edycja króla europy
/polska/
ale im wypierdoli tam za kilka dni 10k zarażeń
>kobiety zasługują na prawa człowie-
>czy Hiszpanie naprawdę?
Andre Cartier
Andre Cartier
5 months ago
I met Frank in Paris in 1956.I was only 12 .Sitting on my rue. He sad" hay kid you got change for a hundred." I shook my head and he stuck hundred dollar bill in my pocket. I couldn't speak enough English to thank him. .
zostawie to tu bez komentarza
twitter.com
czemu polacy to takie zwierzęta
jak jestem w gościach to zawsze prosze najwyżej o wode bo jak poprosze o herbate to dostane minutke z torebki a jak kawe to albo mieloną zalaną wodą zamiast zaparzyć jak człowiek w kawiarce albo """kawe""" rozpuszczalną
kurwa nie wstyd wam
chuj mnie to
Kurwa chciałbym mieć znowu 18 lat jak te loszki z twittera czemu zmarnowałem życie
Hej user chyba źle kliknąłeś. Hetero są dwie nitki niżej.
Bylo. Zakop.
też wam chłopcohormony buzują od tej pogody?
dosłownie nie mogę przestać myśleć o kutaskach
siema gejowy co tam
Jak sie czujesz z mysla ze jak bedziesz umieral na korone to Cie tylko zepchnal do rowu?
pierdol się
nom, wyruchałbym chłopca typu dziewczęcego a nawet nie pedał here
ja bym nawet wyruchał chłopca typu męskiego po koleżeńsku i też nie pedał here
dobra odpaliłem rimworlda, pograłem może 10min i wyłączyłem bo mi się nie chce grać. a kiedyś potrafiłem całymi dniami napierdalać ehh. kenshi też nie mogę jakoś ogarnąć
co się dzieje anony, nawet w gierki nie dadzo pograć...
wczora tu widziałem myszojelenia, teraz na konfie mi ktoś wysłał
nie pomyślałbym że mati spędza czas na henie
to ja
większość moich gier odpaliłem raz i grałem max godzine i nigdy więcej nie ruszyłem
ostatnia gra którą przeszedłem to gta 5 zaraz po premierze
wyjebane
no spoko, ale nie masz dowodu, że jestem
spoiler: większość rzeczy które tu są postowane pochodzą z wykopu
Urwij kabel od internetu i po dniu będziesz w pasjansa napierdalał z uśmiechem na ustach.
rżnąłbym cipsko
Nuacz siem spojlera urzywać.
Pozzdrawiam
Nie jestem pedalem ale ojebalbym kutasa.
Nie na każdej desce [spoiler] chuj, dupa, cycki [/spoiler] działa.
jutub mi zaproponował demolition range i ja pierdolę
ta 'przygoda' z house flipem mnie rozbroiła
jacy to są idioci (wiem że pewnie dzięki tubie im się zwróci, ale wciąż ostre pojeby, chyba że cała ta 'inwestycja' była dla obejrzeń)
coompro
tak z ciekawości, czy jest jaka giera gdzie driftowanie jest realistyczne?
jak na YT oglądam to strasznie im ręce zapierdalają przy driftach, a w gierce jest to o wiele prostsze
nie wiem o czym gadasz
jak ty sam żeś postował gejoze cweluchu może nie pedał ale bi conajmniej
nk dlaczego na wojciecha manna mówi się parzydełkowiec
mój stary właśnie oświadczył rodzinie że pojedzie jak zwykle do pana niemca na kilka tygodni zapierdalać dla niego mimo szalejącej epidemii na dodatek busem z innymi Polakami bo prawo jazdy ma zabrane za jazde po pijanemu xD
polska mentalność niewolnicza zdaje egzamin, oczywiście nie jedzie tam żeby zarobić bo na pewno jebie za min. 7k na miesiąc tylko żeby w spokoju chlać niedzielami bo matka mu nie pozwala chlać w ogóle xD
zycie
co on teraz robi
ostatnim razem oglądałem go kilka lat temu gdzie robił fikuśne naboje do strzelb
Alkoholicy zrobią wszystko, żeby bania nie schodziła.
przypomnieliscie mi
ide po piwo do zabki
nie wiem, obejrzałem wyrywkowo jak kupił willę 'wpół skończoną' po czym się okazało że wszystko oprócz patyczków rozjebane
Naturalna selekcja
dlaczego rocznik 03 to takie gorące sooki
dlaczego kiedyś aranżowano małżeństwa starych byków z dziewczynkami 14 lat i nikt nie dawał jebania a jak dzisiaj 22 latek spotyka się z 16 letnią kurwom to wszyscy tracą swoje gówno
nie wiem ale bym rooochał te sooki
Przypominacz.
proszę przestań
co sobie mogę puśić żeby słychać było w tle bo mnie cisza i ciemność przygnębia
orgonity za 47 minut
Uprzedzam, że blogpost
Możliwe, że jestem trochę bi, ale szczerze uważam, że doujinshi zjebały mi psychikę trochę i mam popęd do rzeczy, które w prawdzimy świecie pradwopodobnie nie istnieją, albo są niewykonywalne z innych powodów.
Ostatecznie doszłem do wniosku, że pedał, czy nie i tak nie zarucham, więc wyjebane trochę
sejm, walę chooya do degeneracji wszelakiej ale sam bym w prawdziwym życiu nie wziął w tym udziału
pedał? i cyk
>/^United Kingdom$/
prrrrrrutttt
czy jest coś bardziej żałosnego i rogaczowego niż mgtow? przecież to dosłownie poddanie się i myślenie "hehe akurat ja jestem chujowy niech ruchają inni a se będę walić"
jestem pedałem odfiltruj polske teraz
Haha. Boi się pedałów, co za cipa.
ja tam sie was nie boje, normalnie napierdalam magicznym trojkatem
>ehe akurat ja jestem chujowy niech ruchają inni a se będę walić
doslownie to nie ma nic wspolnego
odfiltrowałem wszystkich pedałów
nie boję się pedałów, bo obił bym takiemu ryj jak skinheadzi i fani piłki nożnej w białymstoku. po prostu mnie odrażają. bać się a chcieć kogoś rozwalić to co innego
ja też lubie całe życie być wkurwiony i wściekły na wszystko dookoła
nie jesteś polakiem jak nie jesteś wkurwiony
facebook com/PolicjaPL/photos/a.795438590477296/3212432742111190/?type=3&theater
ja pierdole anoni świat się kończy, bagiety wrzucają rysunek z konkursu w szkole podstawowej im. jana pawła który powstał w odpowiedzi na zamieszki zwierząt po meczu w Knurowie
masz aids?
Obrzydzenie to wynik strachu.
Proste jak ruchanie.
2d pedały mnie nie brzydzą ale 3d bym nakurwiał po ryjach
To zajebiście.