edycja nocna
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
gk24.pl
youtube.com
youtube.com
drive.google.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
obyty wieżowce
>W poniedziałek miałem kontakt z osobą która została pozytywnie zweryfikowana na obecność covid-19. Jak tylko się o tym dowiedziałem zadzwoniłem do lokalnego sanepidu. Miła Pani wzięła moje dane i powiedziała że mam czekać na kontakt. Instrukcje jakie otrzymałam "Mam unikać większych zgromadzeń ludzi i na zakupach chodzić tylko kiedy muszę." Dziwnie ale ok. Do dziś kontaktu brak. Dzwonię sam. Po czwartym telefonie i zbywaniu mnie ktoś oddzwonił. Dowiedziałem się że mam się obserwować a do pracy w poniedziałek mam iść tak jak zwykle. Tak wygląda badanie i izolacja w naszym kraju.
sopa de doggo uma delicia?
>NFZ jest niedofinansowany
a woda jest mokra, ale za to te 2 miliardy na TVP to przynajmniej fajne kamery se kupią
chyba ci sie posterzy pojebali tennosuke
o kurwa mamy takie mieszańca w nitce?
ej user kundel, zapostuj powieki
Anony czegoś nie rozumiem, pierwszy raz zdecydowałem się na apelację co do bana. Odpisali, że apelacja została zaakceptowana i na końcu "you may now post again on the applicable boards", a jak próbuje postować to nadal wyświetla ban i że apelacja została odrzucona, co do chuja.
Ktoś coś?
twoje dupsko jest rozjebane polaczku
>o kurwa mamy takie mieszańca w nitce?
a żeby to tylko jednego ty nowokurwo
mieszaniec typu biały + biała się nie liczą bo anona z matką hiszpanką znam
moja glowa youtube.com
no widać masz bana na tej desce nadal bo napisali ci że możesz postować tylko na wybranych deskach
>Jeszcze w poniedziałek ekolodzy wskazywali, że ograniczenie ruchu miało zbawienny wpływ na jakość powietrza w wielu polskich miastach, która mieściła się w normach. Niestety, już dwa dni później tego typu narracja nie wytrzymała zderzenia z rzeczywistością. Okazało się bowiem, że w środę rano - według rankingu AirVisual - Kraków był drugim na świecie (!) miastem w rankingu metropolii z najbardziej zanieczyszczonym powietrzem! Stężenie pyłu zawieszonego PM10, o którego istnienie oskarża się powszechnie "kopcące diesle", wynosiło aż 99 mg/metr sześcienny czyli dwukrotność dopuszczalnej (!) normy.
>W tym miejscu warto dodać, że pył zawieszony PM10, to nic innego, jak rakotwórcza sadza, która - rzeczywiście - w pewnych ilościach powstaje w wyniku spalania oleju napędowego. Sęk w tym, głównym źródłem jej emisji nie są wcale samochody, ale piece grzewcze.
kiedy przestaniecie palić śmieci polaczki?
HURRRRAAAA HUSSSARYAAA
Kurwa mać czyli na żadnych...
znacie anona? każdy go zna, on zawsze fajne pomysły ma
W filmiku od Naukowego Bełkotu jakiś typ w komentarzach się zesrał że unikanie palenia śmieciami jest dla nowobogackich oskarków.
polacy palą śmieciami bo nie stać ich na węgiel: fakt
Kraków znajduje się w dolinie więc jak podludzie ze wsi które otaczają miasto palą w piecach oponami to dym z tego ląduje w Krakowie
to miasto mogłoby mieć 0 mieszkańców a i tak było by wypełnione dymem
aż tak zapiekło żeby do nowej przenosić?
oh marcel, marcel
dlaczego polaczki były gotowe wywołać rewolucję z powodu 6 tysięcy Syryjczyków którzy i tak by w większości i tak by spierdolili do Niemiec a teraz jak PiS sprowadza tysiące muzułmańskich imigrantów z Turcji, Uzbekistanu i Bangladeszu nic z tym nie robią i udają że wcale do tego nie dochodzi?
