edycja skarpet programistycznych
/polska/
Other urls found in this thread:
obyty wieżowce
morda
polska jest taka zajebista że nikogo nie stać na wynajem pokoju za 600 zł
Kraj Schrödingera
są wieżowce i dobrobyt, ale ludzi nie stać na wynajem
ale za to są wieżowce w stolycy
chyba mnie dzisiaj nie przestanie boleć dupa >///
zamknijcie mordy
bo co mi zrobisz pedale? wyruchasz mnie?
nasram ci do dupy
jest nowy projekt w sejmie
chcą przeznaczyć całe PKB polski na budowe wieżowców w warszawie bo to z automatu sprawi że będzie dobrobyt
baza dobrze że jestem z warszawy
to niech lepiej podzielą te wieżowce na takie pokoje żeby wyszło mniej niż 600zł za miesiąc bo mnie nie będzie stać tam mieszkać
warszawka to najgorsze bydło w tym kraju, nie możecie zmienić mojego umysłu
O kurwa anoni jaka kwota śmieszna az żal wypłacać xD
a co jesli kwarantanna to sposob rzadu na zwiekszenie liczby urodzen?
w polsce jest dobrobyt nie to co w niemczech
wtf kilka stówek za pokój na studiach? przecież nikogo na to nie stać
>obyty
kto?
ehhh ale bym chciał wyruchać jakiegoś chłopca tak żeby go dupka bolała tak jak anona
dobrobyt to nie tylko pieniądze kurwo
>trzeba bylo oficjalnego ogloszenia epidemii przez chujowieckiego zeby to bydlo zwane polakami zaczelo w ogole nosic maski
ten kraj jest kurwa zgubiony
sebixy i karyny nadal chodza bez niczego, nawet kurwa tych jednorazowych rekawiczek nie uzywaja, w sklepach stoja 10cm od innych
Już niedługo w waszych miastach :)
youtube.com
morda
Nigdy nie miałem gf
jeszcze 40k ci brakuje do gf
kopsnij no 24 ziko na kebaba
nom żyje się w chlewie ale ten no panuje dobrobyt he he
w polsce jest dobrobyt bo w teleekspresie tak powiedzieli
kurwaaaaaaaa kiedy otwieraja silki bo mnie rozpiera energia
>W-wcale nie jestem biedakiem!
to posprzątaj pokój
a co od dzisiaj trzeba chodzic do sklepu w masce i rekawiczkach?
gdybys jakiejs powiedzial ile masz pieniedzy to bys mial dziewczyne
kogo cytujesz?
w Polsce panuje dobrobyt
btw dobrobyt to ilość wieżowców w warszawie nie ile kto zarabia
spoko biedaki
zarzadzam korpo w warszawie
dobrobyt jest wtedy jak murzyn albo ukrainiec przywiozą ci jedzenie rowerem
fajny fejk kurwo
widać że fejk
witam pana prezesa
>wykopek z reddita 2.0 wyzywa od normików
kpina cyrk
w Polsce panuje dobrobyt ale jak ktoś ma więcej pieniędzy niż ja to kłamie
skeks poniżanie cipa klateczkowanie ruchanie
polska to biedny kraj trzeciego świata
polacy to zakompleksione płatki śniegu
>dotykanie się siusiakami z innym chłopcem
kys you disgusting freak. Seriously just do it, jump in front of a train, hang yourself, overdose on pills, cut your wrist open... something. A disgusting faggot like you is nothing but a burden to everyone around you. You're a failure of a man and therefore cope by reducing yourself to a fetish-object for deranged pedophile faggot freaks online because that is the only validation you're ever going to get in your miserable life. Once they're done with you and move on to someone younger, you'll be tossed aside like a used condom and it will then hit you that you have completely ruined your life. You have no real friends, your family is disgusted by you, you have nothing to live for. Then you will kill yourself and the world will be a better place without the likes of you.
po prostu powiedz jebanie sie z facetam a nie jakieś pedalstwa
polska to hetero generał
chcesz sie postykać?
myślicie że istnieje lepsze uczucie od gwałcenia sie w dupe dildosem 16cm/12cm?
baza i ikeapigułka
a jesteś dużym chłopcem?
teraz z tymi kwarantannami beda jaja
pis bedzie nakrecal spirale jaka nasza policja jest zajebista i ilu nie zlapia ludzi nie przestrzegajacych kwarantanne
>You're a failure of a man and therefore cope by reducing yourself to a fetish-object for deranged pedophile faggot freaks online because that is the only validation you're ever going to get in your miserable life. Once they're done with you and move on to someone younger, you'll be tossed aside like a used condom and it will then hit you that you have completely ruined your life.
of course! I'm a pathetic cumdump and my only purpose is to serve those superior to me!
>“There are no weak Jews. I am descended from those who wrestle angels and kill giants. We were chosen by God. You were chosen by a fat man with greasy hair and half a moustache.”
UF UF UF UFFFF
>36,9 gorączki
to koniec
morda
spuszczanie się na podłoge słuchając jak japońska mamusia mówi że cie nie kocha i jesteś bezwartościowy pozdrawiam
wypierdalaj na wykop polaczku
You use a picture of a little girl to symbolize your sexual derangements you disturbed freak. If you have any brain cells left, try to take a step out and actually look at what you've been reduced to. Let me make something clear to you. 99.99% of men don't want to be "served" by you. The only emotion anyone feel when they see you is disgust. Just plain disgust. Any sane father probably want to bash your head in because being a pedophile faggot, you're a constant risk towards any child. I'm glad you live in a country where men still act on these natural impulses because there will come a day when you reveal your disturbing true self to those around you and people will not accept it. I just hope they will torture you before they finish your worthless life.
chciałbym zostać zgwałconym przez żydóweczke
Kurwa jebane szambo i ten pierdolony pedalski Yas Forums zniszczył moją psychikę. Teraz kiedy widzę jakiegoś chłopaka, który jest ode mnie niższy i słabszy fizycznie to zastanawiam się jakby wyglądał po hormonach i w długich włosach i jakby jęczał kiedy bym go... kurwa jak walczyć z tymi obrzydliwymi myślami anony ratujcie
wlasnie sie dowiedzialem, ze jeszcze do niedawna na jamajce trawka byla nielegalna
wtf? doslownie pierwsza mysl jak powiesz jamajka to marihuana
whiter than you muhammad
no i dobrze tfu na ćpunów jebanych
spoko
*popija wude*
kompro cwela
też chciałbym to wiedzieć
yes you are right, I'm sorry for being such a pathetic piece of garbage!
>hehe, nazwe go od wykopka bo nic innego nie mogę zrobić jak mnie zaorał
FUCK off from Yas Forums you disgusting freaks. You're not welcome here, go to one of the designated fag boards.
wszystkiego najlepszego anonki
nieeeeeeeeeeee Yas Forums to mój prywatny blog nie możecie pisać o czym chcecie
zamówiłem maczka z uber eats
ja pierdole, właśnie się dowiedziałem że będą i u nas drukować pieniądze a mam prawie 100k oszczędności co z tym kurwa zrobić
ja pierdole, ten jebany koronawirus wykończy mnie ale psychicznie a nie fizycznie
zamówiłem gówno z kebaba u prawdziwego polaka
please beat the shit out of me
Fags deserve to have their heads bashed in.
drukarka pieniędzy idzie brrr
>Uciekł ze szpital z podejrzeniem koronawirusa. Znalazł się z maczetą na drugim końcu Polski