anime
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
trchan.org
youtube.com
twitter.com
o götü + ayakları ne koklardım bee
ins*N PİÇlerinden çok sıkıldım artık reptilyen qnqlarım gelse de onlar dünyayı yönetirken ben size uncle samlik yapsam.
animenizi sikem
youtube.com
güzel şarkılar dinleyelim
temelli ve albonibonlu
nie yandın
yuuuooo yanmadım
Do you love Japan?
no
keşke ortaokullu kızlar küçük penis aşağılama yapsa ve ayaklarını koklatsalar
cool but overrated
bundan sonra yeni adresimiz burasıdır, gidip GAY GAY tahtalarda takılan olursa sikerim
We do not like anyone except Turkish. But if you're a woman, things change
yaşım 16 üstü ben de girebiliyor muyum?
Based thread
Pls come and fuck our women
youtube.com
2020 cenabet başladı ve devam ediyor.
bıktım
Hollanda da boku yedik, siz de hazirlikli olun
ragga oktay güvende mi???
Serenay Sarikaya'nin ami kadar tehlikede
dönerciler gönderileyemiyor yauw neden böyle bu dönerciler???
Yes we love Japan. I'd like to visit after this whole pandemic scare is over.
amk bacınızı da paylaşın pilavcıyla
>HİZMET KOŞULLARI VE GİZLİLİK POLİTİKASI BELGELERİ HAZIRLANANA DEK TRCHAN.ORG (BUNDAN BÖYLE SİTE OLARAK ANILACAKTIR) İLE KURDUĞUNUZ ETKİLEŞİM, AŞAĞIDA BELİRTİLEN GEÇİCİ ŞARTLARA TABİİDİR. BU SİTEYİ GÖRÜNTÜLEMEYE DEVAM ETMENİZ VEYA HERHANGİ BİR PAYLAŞIMDA BULUNMANIZ, AŞAĞIDAKİ KOŞULLARI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELİR.18 YAŞINI DOLDURMAMIŞ KİŞİLERİN SİTEYİ GÖRÜNTÜLEMELERİ YASAKTIR. SİTE, 5561 SAYILI KANUN UYARINCA YER SAĞLAYICI OLARAK FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. GÖNDERİLERİN TAMAMI KULLANICILAR TARAFINDAN OLUŞTURULUP HERHANGİ BİR KONTROLDEN GEÇMEDEN YAYINLANIR. YAYINLARIN TÜM SORUMLULUĞU GÖNDEREN KİŞİYE AİTTİR. İÇERİKLER DÜZENLİ ARALIKLARLA İNCELENSE DE SİTE, HERHANGİ BİR ŞİKÂYETİN OLMAMASI HALİNDE YAYINLARIN İNCELENECEĞİNE DAİR GARANTİ VERMEZ. SİTEYİ ZİYARETİNİZ SIRASINDA YASADIŞI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENDİĞİNİZ BİR İÇERİKLE KARŞILAŞMANIZ DURUMUNDA YANINDAKİ ÜÇGEN SİMGESİNİ TIKLAYARAK İLGİLİ GÖNDERİYİ ŞİKÂYET EDECEĞİNİZİ TAAHHÜT EDERSİNİZ.TARAFINIZA AİT BİLGİLERİN SİTEDE PAYLAŞILDIĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ, YİNE GÖNDERİNİN YANINDAKİ KUTUCUĞU İŞARETLEYEREK İÇERİĞİ ŞİKÂYET EDEBİLİRSİNİZ. TALEBİNİZ HAFTA İÇİ MESAİ SAATLERİNDE, EN GEÇ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE İŞLEME KONACAKTIR.BENZER ŞEKİLDE, SİTE İÇERİSİNDE YER ALAN BAĞLANTI VEYA İÇERİKLERİN HERHANGİ BİR ZARARLI