/ex-yu/

Anone, nadam se da si danas bio na misi!

Attached: 1521423529952.jpg (1280x960, 77.81K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/PiVJsJ2XhX0
youtube.com/watch?v=VZkd_MgbZ5g
instagram.com/p/B9H4hkVHO0S/
youtube.com/watch?v=_e7duEkpVW4
bosanskinacionalisti.org/category/blog/
twitter.com/SFWRedditVideos

Jesam

Attached: 20de3194e62ce22179219a1cf08eaf7f.jpg (500x492, 54.75K)

Trenutno pišem i viđam se sa više muškaraca, iako ne planiram ništa ozbiljno ni sa jednim od njih, baš mi je zanimljivo, nikad se nisam bolje zabavljala.

Kaficach

boli te kurac

Im šalješ slike stopala ili su normani pa šalješ dojke i dupe?

Bok! Haha

ook sam sebi das you

izvinit jel ti u licnoj pise Nacionalnost : Zakon ?

joj te zene vise :D

Frf

Ima se 1/4 cokolade sa ljesnikom od juce i kahfica

Uvodi se vandredno stanje sutra zbog koronavirusa.

ko je drko na cherry kiss?

youtu.be/PiVJsJ2XhX0

je l potvrdjeno?

Veceras potvrdjuje Vucic, koristice se vojska u civilne svrhe.

Za sta

opet, imam osecaj da ce samo da kaze da ne treba da panicimo
da li ce napokon da zatvore granice i skole/fakultete/kafice/kafane tj sve sem prodavnica?

a smejali su se nitarama...

youtube.com/watch?v=VZkd_MgbZ5g

djokaj i fikret dbi

Kamenjarka oce se jebat bez obaveza ajde da nakon 8mj i ja jebem

Attached: Screenshot_20200315-131108_WhatsApp.jpg (1078x1635, 784.25K)

degenerizam

odvratno, ne budi govno

Ahh vremena kad sam bio maloletni hevi metal edglord nacista prodao 40 ak cd ova blood and honora i drugih rac miksova
Solidno okrenuo paru ispred neke svirke u trebinju moj 16 godisniji mozak je racunao da sa tih 10 iljada (mzd jace) dinara kupit pistolj u rodnom cacku pa krenuti na osvetu po krimosima iz mraka kao oskar jeger iz huntera al sam onda nasao curu koja oce da se jebe i prestao biti nacos

sve su to muskarci

postaj njenu sliku odmah

kako da nadjem jednu ovakvu?

zelenitekst i slike

Samo govno treba i bit dbi dbi

Bio jucer s njom na picu provjerio sam nema kurac

Je pa da je doksam ko onaj smrdin retardirani

Badoo i tinder al nesmijes bit super autist

>Je pa da je doksam ko onaj smrdin retardirani
ko?

>Je pa da je doksam ko onaj smrdin retardirani

>od svega 16 ljudi neko bi je prepoznao ovde
ubi se picko

ma sere lik, ja sam bezbroj puta postao ovde slike od tinderusha i nikad nije bilo otkriveno ni za jednu koja je, niti sam ja doksovan
sve su to price za pickice kao sto je on koje se boje ovde medju 10 ljudi da ista stavljaju

bukvalno moras bit glup level majmunko da te doksuju, ja sam svoj profil stavio jos bio ovdje...
postavi slike bo, ocemo samo da izdrkamo kurac boli nas briga ko je riba

>Bio jucer s njom na picu provjerio sam nema kurac
kako izgleda, makar oceni od 1 do 10

Di ste ljudi, što ima

jezik u guzu kad?

Duplići potvrđuju baziranost

slusha se notorijus bi aj dzi

Danas

zaklao sam 2 odrasla smrda i jedno smrdijansko dijete, ocjedio im krv i sad sam spreman i opskrbljen za izolaciju

Attached: Screenshot (51).png (201x471, 157.43K)

Kultni eksju mim.

