kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
portfolio.hu
vg.hu
index.hu
index.hu
portfolio.hu
twitter.com
this is image of apple
based apple poster
hitler nem él, lehetetlen hogy postázzon
Szerintetek a konditermeket mikor záratják be, tesik? Az egyetlen dolog volt, ami örömet nyújtott a hétköznapokban, ha majd nem mehetek nem tudom mit fogok kezdeni magammal :(
csak csinálj testsúlyos gyakorlatokat tesi
pékedzés, gyúrjál tésztát
zsembemde sok alma var
Maszturbáljál.
hitler vagyok
roma vagy
az a göthös kurva anyád aki kutyát szop a sarkon
rohadt cigány
Krindzs dzsimszel
mi van ha a korona átok trianonért
Remélem a gaymer laptopok árát ez nem fogja nagyon megdobni
Pont mostanában akartam venni egyet
>gaymer laptopot venni
tesi...
Ma reggel már 15,2 százalék mínuszban is állt az OTP árfolyama
Nem tudom ezt, hogyan szokták kiszámítani, de sztem nem kell félni. Úgyis kevesebb nyugger lesz év végére
akkor van prémium ha 3% vagy valami hasonló mértékű gazdasági növekedés van
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MINDMEGHALUNK
Jövőre megyek külföldre mesterre, nem akarok egy évre beruházni asztalira
dehát meghalt koronában
2 napja nem jártam itt.
Történt valami érdekes?
>szarmagyar tőzsde
>szarmagyar részvények
ahahahahahaha, szó szerint szart sem érnek ezek a "cégek"
Az egész kibaszott """ország""" nem ér szart se.
Tegnap IC-vel jöttem hazafele etyetemről, miután kiderült bezárják. Bassza meg, az IC kocsi tele volt cigánnyal, nem akartam elhinni.
Basszátok meg gyelekig, itt tartunk. Tetves cigányok már IC-re is van "pénzük", értsd a mi adóforintjaink.
Természetesen büdösek voltak, ordibáltak, bömböltették a telefont meg messengeren videóhívtak és ordítottak mikor elment a térerő. 2,5 óra pokol volt ez, nem utazás...
ömm
az IC az egy sima gyorsvonat ma már, nincs is más, esetleg a hajnali sebes ami minden fánál megáll
természetesen ez a posta is ékes bizonyítéka hogy a tanyasi rohadt cigány egy cigány amikor folyton arról karattyol hogy bezzeg v*déken nincsenek romák
ott vannak leginkább
2-3 éve rendszeresen IC-vel jártam és egyetlen egyszer láttam rajta csak cigányt. Azt hittem biztonságban vagyunk még most is előlük ezen, mert az IC mégis csak többletpénz, de nem, ma már ott tartunk hogy ezek a koszos-büdös semmik és senkik, ezek az ÁLLATOK is simán meg tudják venni a jegyet. Nyilván van valami 99.9%-os kedvezmény vagy a MÁV fizet nekik, hogy ezen utazzanak. Én meg lassan vehetek 1. osztály jegyet...
De most komolyan, a kocsi legalább 70%-ka cigány volt. Nem akartam elhinni, ha valaki nekem ezt mondja, hogy manapság az IC tele van tetves ganéval, kiröhögöm. De nem.
hát én akárhányszor mentem debrecenbe az elmúlt 5 évben mindig tele volt cigánnyal
Fasza. Egyébként a Debrecen vonal volt.
Akkor lehet hozzászokni ehhez a látványhoz?
majd akkor rinyálj ha volánbuszozol
Hál' Istennek a busz nem opció.
busszal menni bárhova már azt jelenti hogy a civilizáción kívül eső helyen élsz
dögölj meg
ez!
tölts el egy hétvégét budapesten kikapcsolódás gyanánt olyan lesz mintha a világ másik végébe mennél! és ezt nem is én mondom hanem varga mihály pénzügyminiszter úr!
a civilizáción kívüli minimálbérből nem fussa
index.hu
akkor ez ennyi volt? mehetek vissza dolgozni?
hát ha azt mondják hogy ennyi volt akkor ennyi
Zuhan a kriptó
Végén még lehet veszek is egy kicsit
Ja
Sokat javítana a helyzeten, ha a kormány és az állami szervek határozottan lépnének fel, valamint megnyugtató hangon kompetens válaszokat adnának a felmerülő kérdésekre, ám rég nem látott ügyetlenséget tapasztal, aki a hivatalos tájékoztatást meghallgatja.
>Magyarország
>bárminemű kompetencia
Megjegyezném, elvileg az Észak-Olasz EU színvonalon is valami eszméletlen magasan rangsorolt volt.
Kíváncsi leszek ha beindul a biznisz és betelik a 800 ágy, meg lebetegszenek az orvosok/áplók, milyen gyorsan omlik majd össze az egész magyar egészségügy.
Akkor most mi lesz?
Ha Isten szereti Viktrot, akkor a 20C-s napok megölik Corona-chant.
Ha nem, akkor biza rábasztunk. De remélhetőleg csak a vén szarok döglenek majd meg.
>omlik majd össze az egész magyar egészségügy
ezt hogy képzeled el pontosan
Elvileg kb 30 kell hogy gyakorlatilag ne fertőzzön
a múltkor írták a neten hogy a hasonló vírusok nem szeretik a tavaszt
Isten pedig szereti Viktrot, ezt eddig is tudtuk
intenzív osztályon ápolásra szorultak száma > intenzív osztályi ágyak és felszerelés száma
a dolgozókról nem beszélek azokat már most is gyilkolja a rendszer
:^)
Nincs idehaza:
se elég fekvőhely
se elég intenzíves ágy
se elég intenzíves ápoló
se elég intenzíves orvos
Itt a lélegeztetőgépek száma a legkevesebb, de ha beindul, nem lesz elég hely már 10 ezer fertőzöttnek sem, és hiába lesz ennek csak töredéke az, aki intenzív ápolást igényel.
Ja és emelett a normál rendszernek nem kéne meghalnia, a mentőnek ki kell menni az infarktushoz meg az agyvérzéshez, a kórháznak aztán meg azt el kell látni, lesznek kornoafüggetlen intenzívre szorulók, stb...
Ó bázisolt Vonat, bárcsak valódi vonál. ;_;
igazán nem lehet kritizálni a szarbánt, tudják hogy ha itt elkezd terjedni akkor konyec filma, próbálják megelőzni de anélkül hogy az országra lakatot kelljen tenni
meg szerencséje is van mert eddig senki se prüszkölte tele a nyugatit amikor koronával hazajött
Dunába zsidó!
na ezt jó tudni
Nem a koronaintézkedéseit kritizálom, a kormány eddigi döntései helyesek.
Csak ha beindul az üzem, bejön az, hogy kúrvára nem a háza mellé meg a 2000 fős falvakba kellett volna stadionokat húzni, meg Lőrincék bankszámláját kiplakátolni hogy fektetett nyolcas legyen, stb...