YAZILIM İÇERİP İÇERMEDİĞİ DE KONTROL EDİLMEDİĞİNDEN OLUŞACAK MADDİ VEYA MANEVİ HASAR VEYA ZARARLARDAN SİTE SORUMLU TUTULAMAZ.TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE KKTC VATANDAŞLARININ AÇIK YAZILI İZNİ OLMADAN FOTOĞRAF, VİDEO, ADRES, T.C. KİMLİK NUMARASI GİBİ BİR KİŞİNİN TESPİT EDİLMESİ İÇİN KULLANILABİLECEK HER TÜRLÜ BİLGİNİN GÖNDERİLMESİ YASAKTIR. GERÇEK VEYA KURGUSAL OLMASINA BAKILMAKSIZIN, İZNİ VEYA RIZASI OLSA BİLE REŞİT OLMAYAN YA DA YAŞI SORGULAMAYA AÇIK KİŞİ VEYA KARAKTERLERİN TASVİR EDİLDİĞİ GÖRSELLER VEYA BUNLARLA İLGİLİ BAĞLANTILARIN PAYLAŞILMASINA ASLA MÜSAADE EDİLMEYECEKTİR.SİTEDE KULLANICILARA SUNULAN userİMLİĞİN AMACI,
>YASA DIŞI FAALİYETLERE YARDIM YATAKLIK ETMEK DEĞİL, GENİŞ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ SUNAN BİR ORTAM TAHSİS ETMEKTİR. TÜRKİYE CUMHURİYETİ KANUNLARINA GÖRE YASA DIŞI SAYILAN, SİTENİN VARLIĞINA VEYA ALAN ADININ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDEN ERİŞİLEBİLİRLİĞİNE HALEL GETİRECEK HİÇBİR GÖNDERİYE İZİN VERİLMEYECEKTİR. MÜZEKKERE, CELPNAME, MAHKEME KARARI VEYA BAŞKA BİR HUKUKİ İŞLEM TEBLİGATI YOLUYLA TÜRKİYE CUMHURİYETİ MAHKEMELERİNİN VERECEĞİ KARARLAR UYARINCA SİTE, ERİŞİM GÜNLÜKLERİNDE YER ALAN TARİH VE IP ADRESİ BİLGİLERİNİZ RESMİ MERCİLERLE PAYLAŞILABİLİR. BUNA EK OLARAK, BARINDIRMA HİZMETLERİNİ SAĞLAYAN FİRMA AVRUPA BİRLİĞİ’NDE FAALİYET GÖSTERMEKTE OLUP AVRUPA BİRLİĞİ GENEL VERİ KORUMA TÜZÜĞÜ’NE TABİDİR. İLK KEZ ZİYARET EDİYORSANIZ, GÖNDERİ YAYINLAMADAN ÖNCE SİTEYİ BİRKAÇ HAFTA BOYUNCA İNCELEMENİZİ RİCA EDERİZ.YAYINLAYACAĞINIZ GÖNDERİLERİN ÖZGÜN, NİTELİKLİ VE KAYDA DEĞER OLMASI BEKLENİR. SİTEYİ KULLANMAK SİZE TANINMIŞ BİR HAK DEĞİL, UYGUNSUZ DAVRANIŞLARINIZ SONUCUNDA GEÇİCİ VEYA KALICI OLARAK ELİNİZDEN ALINABİLECEK BİR AYRICALIKTIR.SİTE, DDOS KORUMASI İÇİN CLOUDFLARE İLE, ANALİTİK İÇİNSE GOOGLE ANALYTICS İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKTADIR. SİTEYİ KULLANMAYA DEVAM EDEREK, BU ÜÇÜNCÜ TARAFLARIN ŞARTLAR VE KOŞULLAR İLE GİZLİLİK POLİTİKASI GİBİ DOKÜMANLARINI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ.TERCİHLERİNİZİN KAYDEDİLMESİ VE SİZE ATANAN PAROLALARIN KAYBOLMAMASI İÇİN SİTE ÇEREZLERDEN YARARLANIR. ÇEREZ KULLANIMINI KABUL ETMİYORSANIZ SİTEYİ DERHAL TERK EDEBİLİR YA DA KENDİ İSTEMCİNİZİN YAPILANDIRMASINI DEĞİŞTİREREK ÇEREZLERİ DEVRE DIŞI BIRAKABİLİRSİNİZ. SİTE, DİLEDİĞİ GÖNDERİYİ KOŞULSUZ SİLME HAKKINI SAKLI TUTAR.TİRADLARI VE YANITLARI YÖNETİME VEYA MODERATÖRLERE ULAŞMAK İÇİN KULLANMAYACAĞINIZI KABUL EDERSİNİZ.
