Edycja koronna
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
facebook
twitter.com
czy prawdą jest, że zoomerki nie korzystają już z laptopów czy komputerów chyba że w szkole?
laptopów na pewno nie używają kiedy lepiej kupić telefon za 1k który jest lepszy we wszystkim
jak masz zamiar napisać essej na 800 słów na takim telefoniku?
autokorektą
klik, klik, klik
>loszka zaczyna wzbudzac we mnie zainteresowanie bo przystojny kawaler tutaj o którego maminka dba
>jej twarz wtenczasz gdy sie okazuje ze nigdzie nie pracuje
>zaczynam wzbudzać fantazje prawiczka
>moja twarz wtenczas gdy wysrywam je na internet
baza
>119379168
zezu
ciepło się zaczyna na dworzu robić
koronna więcej jak wykopowa
kolejny przypadek w warszafce
mam nadzieje że to któryś z larpujących korpocweli
>ł
czemu was tak piecze ta warszawa?
miasto jak każde inne w tej obsranej polsce
bo sie cwele panoszą i podniecają hehe wieżowcami jakby byli lepsi od reszty polski
z tego samego powodu dla którego ludzi wkurwiają weganie i pedały
>Error: This image cannot be uploaded because it is the subject of a copyright infringement claim. Please refrain from posting it.
o kurrr myślałem że to dziadziuś
hehe ale ten no kończymy wsparcie, kupuj windowsa 10 goju
>instalowanie updejtow mimo ze wszystko dziala sprawnie
ty kurwa debilu zepsuja ci system
sugerowanie że to kliknąłem
sugerowanie zebys nie zamknol mordy jebany karachanersie
też nie mogę się doczekać aż jakiś skryptowy dzieciak trafi skanerem na mój adres ip i odpali pierwszy lepszy skrypt z exploitdb
pruuuuuuuuuuk
>resetuje router
i co teraz kurwa
nom życzę mu powodzenia, wiocha zabita dechami hir
jak ci wrzuci reverse shella to potem się połączy nieważne jaki masz adres ip
co to ma do rzeczy internetu nie masz?
nic personalnego
so many!
Dajcie mi czerwona pigulke na korone.
genetycznie wyinżynierowany wirus mający na celu osłabić chiny i wybić starych których powoli nie daje się utrzymywać
>ruchable
to jak jakis paszczur sie rucha?
nie rozumiem
debil jebany kurwa
Wiesz co to jest przymiotnik a co to jest czasownik?
tak było, nie zmyślam
zachód upada wielka polska katolicka znów będzie wielka
nk przerobi tego screena z francuzami uczącymi polskiego w szkołach ale zamieni na włochów
...
nom adżektiwy btw moja gerldziewczyna jest bardzo ruchable i ma inkredifajne dupsko takie okround i wielkie meatysiste cycboobs
dobrze mówi, literalnie moje przemyślenia
dzień dobry
Ehhhh anoni śniło mi się ze okazało się ze dziadek jednak żyje ehhhh
jakie emocje wywołuje w was ta twarz?
ciepła twarz. Dobry człowiek
przeczucie że muszę sięgnąć po portfel bo chyba pieniądze z niego znikają
>znajome swietoszki przestaja chodzic do kosciola
to tylko grypa anone, cho do klubu na bro i szlu ;))))))))))
Korona u mnie w miescie.
pierdolić jest bardziej wulgarne niż cokolwiek z czerwonego
coughs
ciekawe co tam na kara
>koronawirus w wadowicach
wkurwie się jak mame i tate umrą i nie będzie miał mi kto kupować jedzenia i prądu
wkurwie sie jak koIeje przestaną jeździć i nie będzie pod co się rzucić w czarną godzinę
wkurwia mnie ten ban na zakres musze tethering robic zeby postowac
kto /dzielnica senioralna/ tutaj?
#lubelskiewuhan
Pacjent 0 na Ziemi lubelskiej!
Niżej przedstawiony pan Paweł Polaczek pacjentem 0 w województwie lubelskim! Jego egoizm i hedonizm wzięły górę nad zdrowie i życie ludzi najbliższych, sąsiadów oraz ludzi których mógł minąć na ulicy! Pan Paweł, mimo płynących z Włoch wiadomości o szerzącej się epidemii wirusa COVID-19 i wzmożonych środkach ostrożności tamże, 2 tygodnie temu połasił się na mecz drużyny swojego idola, który i tak później został zapobiegawczo ze względów bezpieczeństwa przez włodarzy włoskiej ligi przełożony!
TAK, PAN PAWEŁ POJECHAŁ NA MECZ DO WŁOCH (KTÓRY I TAK SIĘ NIE ODBYŁ W ZAKŁADANYM TERMINIE!) I PRZYWIÓZŁ ZE SOBĄ KORONAWIRUSA!
Po powrocie zarażanie zaczął się od własnej rodziny. Ale czy tylko? Na tę chwilę co mi się udało potwierdzić to fakt, że jego ojciec - lokalny biznesmen - właśnie leży w szpitalu w ciężkim stanie i walczy o życie. Jego matka - dyrektorka jednej ze szkół podstawowych w Niedrzwicy Dużej - do poniedziałku pracowała jak gdyby nigdy nic w dalszym ciągu, mając styczność z innymi pracownikami szkoły, ale i - najważniejsze - uczniami. Udało mi się też ustalić, że siostra pacjenta 0 to pracownica jednego z lokalnych banków (pracowała również do poniedziałku!) i na pewno miała przez ten czas styczność z niejednym klientem!
facebook com/profile.php?id=100003941864001
Żart jest na tobie, u mnie w korpo teraz pracujemy z domu więc jesteśmy bezpieczni
poIacy robacy kurwa