novo
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
Odlichan izbor. Jel to b4by?
bolje je stare cure ganjati jer one ne traze toliko tih sranja, igara, zajebancija od tebe.
Nije ni da su lake, vec nisu toliko komplikovane.
Jos ti onda daju para za gorivo i dopunu.
Nekad traze da im usisas kucu, al sta fali
>treniram pusenje kurca drugi nivo
koliko stare i sa kolko dece
kad gledam poranjavu pojavi mi se zelja za pusenjem kurca i da budem submisivna kuckica koja radi duboko grlo i sve to
ovo sam inace ja
a ne znam brate, za mene su to cure od 16-17 godina
Dudl dudl dudl
mada znam jednu 18godisnju 10/10 cutaru iz sjebane porodice sto se jebe sa ruzhnim odvratnim dilerima za drogu
stvarno nema smisla
alek zovu te iz studija
za mene to je anime 2d devojka
zasto nema smisla
Onaj crnogorac od danas sto mi je preporucio kodru, ako si tu, jesi ih zvao ili sta? Saljem im mejl, pa me zanima oce li odgovorit uopste, ili moram da zovem. Takodje, jesi zakazivao termin ili si se samo pojavio tamo?
Ja sam poompach u nocnoj
sto ne nadje nekog bogatog chada ako vec tako dobro izgleda nego se vucara sa nekim odvratnim klosarima
strepim u iscekivanju sta ce odgovoriti. posalji nam i proslu prepisku da budu svi u toku.
...
ja sam pre nego sto sam postao uvazeni sistemski administrator bio lichni shofer, rado se secam tih dana na autoputu pa odbacim shefa gde treba i onda se vozam po nepoznatim gradovima
Ma ne perem ja tanjure, ja sam clan posade
majmune, na sta si puko pare kad si se vratio iz amerike? ja sam usao 1.5k u komp i ostalo popio u roku od godinu dana.
zato sto se kaznjava. verovatno je zlostavljaju ili zapostavljaju kuci
drago mi je da ovaj klempavi siptar stavlja ime da mogu da ga filtriram
mozda voli klosare?
ima mentalne probleme?
kurva je i ponosna na to?
daddy issues?
uziva biti ponizena?
nema samopostovanja?
jako voli drogu?
voli biti zlostavljana?
od svih poslova si nasao da projektujes za peraca tanjura?
Ima mnogo gorih poslova, tipa klasicni radnik u brzoj hrani sto sam bio (five guys) iliti recimo cistac kanalizacija, sto nisam bio, ali svejedno projektujes za ostalo
pa ono, ako vec napadas, nemoj da si pichka, nego idi full
doslovno sve na skijanje, posle druge godine sam isto uzeo komp 1.5k, a ostalo samo na izlaske, nista posebno, ne cuvam pare i nemam neki plan za njih
kako to mislis kaznjava
ja sam ona klinka od 18 god. tako si kul, pisi jos o svom boemskom zivotu
>always on my toes
ja...
nemoguce a zalosno
pa jer se zabavlja sa govnetom, misli da ne zasluzuje bolje
dilate
ma jazavka
najedi mi se govana idi na reddit pa pisi svoj blog picka ti materina bolesna
nemoguce je brate kolko ribe sve vrte jednu te istu prichu, jebeni hajvmajnd. slusam neku pijanu ekipicu na pumpi pre koju noc riba drzi monolog kako svako mora da ima svoju slobodu u vezi i da postuje partnerovu slobodu picke materine. a da ja vas pitam nesto, gde je sloboda za one koje nisu degenerici? gde je sloboda da se ima stabilna porodica, posao, stan, mir u kuci? zar to nije sloboda
sneed
>ne cuvam pare i nemam neki plan za njih
isto. cale bumer me terao da se otvorim u novi auto za porodicu lol klasican bumer
vi sto ste uzimali ritalin/aderal, dajte licna iskustva, kakav je osjecaj, da li stvarno pomaze?
isto i za xanax
>auto
15og mi stize skuter
>2 eura na 100km
>parking svuda
bole me damu za auto
nema nista od evrope bato ajmo u siriju da ratujemo za brata asada i putina i ozenimo prave zene sirijke da nas vole i rode nam desetoro dece
>zamisli ne filtiras albana klempavog normana
>zamisli odgovaras albanu rdji pokvarenoj
vec ti niko nije dao ju na prvi post, sad vec smaras klinac
idi na redit pa tamo blokiraj i downvote-uj narod
bukvalno. skuter mi je malo preslab za moje potrebe ali polazem za A kategoriju sad na prolece pa nesto da se pazari onako jako
bice
desnica se dize svuda po svetu
joj kako cemo da koljemo degenerike
mozda za 20 god
ma nisam ja sad neki ultrakonzervativni lik ali brate ovo je prevazislo sad vec svaku meru kako se ljudi ponasaju
While my focus tends to shift to the creative side of things (full manipulation of audio, video and picture, namely Audacity, PowerDirector suite and Adobe tools), I also have a number of git repos, building simple tools to help my everyday activities in Java or Python, dabbling in C++, and currently working on my own fork of MPV (video player). Made a couple of pull requests on emulation software, namely RPCS3 (Playstation 3 emulation). Web design (full stack) also. Have managerial experience, highly communicative, prefer working in teams over working alone. Many PR in anonymous projects such as CloverOS (open source GNU/Linux distribution). Tried writing a kernel on my own, huge failure but I am yet to give up. LAMP skilled (Proficient in database creation/integration). 115 WPM tops. Extremely eager to learn any new technologies, at least on basic level.
Bigger fan of hardware than software, love building dedicated home servers using RPie, or making DIY electronics with arduino kits.
6 years so far of studies in fields of economy, excellent accountant, deep understanding of economic principles, marketing, finances, sales and everything in between.
vec 3 posta uzastopna pravis i samo od mene dobijas ju
treba da se zahvalis klinjo, a ne da kmechis ovdje
>3 uzastopna posta cifre
a stvarno sam bog cetiri kanala
>onaj ook kad ti jajara siptarska daje juove
Perem 115 tanjura u minuti
ne, zamisli ali ne ides na kurac samo jednom liku. filtered
>off by one
pa sta kmechis turcine filtriraj me i odjebi, nebitan si
lolara sta je lik sve napisao i dalje ne verujem da se nije ubio
par likova iz kraja su otisli u legiju stranaca al to su uvek bile jajare sta oni rade tamo samo lade muda to je stvarno za debile
Da li su bolje domaće muslimanke ili bliskoistočne muslimanke(slika)
youtu.be
one iz srebrenice
nase su mi lepse al dal su device i ako jesu dal bi se udale za pravoslavce
ma najrealnija opcija su albanke
ne volim zhenoide u op-u, ali ova je bar bjela
Baza (slika povezana)
Za mene su arapske "manekenke" s arijevskim genima
joj te zene sta nam rade xD
glup si ko kurac
situacija je veoma komplikovana
brate takvih ima 1% u africi, vise lici na neku madjaricu
>ook ostanes nevina za brak i prvu bracnu noc skuzis da nije htio prije jebat jer ima mali kurac, ne zna jebat i svrsi za 15 sekundi