edycja kurew z twittera
/polska/
błAGAM DAJcie MI KEJPOPERKE TAKĄ KURWE DO RUchania prosze prosze blagam was anonki tylko tyle chce od życia dajcie taką słodką 16stke boże błagam błagam jezusie najsłodszy maryjo ojcze święty proszę proszę tylko tego chce od życia aWSSSSSSSSSSSSSSSSSS KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CO JA ZROBILEM ZE NIE ZASLUZYLEM PROSZE WAS DAJCIE DAJCIE CHOCIAZ NA TYDZIEN PROsze aaaAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAaaaaHHHHHHHHHHHHHHHA
POTRZEBUJĘ ANIME STÓPEK (3D też mogą niby być)
dowody poproszę i nie nazywaj mnie pedałem cwelu bo wale tylko do futa
ktoś zapostuje tego norwega zaraz. dam głowę
bardo dobra edycja
test
prosze
>normalkurwy zaczynają wariować przez kilka dnia bez wychodzenia z domu
zgłaszam wniosek aby nazywać goslingowca gąsiątkowiec
To musi być przynęta
kup se kalosze
nie prosiłem. tylko myślałem skoro nazwa edycji a facet ma twittera
zjedz je równo
Zna ktoś jakieś fajne mody do Rimworlda?
rimjob
nie trzeba miec tłitera zeby go przegladac
ale gęsi ruchają
spadam po filtry, elo
Is that how polish kurwas look like nowadays?
no that how lefter LGBTRTVAGD+ whores looks
pretty much
A niechaj deski szamba wżdy postronni znają
iż anonki nie gęsi
iż wcale nie ruchają
właśnie sobie pobrałem i powybierałem trochę modów ale jeszcze nie pograłem bo mi się w sumie nie chce.
większość to QoL oprócz rimworld of magic, to akurat zajebiście wygląda. dojeb jeszcze jakieś nowe rasy + więcej zwierząt + coś na średniowieczne tech i masz coś nowego.
Nice b8 m8 i almost fall for it.
Lies! Poland is a stronghold of racism and zero tolerance in europe.
there are fags and women marshes in warshaf and POZZnan and they elect prezident who support LGBT and bring hindus and niggers for uber eats
>ugly whore
>fat whore
>not even white whore
>cute whore (fucks dogs)
>ugly whore
Zreportowane do szatniarza za rasizm
Ciesz sie banem incelu
aż mi jaja skręca jak pomyślę na ilu czarnych bolcach skakały
ja pierdole błagam dajcie mi 17 letnią alternatywke BŁAGAM WAS NA KOLANACH, PRZYSIĘGAM NA BOGA
ja pierdole wyobraźcie sobie spuszczać tłusty ładun po miesięcznym nofapie w jej ciasnej, wilgotnej pusi po tym jak przez 10 minut ją dymaliście jak głodne zwierze
pięknie muszą się pierdolić z murzynami i hindusami
ewww anime lolitka zgłaszam do szatniarza za nsfw >:(
oooo a co to czyżby przyszedł muj ulubiony user SRACZ?? user co postuje zdjęcia gówna w kiblu?? no to jest muj ulubiony najukochańszy anonek co postuje zdjęcia sraki w sraczu!! haha zesrał się rozumiecie ZESRAŁ SIĘ!! :DD
>to jest twój mózg na spermiarstwie
jakim ty pięknym językiem się wyrażasz
each of those had 5+ dicks inside them, half of which were hindu/black/arab
>łapanie się na dziadki w roku 2020
to napewno jakiś pedał albo lewak z diskorda fałszo flaguje bo oni nie znają angielskiego
>I study cynology
nie nie nie nie nie
>musicale
>kpop
woli dziewczyny kolego
kogo cytujesz?
dlaczego p0lkom się wydaje że odrosty ich ciemnych kłaków pod blond (bonusowe p0lkopunkty za oczojebną platynę) farbą to jest coś akceptowalnego i wolno im tak chodzić w miejscach publicznych? na sianie zgorszenia i bycie obrzydliwą są paragrafy.
I am pretty sure you havent seen a single nigga or arab in your entire life.
low test
Ja pierdole kurwa mac
Jewish propaganda, polish death camps need to be reopened again.
cynology w sensie sinologia?
>woli dziewczyny kolego
Ale mam chcicę wydymać warszawską hipsterzycę. Złapać ją za te jej smuklutkie ciałko wykarmione sojową latte i sushi i zerwać wszystkie te niepraktyczne elementy odzieży, zdjąć kanciaste okulary i rozdeptać. Następnie wszedłbym w nią jak dzik w kartoflisko i jebał bez wytchnienia podczas gdy ona próbowałaby nadal przekonać mnie do oczywistej wyższosci teorii krytycznej i neomarksizmu nad siarskim podkarpaciem. Ja jednak sapałbym jej do ucha mantrę "Bóg, Honor, Ojczyzna", każde słowo równoważne jednemu atakowi mojego czerwonogłowego wojownika na kotary kobiecosci. Aż zacznie dygotać, głos jej się łamać, aż przełamie ironiczną pozę i zacznie jęczeć w orgazmie jak normalna kobieta. Wtedy bym się spuscił niby fala Dunaju porywająca cygańską wies znad brzegu rzeki a z moją spermą przejęłaby moje poglądy, jak mówił Jonasz Korwę. Chciałbym chujem zmusić hipsterzycę z Warszawki do założenia sukieneczki i zapuszczeniu warkocza naturalnej barwy. A gdy nasze dzieci już dorosną na intelektualistów, biznesmenów, poetów i polityków chciałbym usiąsc wygodnie w moim pokrytym skórą geparda fotelu i westchnąć:
"Kurwa, ale było jebane"
we have nigger in Poland
kynologia
nie, psinologia
ahihihihihi
o nie nie nie nie
Judging by furniture its some south african proxy.
it looks better than 80% of polish homes
co to w sumie ta teoria krytyczna
matematyka betonowa
Even so, its just one nigga for entire poland. Look at map. Poland is whitest country on earth.
wykurwiaj na Yas Forumse igor cwelu zahiviony
grafiki wykresy tweety statystyki mapki rasy
Dziena wielka, spróbuję tak zagrać
Reminder that the right wing dutch party's leader Geert Wilders has a site to report polish disturbance
based. I hope you're putting polacks in death camps
>poles
>white
t. żydzi
baza, eksterminować polactwo
>nazywanie obrazków
baza, sram gównem z dupy do kibla
>nie mdr50-11Dreszer
podszywie...
Reminder who started the plague in EU
UFFFFFFFFF KURWAAAAAAA
nie dadzo... nie dadzo....