Ediția prostiei.
Precedent:
Ediția prostiei.
Precedent:
Other urls found in this thread:
kamikazeonline.ro
twitter.com
bump
Era pe primele pagini.
oh n am fost constient de acest lucru
HA HA
HA HA
HAPCIU!!!!
Eram alaltăieri în transport public când mă apucase o intensă dorință de a strănuta, dar mi-am adus aminte de contextul actual și am rezistat până la stația mea. Voi sănătoși?
trebuia sa o faci
sa traiasca domnu coronavirus, mare jupan!
Azi metroul si autobuzele aproape goale, nimeni nu se inghesuie pe nicaieri. Pentru o zi de vineri este o minune.
bere
lol
Tocmai am venit de la magazin cu patru beri.
Ce repede m-am pizdit cu bere artizanală românească, oioaga aia mica e bere de 9,5
Bani ucrainieni
kit dezinfectare de mațe. numa bun ca tratament anti-covid19
mama lui de coronavirus, tot tramvaiu, autobuzu si gara era goli, numa functionari la chioscuri. n-am avut de unde sa fur, sa moara familionu meu. imi aduc brigada si il prindem pe corona asta
-sandu
bazat, cica alcoolul puternic omoara coronavirusul. poate fi doar un zvon totusi
ăștia tot ruble folosesc?
ce fețe de mongoli au hoholii ăia
ce plm? aparent la bulgari tot leul e moneda
numai acum ai aflat? oricum, oare noi am luat "leu" de la ei, sau ei au luat "lev" de la noi?
>numai acum ai aflat?
n-am fost curios să văd ce înseamnă lev, leva.
> oricum, oare noi am luat "leu" de la ei, sau ei au luat "lev" de la noi?
noi am luat de la talerii olandezi care aveau un leu gravat pe ele. așa le zicea lumea și s-a păstrat. la bulgari nu știu care e povestea dar moldovenii s-au luat după noi
chiar, că veni vorba. de ce n-a trecut Moldova la rublă moldovenească după ce a căzut URSS?
>moldovenii s-au luat după noi
erau să îi zică monezii "rubla moldovenească", doamne ferește
Mai rămâne să-mi iau ţigări în foaie de tutun şi sunt gata de corona-chan.
Da, pregătit pentru ce-i mai rău, momentul când cei 15L de bere se vor scurge.
și-au dat seama că ar fi fost un LARP enorm să își cheme moneda rublă înloc de leu.
>ăsta vrea să fumeze să fie pregătit de o boală respiratorie
cum de aveau cupoane dacă n-aveau magazine?
Atâta vreme cât nu inhalezi şi te fereşti de fum, totul e ok.
Asta ar trebui să fie amuzant?
da, de ce, nu e?
Încornorații sunt cei înșelați de nevastă, dar acuma capătă sens și de cei infestați cu virusul corona?
da. de asta mor bumării. de ciudă că vine zamă și-i fute nevasta
Rujii, moldomujicii și haholii se uită la Hentai?di ce?...
Mujicu de pe fir, ști tu ceva?
vai de pula mea. a intrat guvernul în izolare. ce dracu se întâmplă
Cu puţin noroc, anarhie. Vremea să scoatem armele şi să instaurăm o nouă ordine în ţară.
Și să nu mai scriem "ș" cu sedilă!
poate așa are de pe uindăuz. tastatura veche românească așa avea. și la Ț la fel aparent
Eu am gasit asta in lidl cu 5 lei sticla.
...
Nu e, mai ales atunci când stai frumușel în Regatul Unit și râzi de sărăcia care a și dus la exodul populației.
why do romanians look like turks?
parca nu mai aveam guvern de cateva saptamani. DE aia mergeau lucrurile asa bine
this is a romanian phenotype
uitati-va la compatriotul vostru!
turcule, chiar mi-era dor (glumesc, bineînțeles)
W10 e de rahat, mai ales tastatura în română, dar a trebuit să-l instalez.
n-are treabă. tot erau la butoane dar cu puteri limitate. și parlamentul e în izolare de asemenea :|
vezi ca esti asiatic.
That's a hispanic.
t.live around many and work with some.
??? am w10. folosește tastatura romanian(standard)
te-am văzut în firul pe care l-ai făcut. bravo, troll maxim. toată lumea a aplaudat. ce-ai făcut în vacanța ta de o lună de la căcatpostat?
AeeeEEEOOOooooOO
AM futut-o pe ma-ta si i-am dat muie prin urechi impreuna cu tac-tu.
acum are sloboz in ureche si nu poate sa te auda cand te bat in cap cu bratul tau proaspat scos din fosa glenoidala.
Tu ești dintr-o zonă d-aia din Italia cu mulți români? Arată-ne acilea pe harta asta unde te localizezi.
Test
ț
ș
Sister, hold my hand, the corona is upon us :(
Everything is closing down xcept for food deliveries, pharmacies and super markets
/hell/o
our parliament and goverment is isolated because of a retarded senator that hid his sickness
Așa te vreau.
>momentul când cei 15L de bere se vor scurge
Pentru câte zile ți-ai luat cantitatea aceasta?
>a retarded senator that hid his sickness
What a piece of shit, here our government passed laws that send you straight to prison for 36+ months for endangering the public health
What's worse is we had 117 cases last night and just a hour ago it was announced it jumped to 190. It's full blown now :(
lol. Some guy, who used to work for the interior minster went to Israel with his mistress and got infected. Of course he lied about it and infected his whole family, 13 other people until now and shut down an entire hospital. 36 months is low for someone like that.