kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
444.hu
twitter.com
cnbc.com
instagram.com
index.hu
twitter.com
hitler vagyok
ellenzők KAF
kéne még 10 kiló liszt itthonra nehigy éhen haljak
Cigány vagyok
Halott szar vagyok.
A tünde lány vajon két vállra tudná fektetni az ork lányt?
minek mentek oda?
>dalma
>tünde
komolyan aki lisztet vesz az mi a faszt akar csinálni vele?
kovásztalan kenyeret?
nyilván nem kínaiak voltak
Nemtom mi az a kovász
Hát mi ha nem tünde?
Troll
olyan igazi tenyeres-talpas bűbája van
vagyis volt amíg meg nem tudtam hogy kormos a punszija
nem kell kovász a kenyérhez, az csak egy fajtája, alap esetben simán csak élesztővel csinálod
amúgy is a kovász szó szerint liszt, víz, cukor napokig erjesztve, szóval ha kenyérhez van cuccod akkor a kovászhoz is, az egy más dolog hogy tovább tart de amint elindítottál egyet csak etetni kell és minden napra van kovászod
napi emlékeztető hogy holnaptól éles fegyveres katonák lesznek mindenhol az utcákon
szóval ha egyet köhögsz valószínűleg agyon fognak lőni
>tenyeres-talpas bűbája van
Az milyen?
ronda
felpofoz és kitapossa belőled a szart
hát mint a Dalma
mínusz a kormos punszi
amúgy BKV az van ilyenkor?
szalaggal le van kerítve az eleje hogy ne lehessen a sofőr közelébe menni, amúgy meg fele annyi ember van hál istennek
nyári menetrend szerint jár
az jó, köszi
twitter.com
>Half of the Americans admitted to the ICU with coronavirus have been under 65. It’s not hitting just the elderly.
Mi is meghalunk, nem csak a ratkók
kurva anyád
á dehogy azok mind hepatítiszes buzi csövesek
Nem vesztek egy kis lejt?
gondolom te még akkor is ezzel fogsz kópolni amikor a lélegeztetőgépre kapcsolva haldokolsz, szánalmas
Nyolc darab macskatáp már elérte a plafont: a magyar Aldikban bevezették a termékkorlátozást, egy-egy árucikkből maximum 5-6 darabot lehet vásárolni.
a /kurva anyátok/ban a valóság = reddit
Börtönlázadás tört ki Romániában a koronavírusos intézkedések miatt
Nem vesztek egy kis eurót?
csak reddithiszti biztos
ah, semmiburger
57 évesen belehalt a koronavírus-fertőzésbe Macello Natali olasz orvos, aki a súlyosan fertőzött Lombardia régió egyik településén, Codognóban dolgozott. Nem ismert, hogy a férfinek lett volna alapbetegsége a fertőzés előtt, ugyanakkor egy, a pozitív tesztjét megelőző interjújában azt mondta az Euronewsnak, hogy a kesztyű nélkül kell dolgozniuk, mert kifogytak belőle. Natali Cremonában került kórházba, majd később Milánóba szállították át, amikor kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Halálhírét szerdán közölték.
s-semmiburger tesók, nem érzem túl jól magam
ELBÍZTUK MAGUNKAT
A világ megérett a pusztulásra.
73 fertőzött, elkezdett kicsúszni a kezünk közül a kontrol
vége
gulyás geri azt mondta az előbb hogy 10-15szörös lehet a tényleges betegek száma jelenleg
ez már a vég kezdete
1 héten belül úgy járunk mint olaszország, csak itt még rosszabb lesz mert szar az egészségügy
garantálom hogy itt fog mutálódni a vírus valami olyanra aminek 100% a halálozási rátája
az lesz a jó amikor kínában elindul a második hullám, akkor jön a teljes összeomlás
el fognak vinni rémhírek keltéséért
*dorka teljesen összenedvedzi a bugyiját*
elugatták hogy mindenki maradjon a picsáján
eközben a prolik a faszbúkon:
>#koronavírus
>#maradjotthon
>#hogyanüssükelazidőt
>#családiprogram
>#bulikaah
>
Itt a világégés...legalábbis vannak olyanok, akik arra készülnek.
jézusom mennyi korcs van a sorban
>Nemcsak az élelmiszereket, de az engedély nélkül tartható önvédelmi gáz- és riasztófegyvereket
büntetném bazmeg aki ezeket fegyvernek nevezi
mondjuk a kaliberes faszi legalább megmondja
>Az emberek, nők nem félnek éjszaka elmenni futni egyedül és fülhallgatóval bedugott füllel, bátran viszik haza készpénzben a milliós bevételt, de most valami láthatatlan, képzeletbeli zavargástól, fosztogatástól félve megrohanják a fegyverboltokat.
>garantálom hogy itt fog mutálódni a vírus valami olyanra aminek 100% a halálozási rátája
BÁZISOLT
szubhumánok
ez úgy néz ki mint valami mini boss egy számítógépes jáccásban
a fehér punci pusztító
képzeld el ahogy a gázálarcos prolibandák próbálják egymást agyonlőni gázriasztóval
hogy fogunk most így japán bnt szerezni tesik?
a vírus és az elszálló forint nagyon be fog tenni az importnak...
tudom hogy
>SZARBÁÁÁÁÁÁÁN
de azért tisztában vagy vele hogy a világ nagyobbik része csóróbb mint magyarország és az egészségügyük is szarabb, ugye?
Azt hittem most a kfcnél ingyenes a házhozszállítás de mégse az :(
Helyette az a nagy üzleti húzásuk a járványra hogy lehet kérni a futárt hogy csöngessen be aztán bassza le a földre a kajád és menjen el
>kfc-t zabál
megérdemled hogy összeköhögjék a szaros csirkédet szubhumán félember
akkor főzz magadnak te dagadt geci
3000 Ft a csirkemell kilója D:
én 2600ért láttam :D