/Firul Nostru/ - Romania general
Circulă un document care spune că se limitează dreptul la liberă circulație, cică e fals/doar un draft/încă nu e aplicabil.
/Firul Nostru/ - Romania general
Circulă un document care spune că se limitează dreptul la liberă circulație, cică e fals/doar un draft/încă nu e aplicabil.
Other urls found in this thread:
cdc.gov
saracean.com
twitter.com
Fie gripa cât de rea
De mor bumări dupe ea
Io pă patrucian cacapostez
Cu trabuc și bere rece mă delectez.
Fie cârciuma în carantină
Și piața goală fără făină
Prog și krautrock în difuzoare
Viața are iară culoare.
Nu-i mălai, doar cașcaval
În patul meu e carnaval.
Și dulce zâmbet mă îmbată
Fă, te dau în judecată!
Intrati
Deja mi-am spus parerea in chestiunile legate de limba. Haploautismul il ignor. Lasa firul ala sa moara.
>majoritatea surselor sunt Wikipedia
neața, fraților. cum o țineți acasă?
M-am apucat să citesc Decameronul. Se potrivește situației actuale. Aștept să-mi vină un sintetizator.
joc monster hunter, merg dupa la o shawormerie
>nu stie ca wikipedia are surse pt fiecare afirmatie
Exact de asta e inutil să te cerți cu ei. Am chestii mai bune de făcut, Yas Forums e mult mai ușor de trolat.
demult am citit primele zile din carte și a fost destul de fain.
>sintetizator
ce fel de sintetizator?
poate ceri livrare?
la voi restaurantele nu-s închise?
de când am primit un laptop semi-gaming de Crăciun, încerc să prind din urma jocuri care nu le puteam juca sau care nu am îndrăznit să joc precum A Hat in Time, GTA V, Yakuza etc.
>monster hunter
am fost dezamăgit de combat,
combatul de la M&B, DS sunt singurele decente
Korg MS-20 Mini
Am strâns bani un an întreg, când am avut bani vine coronachan și nu sunt sigur când o să-l aducă. M-am sunat săptămâna trecută să-mi spună că în vreo patru, cinci zile vine, sper să ajungă într-un final.
parcă ai zice că-i un terminal pentru supercomputere.
faci muzică?
What is the best Romanian (and Moldavian) traditional dish?
plăcintă, mămăligă and sarma.
also it's Moldovan or Moldovian, not Moldavian.
>poate ceri livrare?
nah, inca mai sunt deschise
nu sunt convins ca e chiar asa de rau virusul asta, e mai mult panica normalailor
arma folosita?
Când lovește inspirația sau băutura, da.
Carpați cigarettes with pălincă.
>also it's Moldovan or Moldovian, not Moldavian.
I noticed after I posting it
sunt de acord cu partea despre panică.
la noi în țară circulă o grămada de înregistrarări de la "cumătru cumătrului meu care îi medic" care zic că în țară sunt peste sute sau chiar o mie de cazuri și trebuie de stat acasă.
totuși, mai bine poartă o mască sau ceva.
iese bine?
Momentan sunt prea obsedat de felul în care pot produce sunetele și de modalități de a înregistra pentru a face ceva propriu zis, dar o să iasă, în cele din urmă.
i like romania
stay strong romenian friends!
> care zic că în țară sunt peste sute sau chiar o mie de cazuri și trebuie de stat acasă
lucrez prin spitale, momentan nu sunt urgente respiratorii, medicii stau si se plictisesc dupa ce au externat toti cronicii si acuma asteapta puhoiul de coronavirus care nu mai vine
>mai bine poartă o mască sau ceva
arat a oaie panicata
coronavirus exista de cand lumea, in afara tulpinei asteia cam 15% din infectii respiratorii in fiecare an erau cauzate de alte coronavirus
cdc.gov
cunoasterea medicala e foarte fututa in sine
nu stiu cati din cei pozitivati pt coronavirus-19 au de fapt celelalte tulpini
multe teste noi nu au sensibilitati si specificitati bune, si ies multi fals negativi si fals pozitivi
la un moment dat o sa plictiseasca normalii de carantina si o sa isi dea sama ca tre sa mergem mai departe, nu sa stam ca popandaii pana se prabuseste economia
ce combinații de sunete ți-a ieșit cel mai bine?
thank you, Greater Portugal.
go Ronaldinho.
nu mai stiu cum se numea, era cu revolverul ala
dar am incercat toate,
>arat a oaie panicata
lasă, o să arăți okay. daca cumpăra-i hârtie igienica sau hriscă cu tona, atunci da, arăta-i ca una.
>o sa se plictisească normalăii de carantină
sau guvernul o sa se plictisească și o ceara toți sa iasă afara ca să pună economia înapoi în mișcare.
cam slabe șanse să stăm în carantină chiar până în Mai la noi.