>BAŞKA İNTERNET MECRALARINDA YAŞADIĞINIZ SORUNLARI TARTIŞMAK İÇİN BU SİTEYİ KULLANMAYACAĞINIZI KABUL EDERSİNİZ.SİTEDEN ENGELLENDİYSENİZ ENGELİNİZİN BİTMESİNİ BEKLEYECEĞİNİZİ VEYA NAZİK BİR DİLLE ENGELLENMEYE İTİRAZ EDECEĞİNİZİ TAAHHÜT EDER, IP DEĞİŞTİRMENİZ HALİNDE TEKRAR ENGELLENEBİLECEĞİNİZİ, IP ARALIĞINIZIN BLOKLANMASINA NEDEN OLABİLECEĞİNİZİ ANLADIĞINIZI BEYAN EDERSİNİZ.HERHANGİ BİR KURAL İHLALİNDE BULUNMADIĞINIZ HALDE IP ADRESİNİZİN ENGELLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ, İTİRAZDA BULUNURKEN MUTLAKA IP ADRESİNİZİN SON 6 RAKAMINI İLK İTİRAZINIZA EKLEYECEĞİNİZİ KABUL EDERSİNİZ.
okumadım xDe
Can the average turk afford holiday to Japan? I was under the impression that Turkey was as poor as my country, Mexico.
In Mexico only uppermiddle-highclass can afford to go on holiday outside of Latin America.
>18 YAŞINDAN BÜYÜĞÜM, KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
zaman 1 türlü geçmezken yıllar hayatlar nasıl geçiyor???
pedo mu olsam???
kayıp bir bavuul
gibiyim havaalanında
ya da boş 1
yüzmee havuzu sonbaharda
çok mu aayıp
hala mutluluk istemek
neyse zaten hiç halim yok
teoman(geriLLa) ishalistandan nası çıkmış yauww??
I'd guess not. Even two-way plane tickets to Japan are too expensive for the average Turk but my family is relatively well off so I can freely travel.
>In Mexico only uppermiddle-highclass can afford to go on holiday outside of Latin America.
Yeah same here. Most Turks that go abroad usually travel around Balkans. Which country do Latin Americans usually prefer to go for holidays?
bacınızıda verin
t*Oman nedir uLa amLı mısınız rep dinleyin
ne dinleyelim oqlim
ke$$$$$$$$$$$$ Lannnnnnnn kaMAL PİÇi
bu hayad beni çok yordu aneyyyyyy
aneyy ben yalnız mıyım???
Khontkhar
vaka sayısı açıklansa da uyusam yauuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yeter
sürtüğe bak
sürtüğe bak
istiyo beni
oğlan anası olmak kırmızı habb mıdır???
xxxayartıxxx (şehid namırın) dinle
sürtüğe bak istiyo aşk
khontkar alfa mıdır???
şhiiiiiiiiiiittttttttt mayne
Deveye(güÇükaMaL) sormuşlar
-Neren doğru?
-Nerem eğri yauw
demiş.
ewt
Göte bak kocaman
nassı olcaz yauwww???
yeter orospu çocuğu sıkılmadın mı shitpostlamaktan
nie yandın???+hyr
evlenilcek kız kalmadı amk napçaz
Çık dolaş arkadaş edin hayat güzel amk. Anasını siktimin yerine ne zaman girsem shitpostluyosun kendi kendine. Böyle hayat mı olur lan bi sor kendine amına kodumun salağı.
sürtüğe bak lirikler
>Çık dolaş arkadaş edin hayat güzel amk. Anasını siktimin yerine ne zaman girsem shitpostluyosun kendi kendine. Böyle hayat mı olur lan bi sor kendine amına kodumun salağı.
kOÇum hem pirinç parla yapıp noRmilik yapıyom hem de sıÇanlık yapıyom amqqq sen raad olsana
ne ağladın be ekşici
>am siken herkes ekşici
/tr/'de animecilik yapma artık user, hiç kimse kalmadı
dardayım aneyyyyyyyyyyyyyyy
I want to fucc her in her soft ass
bu ülkeden ve insanlarından nefret ediyorum