/polska/

edycja spirytus zabija wirusy

Attached: 1581766135214.jpg (2816x2128, 886.19K)

moja gf : )

Attached: RTS35RV2.jpg (728x485, 54.08K)

uruchomię dzisiaj nasłuch policyjnych częstotliwości. może dowiem się czegoś ciekawego

Attached: 1559694652528.jpg (1100x1200, 137.97K)

bajo jajo

chciałbym mieć gf i mieszkać w kawalerce i być w domu przez 2 tygodnie
byśmy się ruchali i ruchali

Attached: tsukuyomi.jpg (780x1024, 115.82K)

Attached: to ja.png (554x818, 91.77K)

I shit on pooland.
A poor, shithole.
I hope the coronavirus kills all all of you.

Izrael zamknoł granice i każdy kto chce wjechać najpierw na dwutygodniową kwarantannę i wirusa tam a nie ma, a w polsce jak w lesie kurwa, poczekajcie no tylko do niedzielnych mszy a liczba zarażeń wypierdoli jak we włoszech

pierwszy dzień w domu i już mi odpierdala
jednak w korpo lepiej sie pracuje

Maki jesteś?

Attached: pc2.png (1024x489, 981.02K)

na szczęście nie

you better take this back kike

nie bez powodu żydki mają takie dysproporcjonalne wpływy na świecie
łebskie chłopaki to są

jest i user co zapomina polskiego na widok zagranicznej flagi

murzynie już ci moge gwrantować że są setki jeśli nie tysiące zarażonych tylko jeszcze nie okazują symptomów
morawiecki dumnie oświadczył że będą kontrole już 2 tygodnie po tym jak ludzie którzy byli we Włoszech i byli zakażeni sobie po kraju jeździli
tak samo te "kontrole" na granicy polegają dosłownie na tym że ci temperature mierzą i tyle więc zarażona osoba która jeszcze nie pokazuje symptomów może sobie wjechać

tooo ziomuś 6 miliardów zarażonych

ZIOMEK JESZCZE NIE WIECIE ;)))) wszyscy jestesmy zarażeni hehehe tylko nie pokazuaj sie jeszcze symptopmppa

nom, to tylko gryp-
>wysrywa płuca*

ale bym zrobił loda zagranicznemu i srał sie jak ktokolwiek śmie obrazić wielką polsze
mama wyhowała patrjote

tak, ale nieironicznie
jak myślisz czemu dosłownie z dnia na dzień 20 nowych osób zarażonych się okazało

too bad you're not immune to it either. if i'd survive i'll go to israel and piss on your graves

jak powiedziałem mojemu dziadkowi palącemu 2 paczki papierosów dziennie że jest w bardzo podwyższonej grupie śmiertelności koronawirusa to mnie wyśmiał i powiedział że go nie tknie bo pije alkohol a alkohol zabija wirusy i w telewizji pokazywali anglika który sie wyleczył z koronawirusa dzięki whisky
dziadek chleje 6 piw dziennie i jestem pewny że zdechnie w ciągu tygodnia od złapania

mówił też że ten wirus chińczycy wypuścili z tajnego laboratorium żeby odegrać sie na stanach i trumpie

I would advise you not to blaspheme against the Christ of Europe unless you wish to provoke God's wrath you filthy kike.

debiluu xD Izraela ten wirus nawet nie dotknie bo w przeciwieństwie do polaczków Żydzi mają mózgi

qKurwa ubieram się i idę do lidla mam nadzieję że nie będzie zajebany

>cwel dwa razy odpisał żydowi po angielsku
jakie szanse że to ten sam od wieżowców oraz "polska poradzi sobie lepiej niż niemcy"
nie wyobrażam sobie aby ktoś inny dostał takiego bólu dupy jak widzi że bolzge obrażają na Yas Forums

