Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/Iz-fVn2GVuQ
twitter.com/AnonBabble

HALOTT SZAR

Engedd el tezsvír, ezek a magyarok ritka nagy cigányok.

Nem olyan gyorsan.

cringe pear poster

Ez nem krindzs.

Not so fast! ~~ Ne olyan sietősen!

Kösz tesi.

Fingo táncot jàrok!!!!

Nahàt de jòl megy neked az angol!! Heló i am budapest live city. Àj em love jù!! Hù mehetsz is angliàba pincèrkedni. Te vagy a falu nyelvèsze. Inglis!!!

Bárcsak teleszarhatnám a szádat, hogy megdögölj végre, te férfiak szégyene, te sorompóképű korcs madárfos.

halott szar

>173 centi
>11 centis ""fasz"" (megyek össze)
>dagadt
>kopaszodás
>undorító arc
>28 éves szűz mindenféle tapasztalat nélkül

Ne hagyjátok má' megdögleni ezt a fost. A /v4/ valami kibríhatatlanul trágya.

dolgozom sry

szombat van
korona van

mi a jó édes faszt dolgozol?

gyári güri, írtam már

:(((((((((((((((

ez a fos rabszolgahajcsár cég nem hajlandó bezárni sajnos

majd jól csődbe megy, úgy is ugrik a gazdaság

nem azt mondtad hogy otthagyod?

szerintem ez nem fog

nyáron akartam de ebben a helyzetben lehet előbb

De az országodban sok angyali magyar lányokat vannak

ebin :DDDDDD

Attached: 1584813942684.jpg (822x960, 131.25K)

majom

BESZÉLŐ majom

mennék haza doomozni
milyen lett tesik?

Nem tudom. Jól megvettem és aztán a War Thunder úgy gondolta elad nekem 36€-ért 365 nap prémiumot szóval még hozzá se nyúltam.

Egyébként ahogy a Metacriticet néztem, eddig vegyes. Van, aki gyűlöli pedig fanja volt a 2016-nak.

Fojtogatós szekszet akarok Liv Lisa Fries-zel (én fojtogatok)

már egy jó ideje nem mentem ki az utcára, hála istennek mára már ez lassan szociális norma kezd lenni, viszont mivel nem mozgok semmit, naponta csak 1x eszem. származhaz bármi bajom ebből, ha a napi 3 kajálás helyett csak egyet ütök meg?

Attached: zyzz.png (1095x1126, 447.45K)

remélem jó

nem

istenem még csak 8 óra, egy örökkévalóság lesz 6-ig

Számold ki az alap anyagcseréd és számold ahhoz, mennyi kalóriát viszel be. Ennyi.

Szerintem kezdek rátok unni. Csak napi 1-2x nézek fel 3-4 percre, és elég is volt belőle. Teljesen szánalmasak vagytok, nem vagytok érdekesek. Durvák, agresszívek vagytok, máskor meg a szánalmas életetekről tesztek önvallomást, a következő percben meg azon mentek egymás torkának hogy kinek menőbb az anime waifuja. Szánalmas. Minden nap ugyan azok az agyatlanok posztolnak, ugyan azt a baromságot, és ha van valaki aki próbál valami színt vinni a fonálba, leugatjátok, jelzőket aggattok rá, meggyalázott életetekből vesztek valami skatulyát, és minden eddigi visszafojtott frusztrációtokat rázúdítjátok. Volt gimnáziumba egy népszerű srác akinek minden csaj megvolt, mert helyes volt és kidolgozott teste a sok kemény gyúrástól? Húh, oda nézz, egy "gyúrós" posztolt a fonalamba. Most jól szétoltom, megpróbálok kitalálni valami nagyon menő oltást, hogy megmutassam neki felsőbbrendű vagyok. Pfúh. Gratulálok Peti, kár, hogy ettől az életed ugyan olyan szánalmas marad. Nevetek rajtatok.

képes voltál átfogalmazni?
elmebeteg zsidó

NE VÁLASZOLJ, NE ÍRJ VISSZA, NE OKOSKODJ TE OSTOBA SZARPOSTÁZÓ, HÁT NEM ÉRTED MEG, HOGY ALULMARADTÁL AZ INTELLEKTUÁLIS PÁRBAJBAN?!
HÁT NEKED TELJESEN MINDEGY, HOGY MIRŐL VAN SZÓ, MI TŐRTÉNIK, MI AZ ÍROTT SZÓ, MINDIG CSAK VALAMI OSTOBA FÉLIG EMÉSZTETT MÉMVÁLASZT BÖFÖGSZ IDE AGYATLANUL?
HÁT MINEK ÉLSZ EGYÁLTALÁN TE ÁLLAT, MINEK LÉTEZEL HA NINCS SEMMI ÉRTELME A CSELEKEDETEIDNEK!
GYŰLÖLLEK ÉS MEGVETLEK MÉG IDEGENKÉNT IS, MERT NEM VAGY TÖBB A SÁRNÁL, A KOSZNÁL, A PISZOKNÁL, SÁREMBER VAGY!!!

>Gratulálok Peti

Itt buktad el, pedig 2 éve nem jártam azon a szánalmas hulladékdombon.

>173 centi
>11 centis ""fasz"" (megyek össze)
>dagadt
>kopaszodás
>undorító arc
>28 éves szűz mindenféle tapasztalat nélkül

>aéa

Attached: 1584298867747.jpg (1440x1715, 104.97K)

Szia friends!
Czesc Polish friends!
It's our 2500th thread and we are inviting everyone to our thread! Please grab a Dreher and bitterbal come say hello!

>amikor a spam tartja életben a fonalat

Posztold a magyar angyali lányokat...

Attached: Macar kız.jpg (1024x751, 171.94K)

Ilyen a tipik magyar lány

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F40533.jpg (962x886, 123.84K)

cuki

Attached: ddc6393b81ae226dc06ff39b45f95ae4-imagejpeg.jpg (1080x1350, 189.38K)

Hova szarjak?

Attached: 1578201043696.jpg (1600x1067, 496.8K)

Szépek lányok.

Fingóm büdös vagyok.

Oldalba szarokkk!!!!!!

*szép lányok

Attached: 1518302189001.jpg (1200x800, 957.15K)

Jaj, when would I use szépek??

Èn is làny vagyok, csak fingòs :3

...

>fingòs
Mit jelent fingós??

it means he farts a lot

szépek vagytok
a lányok szépek (in general)
szép lányok (these 3 you were talking about)

Azta, most már értem. Kösz tesi.

youtu.be/Iz-fVn2GVuQ
Hol vannak a másik magyarok??

Attached: Miklós Horthy based.jpg (500x500, 70.78K)

Igen! Szeretek mindenhova odaszarni, meg puppolgatok

Only if its a predicative adjective