edycja 2d>3d
/poIska/
Other urls found in this thread:
ardour.org
manual.ardour.org
twitter.com
Jeszcze nie, ale wkrótce.
dlaczego odsetek zmarłych wśród wszystkich zakończonych chorób we włoszech wynosi 44%?
>w kompie stacjonarnym zepsuje się część to kupujesz nową i wymieniasz
>w laptopie masz przylutowany RAM i wszystko jest zaklejone klejem tak że jak zepsuje się kondensator to musisz zapłacić ekspertowi 1500zł za wymianę całej płyty głównej
Co tam u was mordeczki?
boje się stanąć na wadzę bo czuje że przekroczyłem to 100kg
dosłownie nigdy
Mam teraz czytać dżume ale mi sie nie chce
Przynajmniej na temat jest
laptopa wsadzisz do torby stacjonarnego nie
niektórzy potrzebują komputer który mogą ze sobią gdzieś zabrać
po chuj te kłótnie ja pierdole
dosłownie tak jest z każdym macbookiem na widok którego korposzczury dostają wzwodu
Wsio haraszo tavarish.
to bierzesz thinkpada a nie gówno z jabłkiem
jak ktoś ma rzecz której ja nie lubie to znaczy że dostaje wzwodu na jej widok
Ciekawe o ileset % zwiększyły się dzisiaj obroty spożywczaków
ile masz lat?
jak nie jesteś spastykiem kupującym najtańsze gówno, który potem do gówno kręci do bólu i dopierdala 24/7 to nie masz tego problemu
więc polecam
Zoomer rocznik 2001, nieśmigany
wypierdalaj z powrotem na insta dziecko
wracaj na karaczan
>thinkpada
w polsce to jest 6-8 stowek za 10-letni sprzet bo janusze musza zarobic
Jak ten czas zapierdala.
pokaż brzuszek
z takimi tu
jak pierwsza cyfra twojego roku urodzenia zaczyna się od 2 to powinieneś wypierdalać
t. 1999
pamiętam jak sam byłem w tym wieku w liceum i się śmiałem ze staruchów studentów a zaraz 24 stuknie eh kurwa mać
To kup sobie nowego lol.
6k+ na dobrego lapka, który ci starczy na 5-6 lat to nie jest duży wydatek wg mnie
biorąc jeszcze pod uwagę że od 2012 nie było żadnego przełomu w produkcji procesorów i tak naprawdę teraz to kwestia oszczędności prądu i czasu pracy na baterii.
w tej cenie masz pięcioletniego x250
To taki żydowski plan anonku. Zrób platformę i przekonaj ludzi by w nią zaufali a potem już ją przetwórz na gówno.
Jeden sposób temu stawić czoło to używać Emaks, org-mode, git, tramp itp. W ten sposób przynajmniej masz szansę się wymknąć z twoimi danymi.
Netfliks, Play music, PayPal, steam to pułapka.
Właśnie Polacy wymyślili gog.com, za to im nieironicznie dziękuję.
>yy laptopy to gówno bo macintosh xD
patrz
to kup sobie takiego gdzie nie jest nic zlutowane i możesz sobie wymieniać części? ja pierdole bierzesz jako przykład jakiś margines ultrabooków które są do maksa zminimalizowane i sugerujesz że nie istnieją inne laptopy
ja pierdole taki wygląd brainletów którym memy wchodzą za mocno do głowy
i bateria 50min pozdro
w tej cenie już wole stacjonarkę tak jak on
przy czym bym se dokupił jakieś 13'3 do noszenia tu i tam
600 laptop 100 nowa bateria no i w czym problem?
nawet najtańsze nowe warte uwagi to koszt 1500zł. wszystko poniżej to jakieś gówna z atomami, celeronami i innym syfem co przy jutubie się zesra
dla człowieka pracującego to prawie darmo
To jest tak zwana p0lackość.