>mówił też że ten wirus chińczycy wypuścili z tajnego laboratorium żeby odegrać sie na stanach i trumpie
prawde powiedział

dziadek ma 60 IQ i to jedna z najmniej nietypowych teorii spiskowych w którą wierzy

eluwina koxy jak tam przygotowania do KappaWirusa? OMEGALUL
matka ma rigcz bo mi kupiła cały karton monstera KEKW essa byki

>nie wyobrażam sobie aby ktoś inny dostał takiego bólu dupy jak widzi że bolzge obrażają na Yas Forums
a ja tak

Zamknij mordę, msze będą odwołane a sytuacje jest pod kontrolą.

elo obyty

>
Określenie wywodzi się z pierwszej polskiej pasty, zaczynającej się słowami: "no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka"

co te zoomery
t. rocznik 97

>/polska/ jak zwykle pelna schizofrenikow

mój dziadek zesrał sie na klate i ja mu mowie ze jest w podwyzszonej grupie ryzyka a on do mnie
>prruuuukkkk
-.- o kurwa wcale nie zmyslam

gówno będzie a nie msze odwołane. polska liga muzułmańska czy jakoś tak wydała oświadczenie że zamykają meczety a katolscy księża mówią że będzie więcej mszy

Based
fuck polacks

rajcują mnie takie duże świnie

jak powiedziałem mojemu dziadkowi palącemu 2 paczki papierosów dziennie że jest w bardzo podwyższonej grupie śmiertelności koronawirusa to mnie wyśmiał i powiedział że go nie tknie bo pije alkohol a alkohol zabija wirusy i w telewizji pokazywali anglika który sie wyleczył z koronawirusa dzięki whisky
dziadek chleje 6 piw dziennie i jestem pewny że zwali mi konia stopami

Zamknij mordę, sytuacja już się stabilizuje.
Sam masz 60 IQ

czemu myślisz że zmyślam, nawiązywałem tylko do obrazka w OPie

>tug nie przeczekasz plagi na bezludnej wyspie w tropikach ze swoją brązową gf
Boże ty kurwo jebana

Attached: ES5vIbnXQAEpo7_.jpg (1080x1920, 178.47K)

NIE BĘDZIE KURWO MSZY, bo zostaną odwołane.

>zamknij mordę
ahahhaha to ty kurwa wiedziałem

Attached: czekamy.png (874x82, 7.11K)

obyty wiesz już jak sie postuje obrazki bez zapisywania na dysku?

bo nikt kurwa nie rozmawia ze swoimi dziadkami
pozdrawiam :)

msza to nie szkola buk ohroni kosciul a szkoly nie bo tam jest edukacja o seksie i buk nie lubi tego

>NIE BĘDZIE KURWO MSZY, bo zostaną odwołane.
lol nie, księżą nawołują na więcej mszy żeby mniej ludzi chodziło na pojedyncze

ja rozmawiam

parzyste dokupuje filtry
nieparzyste chuj niech się dzieje

patrzcie filtruje posty umiem używać filtra ale jestem fajny hehe wcale nie mam bólu dupy jak ktoś pisze o czymś co mi się nie podoba

kolejne 2 przypadki w pozznaniu

jak sie filtruje posty
kolega pyta

a-ale m-my s-sobie lepiej p-poradziymy

zmieńcie nazwę z /polska/ na /koronawirus/

nie dawaj im atencji -.-

przypomnienie że teraz siedzimy tutaj

Attached: 1569761838934.jpg (1360x832, 124.56K)

wyssij koronę prosto ze źródła od księdza

Stul ryj śmieciu

>tug nie nabrałeś się na giełda mem

>giełda
sojak.png

O D W O Ł A N E
Owszem śmieciu, japa tam

RIP Giełdon 1990-2020

są tu zuchy z Gdańska? najpewniej będę się przeprowadzał w tym roku do Gdańska, fajnie tam?

przypominam
>WIĘKSZA ŚMIERTELNOŚĆ NIŻ U NIEMCÓW
lmao