>polish mother
za każdym pierdolonym razem
bo wtedy rzondziła zła lewadzga platforma a teraz rzondzom nastajaszczy katolicy prawicowcy konserwatyści ;)
>2020
>początek dystopii
jak na zamówienie
>p0lki
bo to nie byli syrjczycy tylko murzyństwo z Afryki pozdrawiam
99% uchodzców z Syrii idzie do Libanu, Turcji
JAK JA NIENAWIDZE TYCH POLSKICH KUREEEWW AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
>syryjczycy źle
>murzyni, filipińczycy, północni koreańczycy, pakistańczycy, hindusi, czarnuchy z tadżykistanu dobrze
Syryjczycy dobrze, ale te czarnuchy które tutaj miały być przywiezione to nie byli Syryjczycy
cenzo5.gif
po chce wpuścić 6000 arabów źle
pis sprowadza po cichu prawie milion dobrze
obie te rzeczy są złe
są jakieś dragi do nauki?
>live in a comfy homogeneous white english small town in the west midlands
>the local major city is the disgusting multicultural shithole known as birmingham
>neet so do a free security guard training course for unemployed people based in birmingham
>class of 25 people
>7 white people and the other 18 are an assortment of pakis and niggers and other miscellaneous shitskins
>the 7 white people are 5 english and 2 polish
>turns out everyone there is sound, everyone gets on well and has a laugh together regardless of race
>everyone is nice to the 2 polish people, try to befriend them and have a laugh with them
>the 2 polish isolate themselves, are incredibly rude and speak polish between themselves
tldr
wolałbym się urodzić w possen, danzig, warszafka niż w krakowie
całe życie tutaj mieszkam więc nie czuje tego smogu bo się przyzwyczaiłem ale jak gadam z ludźmi z uniwerku którzy są przyjezdni, albo czytam statystki to miasto jest tak kurwa chujowe pod względem powietrza
nie pale papierosów a mimo to mam płuca jakbym jarał paczkę szlugów od gimnazjum tylko przez życie w tym syfie
polish don't want to integrate and are incredibly rude towards english people
shitskins are often more integrated and easier to talk to
fuck
see
tylko grypa twarz
"""""anony""""" z tego chlewu chuja zrobią, daj na kara
nic nie zrobią bo nie są podwiekami które podniecają się he he epickimi doksami pozdrawiam
jeżeli numerki to co drugi user zdechnie na kaszel
tylko grypa ziomuś nie siej paniki, co w domu nie możesz posiedzieć ;)
youtube.com
no i spoko
>niemiecki
xD
dalej nie dostałem odpowiedzi dlaczego karakopki tutaj przesiadują
bo podwieki mają wolne i za dużo wolnego czasu
jak przeczytasz całego k*ra i wykopa to idziesz na szambo
jeszcze troche a zaczną spamić komentarze na onecie
ban na kara pewnie dostał, nawet inne podwieki już z nim nie mogły wytrzymać
Dosłownie dlaczego miałbym nie siedzieć na kara i /polsce/ jednocześnie
bo jak ma się więcej niż 18 lat to kara przestaje być śmieszne
no ale przecie jasne że to podwiek jest, więc żaden argument żbsz
>he he dajesz matu rzułta morda epicki rejd iks de
/polska/ też nie jest śmieszna, i?
i nikt tutaj nie podnieca się wchodzeniem na discord jakiejś szkoły albo epickie rejdy i doksy podwieku obsrany
Też tu zrobię takiego mieszańca, ale jeszcze nie wiem z którą lochą, bo kilka obracam.
/polska/ ma przebłyski
kara zawsze jest gównem
>he he patrzcie anony epicki najazd na moją podstawówkę he he
>ej czemu mówicie żebym wracał na kara przecież to epickie jest ;/
Po pierwsze ja też nie, po drugie zachowujecie się jakby to były jedyne tematy na kara po kolejne wy się podniecacie nieruchaniem po ostatnie 21 tutaj, staruszku
no fajnie ale wypierdalaj bo nikt tutaj nie chce karakopków
idź sraj iks de i podniecaj sie z kolegami że macie dostęp do google drive jakieś klasy z podstawówki
ile zarażeń i śmierci przewidujecie na dzisiejszy dzień?
>ej chłopaki na kara są też inne tematy nie bądźcie tacy ;/
>przecież tutaj tez nie jest tak fajnie :c
>that pic
wtf I love poland now
lekkie 30 do mocnych 60
jak duble to ponad 100
Po pierwsze mów za siebie, pod drugie naucz się czytać, po kolejne jestem /polakiem/ bo tu byłem najpierw, po następniejsze niczym się od kara nie różnicie oprócz dwóch memów na krzyż, po ostatnie uwal się na pizde staruchu i wpierdalaj swój kleik
Pan Japończyk szanuje Polskie a Polak nie szanuje Polski.