On nie kupi sobie laptopa bo jest biedną kurwą i na niego go nie stać ale nie przyzna się jak biały człowiek że "za mało zarabiam i po prostu hajsu brak na dobry nowy sprzęt a kiepskim tanim nie jestem zainteresowany" tylko będzie się wykręcał że nie kupi z powodów IDEOLOGICZNYCH bo hehe przylutowany procesor zamiast w gnieździe.
Lis i winogrona? Coś takiego
>LAPTOP BARDZO ŁADNY ZADBANY
>sprzęt może posiadać rysy/duszki na LCD, połamane zawiasy, rysy na obudowie, brak niektórych klawiszy, czasem się wyłącza, bateria nie trzyma, przycisk touchpada zapadnięty
>OKAZJA
>900zł + MYSZKA GRATIS
>w tej cenie już wole stacjonarkę tak jak on
Na chuj komu stacjonarka
Ja nawet hobbystycznie modele w CAD do wypalenia i spawania robie na laptopie a to zwykły średniak ultrabook i5 ze zintegrowaną grafiką.
A stacjonarki nie wrzucisz w plecak i nie zabierzesz ze sobą.
nom to powinien se kupic makbuka pro za 15k jak normalny czlowiek -_-
>haha znowu podam skrajny przypadek sugerując że to jest norma i wygrałem
>jeszcze dam ironiczą emotke hehe już sie nie pozbierają
>makbuk to jedyna marka laptopów na świecie
taki wygląd pierdolca
sam zes mowil zeby kupic za 6k+
dajcie spokój dzieciaczkowi wydał 7k na stacjonarny i teraz nie może grać w gierki przez miesiąc bo mu mama każe wracać na wioche
o jak mi go szkoda
czemu ableton ma lepszą opinie od fl studio? pod względem ui to fl wygrywa i to w chuj, czuć, że mieli zatrudnionego specjalistę od look & feel a w abletonie czujesz, że to napisał programista autysta
nie wiem o kim mowisz ale ok
tęsknie za czasami jak grałem wieczorami na xboxie 360, leżąc na łóżku z poduszką pod głową
>zamknięte oprogramowanie
duże uf z mojej strony idzie
nie pamiętam już kiedy granie sprawiało mi przyjemność
Co w tym złego czytaj sobie dżumę co? Spoko ma być książka, przecież spoko książki macie. Raczej lubię literaturę polską.
U mienia toże, nie demaskiruj kanał swiazi jeśli laska towaryszczu.
ja też nie.
teraz tylko na szambie przesiaduje.
>brak obsługi vst
kurwa ojcu januszowi możesz wyciąć refren z piosenki na dzwonek tym gównem najwyżej
>ta rozjebana strona na komórce
sasuga wolne oprogramowanie
Ty jesteś saszka czy ten drugi
>dżuma (fr La Peste)
>polska literatura
user, je te prie...
parzyste anime
nieparzyste spanie
duble fap
wysłałem koleżance książkę i pyta mnie jakie jest moje ulubione piwo bo chce mi postawić jako podziękowanie
problem w tym że nie pije piwa bo nienawidzę tego gorzkiego smaku, jedyne co trawie to te radlery owocowe co mają 1% ale faceci tego podobno nie piją a pedałem nie jestem więc nic nie odpowiedziałem na to pytanie
kurwa anoni mam srakę, a to niby jeden z stymptomów koronki
(niby często miewam srakę, ale i tak schizy jakiejś dostaję teraz)
gdybym dostał te wszystkie piwa które ludzie mi wiszą byłbym alkoholikiem
Nie zesraj sie
Powiedz ze chcesz sie napic soku z jej cipy.
to nie mogłeś jej tego powiedzieć i zaproponować innego alkoholu albo paczkę pierdolonych żelek? cydr może?
i tak musisz mieć windowsa albo odpalić w wine żeby działały pluginy windowsowe więc jeden chuj
somersby smakuje dosłownie jak sok
nie pomyślałem przepraszam, ale tak samo mam jak się z kimś kłócę tj dobra riposta dopiero po argumencie mi przychodzi do głowy