beli andjeli edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
instagram.com
youtube.com
youtube.com
i.4cdn.org
twitter.com
cringe
salji u rusiju na /mrs_utkins/
cring
>wh*Te
CRINGE
devicangeli
Alo srbine postaj sada slike one debele
hvala ti, sad sam guglovao ovo i sad ce mi trepovi iskakati ceo zivot
(((beli)))
evo sad cu samo da se najebem mater ovim retardima strancima sto mi hejtuju bele zidovske andjele
ovako stoje stvari
Aktivni smo ima nas jbt petak staje normani ne moze se napolje a
Al onda ovo
ma sad ju ja njima podudlat
Jebi to
samo da nije kurva
nije debela, samo je chubby
jebo bi
Mogo bi drk al ne znam bili trebao nije to zdravo
ovo je najnovija slika dbi sta mislite
koji kurac seres, zena uopce nije debela, predivna je
zeni to, i onda ce za par godina jos nabacit 20-30kg i bit taman
vidi se da ima dobre dojke, znaci ne bi ga vadio
Realno gore je ta crvena kosa neg sto je "debela" mada nije
jebo me omegle da me jebo
Ja sutra jebem isto jednu malo deblju jebiga nisam 8 mjeseci vec a picka je picka
ovo i kilo sminke
>orthodogs
cringe
realno ovo su najnovije slike sa insta, kad gledam 2019 bas je bila krmacha znaci vidi se da skida kile polako a u 2017 je bila bomba cek sad cu da nadjem znaci realno ima potencijala bas
pa dobro ona kilo sminke ja kilo rakije sta fali
A jebo ti ovo ove daju tek kad ih zenis i onda leze ko mrtve u misionarskom samo i nedaju ni da svrsavas u usta i po faci
sta znaju inceli
a da nije ipak malo predobra za tebe
Navijam za tebe brate smrdine volim kad neko jebe a ne samo da slusam incelske price tu
ne nadaj se, neces ni nju pojebati
bukvalno bi ozenio devicu i ne bih je dotako nikad ako ona ne zeli da skrnavi svoje telo, samo bih je gledao i divio se toj cistoti
daj zamisli da si tolko nesiguran oko svog malog kurca da pocnes ici u crkvu da nadjes djevicu za koju mislis da joj nece to smetati jer nikad nije probala bolje.
napadaj to budalo
Dobra jos nije preterano iz satanizirana
Sa srecom domacine racunamo ex ju daska bar 3 djeteta da krsti
znaci zena je doslovno najljepsa srpkinja koju sam vidio u zadnjih ne znam koliko
ako se ne dovedes u red i ne ozenis je i ne prestanes pricat sranja o njoj u koncu onda si krele
Sto si je doksao retardu jos ima otvoren instagram zenska frff
znaci ne znam sta brises, vec smo videli da je Mila Kostic, 24, iz Nisa, profesorka engleskog
pa da jebiga doksao sam je upravo tako da nista od toga
imam normalan kurac samo hocu cistu neiskvarenu poboznu zenu
slikaj kurac
Dvoumim se dal da jom dm ujem da udje na konac ili da pustim brata
Nisam jastrog u kanti jbt
ti si manijak!
kakve pedercine ovde obitavaju
u svakom slucaju gledam ove slike iz 2016 brate moze to biti dobro uz malo tjelovjezbe
A nemojte ljudi ja navijam za brata i dalje iako je retardiran
a da organiziramo boks mec u dobrotvorne svrhe izmedju mene i srbina za njenu ruku
moze i sah ako je neki sonjo
konac 100 puta bolji od kako sam filtrirao redit zastave
Najvece ;)
tjelovezbe ne skidaju kilograme, treba da malo manje jede i bice top
meni su retard tetovaze veci dealbreaker
a dobro jede jer do sad nije nasla normalnog eksju momka, normalno
Filtrirao sam ja spermu kroz picku tvoje mame
nadam se da to jos postoji, citao sam zitija svetih gde se muz i zena dogovore da ostanu devstvenici do kraja zivota i onda na kraju postradaju zajedno za Hrista al to je bilo jos u rimsko doba dok se gonilo Hriscanstvo
ajde ne koupaj nego ga slikaj inace ce svi misliti da si ti onaj s malim kurcom kad u buducnosti spomenes device
hocete se ti i ona bosanchuga pojebati vise smarate dosta
ok veruj u sta hoces
Radije bi jebo kurve sidaske napravio djete nekoj drolji i pobjego daleko od nje nego zivio u mukama bez jebanja i na kraju nemo potomka nijednog dbi dbi
pa to je pakao od zivota covece, a tek sta te ceka posle smrti
While my focus tends to shift to the creative side of things (full manipulation of audio, video and picture, namely Audacity, PowerDirector suite and Adobe tools), I also have a number of git repos, building simple tools to help my everyday activities in Java or Python, dabbling in C++, and currently working on my own fork of MPV (video player). Made a couple of pull requests on emulation software, namely RPCS3 (Playstation 3 emulation). Web design (full stack) also. Have managerial experience, highly communicative, prefer working in teams over working alone. Many PR in anonymous projects such as CloverOS (open source GNU/Linux distribution). Tried writing a kernel on my own, huge failure but I am yet to give up. LAMP skilled (Proficient in database creation/integration). 115 WPM tops. Extremely eager to learn any new technologies, at least on basic level.
Bigger fan of hardware than software, love building dedicated home servers using RPie, or making DIY electronics with arduino kits.
6 years so far of studies in fields of economy, excellent accountant, deep understanding of economic principles, marketing, finances, sales and everything in between.
jebale te te rugobe
youtube.com
samo jugoslovenke
youtube.com
znaci pravi autist sati
Ma ja sam mili vec odavno u paklu...
jebote bas sve pesme danas u nazivu imaju balkan ili jugoslavija bas se cilja na to dijaspora diskoteka demografiju
najveci kancer muzicar je marko luis, preuzeo je nagradu od ogija radivojevica i vasila hadzimanova, a svima je zajednicko da su netalentovana deca poznatih oceva
nadam se da dezinfikujete tanjure
kek a fakat je bilo ovako
youtube.com
nemam pojma ko su ti ljudi tebra
nikad cuo ni za jednog
>kose su mi klasje panonsko
zapravo je ciganka
Znaju gde je para
nema za mene srece u ovom svetu ovo nije moj dom
Hamo je prvi poceo dbi
pa dobro sta sad
ubi se slepce