceva cu ea, dar chipurile nu eram pe aceeași lungime de undă, așa că mi-am zis, îmi bag pula.
Să zicem, cumva faci rost de o roacheriță? Ce faci atunci?
pentru limba romana apasati tasta 1
a maghyar nyelv 2
huuăăăă!!
>Ce faci atunci?
Îmi satisfac plăcerea, pe urmă poate mai discutăm un subiect interesant, ca să mai am și eu cu cine discuta, că asta care îmi ies în cale nu au prea multe în cap, îmi distorsionez chitara electrică și bag un Slayer.
Pentru a face toate astea nu trebuie să fie metalistă, doar mai deschisă la cap, iar din astea mai găsești.
Ia zi, ce asculți? Doar metale? Top zece trupe favorite?
Nu prea ascult metale...
Bathuska, Drudkh, Burzum, Dumitru Fărcaș, J.M. Jarre, Kitaro etc nu neapărat în ordinea asta
Intai sa ai prietena, apoi sa vezi dupa metalhead
Beggars can't be choosers
>Dumitru Fărcaș
Singurul artist bazat de pe lista ta, restul sunt ghei
Fratilor eu cred ca mor de corona.
>ma intorc acasa de la unveristate din timisoara
>ai mei nici maca nu s-au pregatit pentru carantina
>de abia de traimi MAXIM 2 saptamani cu ce mancare mai avem prin frigider
>vreau sa ies repede sa cumpar provizii pana nu ne forteaza astia in carantina
>ma imbrac tot cu masca, manusi, ochelari pentru protectice
>ai mei ma inchid inauntrun si nu ma lasa sa ies afara pana nu imi dau ochelarii jos
>"SE RADE LUMEA DE TINE!! ITI FACE POZA SI AJUNGI PRIN ZIARE!! CREDE LUMEA CA SUNTEM NEBUNI DUPAIA"
Prostii pulii, voi in situatie seriouasa de pandemie va pasa mai mult de situatia sociala decat protectia si sanatatea propie? Ce pula mea.. Oricum aveam fata complet obstructionata, nu ma cunoastea nimeni.
Neaparat trebuie sa ma mut singur.
Eu aș exagera doar de dragul de a vedea normălăi cum se sperie când am masca de gaze pe față.
Pe lângă metale şi JMJ altceva asculți?
Am avut doar normaliste, incele. Niciodată n-am avut noroc cu metalistele
care-i faza cu iesitul afara pana la urma, am auzit ca ne trebuie declaratie
Se vede ce cultură muzicală ai când zici de părinții muzicii electro că sunt ghei. Ca și în Lovecraft, insecta (tu) își dă cu opinia legat de univers (J.M.J și Kitaro)
tradiționale, din folclor
Ce studiezi?
>Ce studiezi?
Limbi Moderne Aplicate, dar am de gand sa ma las pentru ca tot ce face e un cacat absolut, ma mut probabil pe Comp Science.
Atunci fute o pizdă tradițională, n-ai nevoie de metaliste. Alea trag ori la golani ori la elitiști.
Îi dau dreptate lui Păkkales aici, JMJ şi Kitaro sunt poponari.
În primul rând, muzica electro nu este aceeași cu muzica electronică. Electro este un stil al muzicii electronice apărut în anii 70 ca urmare a îmbinării dintre funk, popul din acea vreme și ritmul abordat de formații precum Kraftwerk. Giorgio Moroder poate fi considerat părintele muzicii electro.
În al doilea rând, adevărații părinți ai muzicii electronice sunt Karlheinz Stockhausen și Tom Dissevelt. Primul a realizat primele compoziții electronice demne de băgat în seamă, cel din urmă a oferit o formă ceva mai ușor de digerat a ceea ce a fost deja experimentat prin punerea oscilațiilor realizate pe cale electronică într-o formă de jazz. Stockhausen, pe lângă muzica sa, a inspirat mulți muzicieni nemți să experimenteze, ceea ce a condus la apariția școlii de la Berlin. Holger Czukay, basistul formației Can, a fost student al lui Stockhausen.
În comparație cu nemții, JMJ și Kitaro sunt mici copii.
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
youtu.be
tu esti prostu pulii, virusurile corona sunt atat de comune incat mereu ne-am infectat cu ele, acum normalaii si alti prosti ca tine au bagat botul la prostia asta
ma pis pe masca ta si pe alti prosti ca tine care au impresia ca a venit apocalipsa din cauza unui cacat de virus care omoara batranii cu un picior in groapa
prostule, tu si alte milioane de prosti
sugi pula redditor handicapat, manca tu boala si mori dracului acolo in cacatu tau propriue
esti o pizda plictisita de viata, daca esti e clar ca esti un distrus afemeiat fara nici-un talent sau disciplina, acum a venit povestea asta cu corona si in capul tau gol iti place sa crezi ca viata a devenit palpitanta
nu iti fa griji, in 2-3 saptamani normalaii o sa se plictiseasca de carantina, trece entuziasmul pandemiei globale, si iar va trebui sa te intorci la viata si facultatea ta de CĂCAT
mai puneți mască și mânuși boule în continuare :)
>Limbi Moderne Aplicate
la liceu ai fost un distrus necarismatic, iar inteligenta si autism pentru ceva mai bun nu ai avut
cum plm sa iti distrugi viata alegand asa ceva
mama ce incel curfrustrat