And squeeze...
Until the beds completely red
I’m glad I’m dead
A worthless fuckin buddha head
Sjebano

postaj njene slike ili larpujes

kao ne sme jer ce 20 ljudi naci i nju i njega od jedne slike ahahahah

realna pricha brate sa hakerom 4chanom nije za zajebanciju

baza, ta mi jedna od omiljenih

Iako još uvek nema direktnog dokaza o postojanju života posle četrdesete, naučnici veruju da ćemo konačno otkriti neke od njih, možda čak i u našem Sunčevom sistemu. Naime, nedavna istraživanja pokazuju da većina ispitanika veruje da život zaista postoji – tamo negde, nakon što zagazimo u mračni i neistraženi univerzum četrdesetih. I zaista, potraga za životom nakon četrdesete pomalo podseća na traganje za drugim planetama.

Kada sam imala deset godina, četrdesete su izgledale, ok, možda ne kao smrt, ali duboka starost – svakako. Sa dvadeset, činile su se miljama daleko. Čak i tridesete su nosile nekakvu lelujavu nadu da još imam vremena. A onda je i poslednji bastion tridesetih nevoljno predao štafetu i stvari su se neminovno promenile. Gotovo preko noći, počela sam da osluškujem signale koji bi mogli značiti da tamo negde daleko, ima, još primitivnih oblika života, nalik na ovaj moj. Jer, četrdesete nemaju poznato lice i s nekim stvarima sam se susrela po prvi put.

Najednom, moja, do juče ‘’simpatična’’ frizura postala je preduga kosurdača. Suknja prekratka. Svi mi se osim rođene majke obraćaju sa Vi, a čak i ona sve češće izlaganje započinje sa ‘’Žene u tvojim godinama…’’. Žene u tvojim godinama ne idu na zumbu, zašto ne nađeš nešto lakše… Žene u tvojim godinama ne ostaju u kafani do zore… Žene u tvojim godinama uveliko ovo, uveliko ono… Žene u tvojim godinama ne nose iscepane farmerice, baci te raspale starke već jednom… Žene u tvojim godinama ne menjaju firme, kuće, štagod, šta ti fali, imaš stabilan posao, platu, hoćeš da završiš kao (pa sledi plejada propalih rođaka)…

Alo debili postat cu sliku kad stignem na poso strpite se

A saveti, čak i kada dolaze iz usta bliskih i dragih osoba, zvuče pomalo osuđujuće. I sve češće čujem kako ‘’to i to’’ ne priliči ženi ‘’mojih godina’’. Pritom me niko ne pita da li sam spremna da budemo ‘’žena mojih godina’’. Jer, uz četrdesete ne dolazi uputstvo za upotrebu. Nema garancija, nema jasnih instrukcija, ničega. Samo blago tapšanje po ramenu i dobronameran savet da malo povučem ručnu i spustim loptu. Što pre, to bolje. Da se manem mode, visokih potpetica, jarkih boja i neprimerenih fotografija na fejsbuku. Zaboga, dete ti je u prijateljima..! Muž te prati… I šta će svet pomisliti..?

S geološke tačke gledišta – ja sam iskopina. Dinosaurus. Rudimentalni ostatak iz prethodnog života. A zemlja – zemlja je jedna negostoljubiva i nepristupačna prirodna sredina za primitivne oblike života poput mene. Ipak, nastavljam da tragam, jer…

S lične tačke gledišta – najednom me nije briga šta će svet pomisliti. I najednom mi postaje mrska i sama pomisao da nastavim da se pretvaram. Da uživam u stvarima koje su mi zapravo mrske i koje me se ne tiču. Odjednom, prestajem da se pretvaram. Iznenada isplivavaju neke nove stare stvari. Stvari koje sam gurnula pod tepih tokom odrastanja, zaboravila na njih, hvatajući se u koštac sa nadolazećim životom, kirijama, ispitima, poslovima na određeno… I nismo iznenađena samo ja. Nisam znala da voliš fotografiju..? Otkada ti znaš da heklaš, pitaju me.

