savrseno izdanje
/ex-yu/
gde ste
open bob madam
Srbija jedva dočekala da opet stavi vojsku na ulice. Možda Kosovari napadnu, tko zna.
ok boomer
i.4cdn.org
kako lepa devica brate!
>u ekscju postaju ljudi koji neznaju sto bi s ovakvom zenom
zhalosno
jutro anoni, kako ste ?
Znas da vlasti sole pamet ljudima dok prscu ulice dezifekcijskim sredstvima. Ko jos ide ulicom i lize plocnik i stabla.
Samo nek se nesto radi ko fol
>on ne polize svaku banderu na putu do pekarne
to mora da je neki katolicki obicaj
e-gf me opet kulira
Pekarna pripada razgovornom funkcionalnom stilu i taj naziv nije prihvatljiv u hrvatskom standardnom jeziku. Moramo ga zamijeniti nazivom pekara ili pekarnica, u skladu s točnim značenjem.
prima irl chad kurac sacekaj par sati
hvala Ti Franjo
Country,
Other Total
Cases New
Cases Total
Deaths New
Deaths Total
Recovered Active
Cases Serious,
Critical Tot Cases/
1M pop
Serbia 97 +8 1 96 4 11
Samo ne kontam zasto ih korona prervara u kornisone msm to je potpuno loodo ljudi
JA SAM KORNIŠON RIK HAHAAAA
zaključan sam u izolaciji već 5 dana, samo drkam, pušim, jedem, spavam i smrdim
za razliku od inace lol haha
prije bi se reklo da je zumer, kao i ti
ok bumer
Serem po parkovima i šumarcima Beograda, jako je uzbudljivo, ima nas još, nisam jedini, tako sam upoznao buduću ženu i mog kuma.
ma kako meni to ne zvuci kao istina
istina je. vi vecinom krivite izgled, ali zene vise odbijate kad se ponasate ko picke koje ne znaju sta bi u zivotu.
fakat su smrdi
postaj nozice ljubice
>index
sumiraj mi ne mogu to gledati
jel postoji gori tekst od rastinog ''na semaforu gledas u mene na tebi je cool sexy outfit''
baza juznjaci pishaju po sojkavcima ko inace
ima poslusaj bilo koju balasevicevu """pjesmu"""
i'm back
ne znam meni je ok njegove pesme kao ringispil i to mi je nostalgican zvuk skroz.. te neke efekte sam slusao stalno u domacim emisijama
ali sam sad siguran da si mislio na nesto drugo ili njegove novije pesme
>mozes ostat kod nas samo izrecitiraj ovu glupost da ispadne KGB kriv sto nam je drustvo retardirano
sojkavci su bezali ko picke kod nas na sever za vreme rata. a mi smo napravili ovu drzavu i sad nas kurac sisas, onak kak si nekad srpski i turski
samo lepi podsetnik za tebe :)
sad NAPOKON imam vremena odgledati sva predavanja dr. Miroljuba Petrovića
youtube.com
u hrvatskoj nema baziranijih autora od rudanice, tomica i jergovica, pavicic nije los isto
pisaju po low-iq tardima svaki put
ne kontam sta se desava ovde?
sta su ovi index.hr? i zasto ovaj manlet u crnom glumi neko mudo
podjseti me tko je predsjednik :)
hercegovac alhamdulilah
podsjeti*
Neprijatno mi je kada vas vidim da se svadjate.
tako je :)
*pravoslavne ikone cangrljaju na tavanu u daljini*
auuu isterao sam sada par crvata iz cmarne duplje pola kuce su mi zasmrdeli
jel se crna gora i srbija vole ili mrze
kolke su mi sanse da se pretvaram da sam crnogorac ako sam iz hercegovine
Ako Albanci mogu da se pretvaraju da su Narkogorci zasto ne bi mogao i ti?
dalmatinci, hercegovci i crnogorci su doslovno jedan narod
a svi zajedno su govna koje treba istrebiti
zbog njih je prosecan IQ manji na ovim prostorima
prosli tjedan sam prestao pusiti travu a u prosla tri dana pokusao sam se i ne napiti. to je nakon gotovo 10 godina napusavanja i/ili pijenja gotovo svake veceri, uz nekoliko iznimaka.
Tijekom dana, to lako prebolis. Ono sto te muci uglavnom je dosada i promjene raspolozenja. Prvi dan je najgore, drugi dan je malo lose, ali nakon toga to ni ne primijetis
Ali noci, oh jebem ti boga noci. Mislim da sam spavao valjda dva sata svake noci otkako sam prestao i to se samo pogorsava kako se moje tijelo rijesi rezervnih spremista THC-a i alkohola.
U osnovi se osjecam super umorno, glava me boli, tijelo ne moze cak ni sjediti, ali mozak ti jednostavno nece dopustiti da zaspes. Zamislite one noci kada su vas uznemirivali tjeskoba ali na steroidima. Ali covjek to moze nadvladati, samo citatas knjigu ili pregledavas mrezu na svom telefonu, slusas podcaste ili nesto slicno.
Ali apsolutno najgora stvar je da ako uspijete zaspati, cak i mikro zaspati na trenutak, vase se tijelo pocinje znojiti poput jebenih niagara slapova. Odmah vam postane vruce ispod pokrivaca i hladno bez njega zbog znoja, sve sto dodirnete ujutro natopljeno je i ocito strasno smrdi, a opet, najgore je sto vas drzi budnima. Cak i ako uspijete zaspati, odmah ces se probuditi kad u isto vrijeme pocnes osjecati vrucinu i hladnocu, potpuno mokro i osjetiti smrad smradnih jastuka. Jedino rjesenje koje sam pronasao je spavanje prekriveno rucnicima koji barem malo natapaju znoj.
koup
Ti k'o da se skidas sa heroina bre.
imam koronu haha prrd
bledunjave mrsave i plave
kakvi su ti to crvati na toplomjeru?
jebote kako volim zene
A da li one vole tebe?
raskidam sa e-gf, gotovo je
Apsolutno se slazem.