Ediția Horia-Roman Patapievici.
Precedent:
Ediția Horia-Roman Patapievici.
Precedent:
Avem primul deces, băieți.
Mi dor de firele ortodoxe bazate care se făceau în fiecare dimineață, era ca o gură de aer proaspăt e ca și cum ascultam Radio Trinitas
Crează și tu!
Haideți, măi! Unde sunteți?
De ce creezi fire că oricum nu prea participi la discuții?
Vreau mai mult să citesc.
>Horia-Roman Patapievici
Cine e? Prin ce e vestit?
Ești cancerul ce ucide imajbordurile, nu vrei să creezi win, vrei doar să scrollezi memuri hazlii
Poftim un meme cu Gretuța Tunețeldemunte
Bă, intrati:
Ia niste aer proaspat din gura unui chinez
Iar începi?
Nici nu terminasem.
Înțelegi că cu threadurile tale prostești ne faci neamul de rușine? Eu nu vreau să fiu asociat cu așa huinea.
Filozof, eseist, scriitor, intelectual conservator de dreapta.
El și în noaptea de Revelion a stat aici și s-a scremut, dar nouă ne scria că era la petrecere cu prietena.
sloboz
Nu, nu inteleg. Inteleg insa ca esti un sfertodoct fara cunostinte in domeniu.
Eram, si am si postat poze, pe cand tu erai in apartamentul ma-tii cu sticla de vodca in mana.
Oof, oпять дpoчить
Așa de bine petreceai că postai pe net de ce chef aveai? Hai șăz ăi.
Da, poze de la masa la care ședeai și te scremeai pe canalul patru, în timp ce lumea dansa horă.
Macar am dansat si eu si petrecut cu romani, dupa care mi-am futut prietena zdravan pentru prima oara anul asta, pe cand tu doar ai facut laba acasa.
Si tu cam ce faceai daca tot aici te scremai?
>ne faci neamul de rușine
Da nu suntem doă neamuri diferite?
ÎOM cam ca austriecii și nemții. Sau valonii și francezii.
youtube.com
Mujicu cela de Vitas cânta în română? La asta nu mă așteptam
Ce mă? Nici eu nu mă așteptam
...
Scrie pe wiki că a trăit la Odessa. Acolo-s mulți moldoveni, poate acolo a auzit cântecul
Indoaie-te ca sa-ti intra tac-tu in fund, eu am postat dovezile aici. Muie Vanea
Nimic nu spune alfa mascul mai tare decât încercarea de a dovedi pe IB că fuți, lel
Mai încearcă.
Ce caută moldovenii în Odessa?
Inapoi in Siberia
Sunt sate moldovenești în regiunea Odesa, și RM e aproape.
La muncă, la studii, la cumpărături. Chiar și la turism, e un oraș interesant și e aproape, vineri seara te duci și duminică noaptea ajungi înapoi, pe un weekend așa.
Io fut dar lărpez a virgin depresiv, mai e cineva ca mine?
Nu iau ordine de la inceli
>la studii in Odesa
Bine ca te-ai dus acolo si eu in Finlanda, lel
Fă sex
Sunt la tăiet de lemne ne auzim mai încolo, dați like + comm
Cope.
Nu pot sa uploadez fisiere pe rangeul asta, asa ca va las poza in link:
s2.desu-usergeneratedcontent.xyz
Oricum nu te cred. Arată pizda lu padrugta cu „sup /int” sau ești pizdabol.
>Oricum nu te cred
Ramai prost atunci, am intalnit destui idioti soldoveni care nu cred in cele mai elementare lucruri, cum ar fi latinitatea limbii romane
Ce mă, te temi? Ce fel de bărbat ești tu dacă ți-e frică să postezi pizda lu femeita(pe care cică o ai, lol) pe Yas Forums?
ma doare-n cur de tine si nu merg cu pix si hartie dupa mine sa pun "sup pizdo rusa" la poze
fa sex
>pizda lu femeita
fa laba la alte pizde pe internet, asta e a mea si nu o s-o vezi niciodata :)
Aha, ok, am înțeles. Fuți tu cum fute Zânea :^)
Postează-i măcar tălpile. Ori nu poți, c-o cheamă Fleshlight My Little Pony edition?
Vine criza, sfarsitul e inevitabil
Să-l trolezi pe tulburatul de Pekka e mai ușor decât să faci un copil să plângă.
Păi să-l căpcăunezi pe bozgorul de omăt *e* să-l faci pe un copil să plângă
Deocamdata nu meriti efortul. Nici calcaiele ei nu meriti sa le vezi. Muie Vanea!
Clar. Păi până la urmă cine era fata de la anul nou? Sorta? Varta? Also, ce model de Fleshlight ai?
Nici măcar nu știm dacă stă în Finlanda.
Doamne ce idiot
Am postat de multe ori poze de aici si cu produse finlandeze, nu stau acum sa le caut
Intrati futuva mortii matii
Poză cu fața ta și „sup /ro” și intru
nu
Atunci intru și spun că românii e țigani, mai ales cei din Finlanda. E decizia ta. Număr pân la o sută.
>Număr pân la o sută.
Ma mira ca poti
Ai murit, Pekka?