Am tot lucrat la soundscapes pentru chitară și tonul pentru shoegaze, dar cu mai puține pedale.
dacă vreodată înscrii un demo, să pui un link în fir.
sunt curios să aud ce poți face.
avem și în Moldova shoegaze și e destul de bine.
>moldova shoegaze
ce?
Pentru a vă proteja de virus nu uitați de abstinență
Momentan să-mi vină sintetizatorul. Bagă shoegaze moldovean, sunt curios.
Tu ești ăla din Bălți?
coaie nu glumesc, prostituatele bune cu locatie nu mai primesc clienti
i like this the most, polenta with egg and shredded cheese on top and pork bits
i pray for you friend, hope you guys are ok
>cumpăra-i
>arăta-i
Ai început dis de dimineață să tragi la măsea căci altfel nu-mi explic de ce pocești în asemenea hal dulcele grai românesc.
>dis de dimineață
Dis-de-dimineață, dacă tot te-ai luat de el.
Una e să nu pui o cratimă de lene și alta e să confunzi imperfectul cu imperativul sau ce o vrut el să ne transmită p-acolo.
Tot greșeală e, frățioare.
how do you guys feel about the fact most people think romanians and gypsies are the same?
I don't feel, so it doesn't affect me.
What are you talking about they're obviously the same?
am fost odată curios ce trupe o să găsesc sub tag-ul Moldova pe Bandcamp și am găsit una Loveless Waves.
acum am căutat-o din nou și pagina nu mai există.
din fericire, am descărcat ambele albumuri din timp și le am pe telefon.
sunt două cântece pe Youtube dacă cauți și au o pagină pe VKontakte unde poți asculta albumele dar trebuie să-ți faci cont.
din Chișinău, bratu.
tu crezi că intenționat o fac?
eu mai des scriu în engleză, nu în română, și mai încurc lucrurile uneori.
poți să-mi faci observație dar nu te fă mare Eminescu al limbii române.
well, they can fuck off, can't they?
De Sărăcean ai auzit?
Dute în Tailanda sau Germania, cum nu fac nici un ban în perioada asta unele așa disperate or fi că scad și prețul
>most people
>think
your flag was much better this way
I automatically know they are morons and that I can disregard whatever bullshit they're spouting.
prima dată aud.
e recent?
are un cur de aur dar buzele trebuie tăiate.
based.
saraceanpunctcombarăbbară
O să-i caut, poate că-mi fac cont pe Vk. Oricum zic oamenii că sunt rus pe last.fm.
De ce o trebuit să mă nasc în bloc comunist în timp ce vesticii fac orgii bisexuale în vile de lux...
l-am gasit pe Google cand mi-ai spus prima data.
are numai o placă?
>zic că-s rus
motivul?
Poți să faci orgii bisexuale în bloc cu Gheorghe și nevasta sa, Geta.
zici asta de parca și tu vrei să participi intr-o astfel de orgie.
.> vesticii fac orgii bisexuale în vile de lux...
chiar vrei sa faci dastea tovarase?
Deocamdată da. Spune-le și prietenilor interesanți despre el, dacă ai.
Nu, dar vreau să stau în vilă de lux în schimb eu aș avea pentru ce să o folosescu mai pragmatic și mai puțin hedonist
am spart patru nuci nostalgice pe bobbi starr azi boss, am
Când am făcut contul, am uitat de implicațiile sociale pe care le are, așa că niște autiști de pe Yas Forums din Rusia m-au adăugat la prieteni. În perioada respectivă ascultam chestii rusești și au crezut că sunt de-al lor, așa că au lăsat pe pagina principală mesaje în rusă.
pai zi-ne si noua
vesticii stau in același lucru doar ca pereții sunt din rigips nu beton
majoritatea-s normălăi care stau pe Insta și se hlizesc la 4chanmd așa că slabe șanse.
>o foloseam mai pragmatic si mai putin hedonist
precum?
mersi pentru recomandare.
știi rusa sau cu Google Translate?
ce muzică rusească mai asculți?
Adică vrei orgii heterosexuale să torni vreo zece puradei apoi să trăiești în vilă din ajutor social?
Ceaunul împlinește opt luni săptămâna viitoare, deci e abia la început de drum.
de ce nu pot posta replici?
Apasă pe numărul mesajului.
abia acum imi apar.
am trimis vreo trei mesaje si nu apareau deloc.
coaie este foarte ieftin sa-ti faci casa din osb si structura pe lemn, pui o centrala de apa calda, o soba pentru iarna si izolezi cu polistiren de 30cm si locuiesti ca un barosan. Fiind un material usor si flexibil poti sa o extinzi in viitor iar terenul la tara e foarte ieftin, mai ales alea pe langa liziera padurii. Verifici si tu sa nu fie multi minoritari in sat si cu 20-30 de mii de euro iti faci o bijuterie daca esti dispus s-o faci singur si nu ai 2 maini stangi...