Najednom, prestajem da bivam okupirana teritorija. Nalazim vremena za sebe. Putujem. Ne prenosim dane odmora u narednu godinu. Svesna sam da vreme prolazi i da će me sa deset godina stići neke nove okolnosti, neke menopauze, artritisi i uz malo sreće – unuci.

Do tada, uživam. Budim se pola sata ranije da bih na miru popila kafu. Koristim sve prednosti svojih četrdesetih. Klonim se loših ljudi. Okruženje ne prihvatam zdravo za gotovo. Ne zadržavam se na stvarima koje ne volim. Ne dižem galamu oko svake sitnice. Nisam više tako sujetna. Nemam potrebu za borbom. Za pobedom. Epske bitke su iza mene. Rešavam svoje probleme usput. Nisam više na prodaju i ne dozvoljavam baš svakom da me kupi. Ciljevi postaju viši. Želje jasnije, a vazduh ređi, prijatniji za disanje. Prijatelje više ne tražim teleskopom. Svesna sebe, sigurna u svoje stavove, stabilno stojim s obe noge na zemlji. U starkama.

Dubokim.

Belim.

cime se bavis pa radis u nedelju

Poompach

koup nad koupovima ahahah udara to u glavu te niko vise nece

baza, nadam se da je makar 7/10

onaj koji je postao ovu instagram.com/p/B9H4hkVHO0S/

NOVO
youtube.com/watch?v=_e7duEkpVW4
OVON

Evo na polu mi zumer hrvat prica kako ima atomwafe i u bosni
Ja nzm ko ce im reci da mi nismo arijani

z*ne su ko mala deca, ne razmisljaju o posledicama
ko joj je kriv sto je sad bez dece i igde ikoga

Dobro iskreno kad pogledam nase zene i nisu za bolje cast izuzetcima da imaju muzeve ne bi ih napadali vecinom napadnute zene su same
Mogu me sad napadati feministicki pokreti kolko hoce...ja znam samo da bih branio Srbiju kao drzavu i Moju zenu koja je verna ostalo nek se snalazi
Da imaju muzeve niko ih ne bi dirao a Porast laznih prijava za nasilje je povecan za 30 posto to je mnogo

>atomwafe
Stae to
Fuj

au ma da bas se doksao sve u 16 picko zumerska

linkuj konac

>Stae to
ivicasti klinci koji su ujedno i veliki pederi

cecnuh dbi
zene su stvarno malomozgovici

Attached: Screenshot_20200315-135657_Badoo.jpg (1078x1351, 572.79K)

Pa ovo je vristanje

Zbriso ga domar al zovu se bpnp likovi
bosanskinacionalisti.org/category/blog/

Attached: 29791203_114076916109984_1571777453324267983_n.jpg (730x548, 100.96K)

mm dobra mrkulja, deluje mi da je THICC

sad sam sve video
i zasto kazu B-g, zar ga oni ne zovu Allah?

dobar ulov baki, iznad eksjuerskih standarda definitvno

dobra romkinja brate daj jos

Momki... Upravo sam video dokumente... Sprema se rat.... Gradjanski ....

prijavljen MUPu za sirenje panike

Oni su "sekularni" nema smrd ili hrvat samo bosnjanin pagan i kolovrat

>taj engleski

Attached: 1709_orson_welles.jpg (1200x889, 192.24K)

potresno brate

da bar...

zar nas ovo ceka... ostajem volcel

dobra picketina
pisi kako ti curi slina da joj guras jezik u picku pa postaj odgovore ovamo

>autisticna

Vrisss

Attached: IMG_20200315_140730.png (1080x1534, 644.36K)

znas onu staru bumersku ko bira mastrubira

E jebo ja sebe kakvog svjeta ima

Attached: IMG_20200315_140849.png (1080x1491, 345.92K)