Hercegovacko izdanje
/ex-yu/
>ook osecaj kad nemas devojku
brate dobro vece. antihrist uzrokovaće treći svetski rat nakon korona virusa i planetarni vakciniranje ?
>planetarni vakciniranje ?
doslovno ce nam svima ugradit mikrocipove pod izlikom da nas lijece od bolesti
>postujte vaše lice kad imamo Slovenci sada sopstveni general na Yas Forumsu
da
Mars u karantenu potrovat ces nas sve
>rodjen i zivim u chad rejonu
Hercegovci su doslovno Niggeri Balkana.
t. sojkavac
bazirani dijasporko po prvi put
Bazza
da imamo najveci kurac
Podsvjesno se jos secam eminemovih pjesama i ako ga nisam slusao bar 15 godina i tek sad kapiram kolka je slina
Sad nesto premisljam jbt od svih tih degenerika repera crnaca samo au 2pac i wu tang klan bili dobri i ljudi i raja
Ovi ostali svi stoka perverzija narkomani i gmazovi
koji yikes od strane domara
drugi konac je na giljotini zavrsio
doslovno ja, postao sam domar
Ima ko kernel viska?
poslao sam modu poruku da brise i ovaj, samo cekaj
zavodim diktaturu sad
ponasajte se smrdi, da ne bi doslo do bana zastavice
sta znaci to slina u kontekstu
možda prođe ak ne postam ful crnu
ne
crna govna, rijaliti, i ostalo smece se vise nece postati na mom anime sajtu
jeste jebo mu pas mater
this is your mother, janny
zakaj bjelkinje jebu pse ?
fakat su bijela govna
zato sto su dobile prava
Baziran
zasto si stavijo video moje mame anone?
Croatian women are made for the big black cock
koji kurac
Pumpach u nocnoj
jebote jos sam budan
>budi ja
>umoran cijeli dan
>sad imam energije
Pa normalno kad si drko kurac cjeli dan i lezao ko gmaz
nisam
>budi ja
>komp mi crkne i baci neki error
>trazim po netu rjesenje za error
>sve osim toga da istekam svu periferiju i restaram komp mi izgleda komplicirano
>nakon 5 minuta odustanem od trazenja i prebacim se na Yas Forums na mobitelu
Ma sutra cu
kasno je
incelski gnev
eh
ako nisi bar 8/10 gotovo je
cec
Пoлицијa вeчepac y Бeoгpaдy пpивeлa пeвaчицy Ceвepинy и oдвeлa јe y изoлaцијy
Možemo li imati konverzaciju na temu toga koje su najbolje cigarete kao na onim bezimenim balkanskim forumima? Obožavam to da čitam (inače složiću se da su cigarete degenerativan i dekadentan poriv i namjeravam ih se odreći u skorije vrijeme te se trenutno nalazim na 4-5 komada dnevno te mjesečno umanjujem po jednu da ne bih naglo šokirao metabolizam, uglavnom si vikendom priuštim neograničenu količinu što i ne prevazilazi više od kutije i znatiželjan sam prije toga odrediti koja mi je omiljena cigareta samim tim da sam već pet godina pušač a oduvijek sam bio reluktantan da ih mijenjam jer mi je teško odrediti kvalitet ukusa dok se ne naviknem na isti pa shodno nisam isprobao dovoljno brendova i to želim kompenzirati prije nego što ih se klonim, nazad na temu)
Marlboro je najprecenjenija cigareta na tržištu, neukusan i suh, i lično sam pušač Marlbora ne znam zašto, pretpostavljam jer su adekvatne jačine i dugo gore i imaju neutralan buzz, crveni se već dugogodišnje pogoršao a light (inače moj lični izbor cigarete) ne zadržava nijednu od onih konvencionalnih vrijednosti pušenja koji cigarete čine užitkom, jako izvještačen, dosadan i bljutav ukus, prednost im je što dugo gore a ni taj uslov ne upotpunjavaju cjelovito
Vikendom pušim Camel žuti jer su detrimentalne za svakodnevnu upotrebu, po meni najbolja cigareta, jaka bogata jedinstvena ukusa sočna blago medenkasta, skroz utjelovljuju američki duhanski spiritus koji propovijedaju pa i kad su im promijenili recepturu koju godinu nazad, Sobranie i Davidoff su podjednako homoerotske kao i njihove ambalaže, još jedne od onih suviše skupih cigareta koje slave reputaciju na račun svoga imena, prednost im je jačina i mekost ukusa (koji je svejedno bezličan, bezaroman i ružan)
Lucky Strike je vrlo jaka, suha i pikantna cigareta i u nekim instancama to može da odgovara ali ne i za svakodnevnu upotrebu
A frfff ovu kurvu treba na lomaci spalit
Drina je cigareta kojoj zamjerim samo teksturu i miris, aroma je na mjestu i sa jačom tvrdoćom filtera i kvalitetom papira bila bi jedna od najboljih cigareta na tržistu
Chesterfield je zanimljiva cigareta za etiket relativnog siromaštva, jaka je i karakternog i prirodnog ukusa, egzaktno isto to važi i za Walter Wolf
L&M i Pall Mall, osim ambalaža, imaju zajedničko neki zavodeći kremasti ukus unatoč blagosti
Winston nisam oprobao, tvrde da je jedna od najboljih postojećih cigareta
Pall Mall je komad bolji od LMa
Imam želju da probam
-York
-West
-Bond
-Phillip Morris
-Ronhill
-Dunhill
Boli me kurac
od toga samo dunhill valja
Slovenians are a genocidal nation.