youtube.com
/ex-yu/
PRIST
youtube.com
slusa se bazirana zumerska muzika da znam o cemu da pricam sa klinkama
hajpara za derulov prvi tiktok
test
kakav li je osecaj imati pare
sto li se ribe briju pod pazuhom?
Jedne zime (mislim da je bila '96 ili '97) u Novom Sadu. Sneg je prekrio ulice. Prolazim ulicom Jovana Cvijica. U susret mi ide covek koga prepoznajem (sa naslovnih strana, televizije …). Nisam mu se javoi, on me ne poznaje. Nisam zastao da mu dosadjujem sa "moze autogram GOSPODINE". Nisam. Samo sam prosao pored njega. I taj trenutak cu pamtiti do kraja zivota. Hvala vam na tom trenutku gospodine Balasevicu.
Nije mi dobro
popi pifce
prelijepa crna djevica
zamislite miris
Pseci les jutros na ulici,trag od gume utisnut na njegov stomak.Ovaj grad me se plasi.Vidio sam njegovo pravo lice.Ulice su mu prosirene jame pune krvi i kad te jame preplave svi paraziti ce se podaviti.Akumulirani sljam njihovog seksa i ubijanja ce im se podici do struka i sve te kurve i politicari dice pogled i viknut "Spasite nas"...a ja cu pogledati dolje i sapnuti "Ne".
pravi niiiiit sati
bizi ca incelo
Napisao sam u petak, čim sam se vratio sa faksa, na opštoj temi, komentar kako "mogu da prepoznam studentkinju iz unutrašnjosti na kilometar". Naravno, stvar je prošla tako kako je prošla, manje zato što nisam u pravu, više zato što bilo kakav pomen sintagme "Beograd i unutrašnjost" izaziva istu reakciju. Ali mene ovaj slučaj i dalje jako, jako uznemirava, čak i dva dana kasnije.
Elem, šta se desilo, došao sam ujutru na faks, stigao sam 20 minuta ranije i, pošto je učionica zaključana, seo sam na klupu u hodniku. To su zapravo spojene stolice. Posle nekog vremena je naišla devojka iz moje grupe, koju poznajem, razmenili smo par rečenica nekoliko puta neobavezno, znači, nismo prijatelji, ne družimo se. Ona se javila nekom društvu na drugom kraju hodnika, a onda prišla i sela na dve klupe od mene. Dakle, ja, prazna klupa, ona. Sela i izvadila odmah telefon.
I ja podignem pogled i kažem "Dobro jutro!".
Nije mi odgovorila ništa. Ja je gledam, zaleđen, pomislim da možda nije čula, unela se u neku poruku. Mislim, kurac nije čula, sedi na metar od mene i nema nikoga u krugu od 5 metara oko nas. I ja, da proverim, glasno prokomentarišem "Okeeeeeeej?". Ništa.
Meni se to nikada u životu nije desilo. Nikad. Da nekome poželim dobro jutro i da mi taj neko ne odgovori? Ne, apsolutno. Ja bih Vučiću, Vesiću i Vučićeviću rekao dobro jutro. To je, ono, ljudski nivo.
Ta ista devojka je, tačno nedelju dana pre toga, na tim istim vežbama, sela u red ispred nas (mene i par drugara). Na pauzi je ustala i bukvalno nam sela na klupu, dakle, ja sedim i njeno dupe mi je pola metra ispred nosa.
I mi se gledamo, kao, okeeeeej. I ja, naravno, zinem.
- Ti se zoveš Teodora, zar ne?
Ova se okreće, i kaže "Da, što?". Rekoh, "Ništa, vežbam memoriju. A prezivaš seeeee... nemoj da mi kažeš, setiću se... Katić?". Bili smo dobro raspoloženi, sprdali smo se, sve je bilo u nekom zezalačkom tonu. Ustala je, sela za svoj sto i prokomentarisala nešto, kao, "Tebi je baš dosadno kad se baviš drugima".
Njena drugarica, o kojoj sam pisao pre par meseci, ista stvar, upoznao sam je na vežbama, dobio sam njen broj, ona je meni slikala neke vežbe na kojima nisam bio, ja sam njoj poslao neku skriptu i beleške koje sam sastavio, malo smo tako nešto chatovali, ali osetio sam odmah da ima dečka po načinu pisanja, bila je nenormalno hladna, pa smo prekinuli. Dođem sledeći put na vežbe, sednem, ona ulazi u učionicu i dok seda, podigne pogled i susretnu nam se. I ja zinem da kažem nešto tipa "Zdravo, ćao, dobro jutro", šta već, a ona skrene pogled i sedne.
I mene je to toliko zaprepastilo da sam joj kasnije napisao poruku. I pitao je l' samo meni neprijatno da se pretvaram da nisam video/čuo osobu koju poznajem, ono, meni je najprirodnija stvar da se javim ljudima kada ih vidim. Ja svaki put kada izlazim iz zgrade ili dolazim, uvek se javim ljudima koji čekaju lift u prizemlju, taman da ih nikad nisam video. To je neko kućno vaspitanje, jebi ga. Kad izađeš iz lifta, kažeš "Prijatno, doviđenja". I ona mi odgovori kako, eto, ne može da se javlja svima koje poznaje kad uđe u učionicu, to bi trajalo pola sata i tako neke baljezgarije.
Šta je problem sa ljudima? Je l' misli da, ako mi odgovori na "Ćao" ili klimne glavom, ja ću to protumačiti kao poziv na seks? Je l' to? Ili je prosto nevaspitana?
Prošle godine, na FB grupi, komentariše se neki ispit, koja skripta je najbolja, koliko vremena treba da se spremi, koje lekcije najviše pitaju itd... Ja sam bio jedan od učesnika, napisao sam dva komentara, šta sam ja čuo. I, ničim izazvano, neki tip, kog takođe znam iz viđenja, po faci mu se vidi da je džulov, napiše mi "Aj ne smaraj". Koji je poriv za tako nešto? Je l' to nekultura ili je čovek prosto besan na svet i sam ide i pokušava da stvori neprijatelje? To je na FB grupi, niti njemu izlaze notifikacije, niti išta pod vedrim nebom, on je tu sam došao da bi nekoga uvredio.
Pričao sam ranije da je ustao i hteo da se bije tip koji je sedeo za stolom pored našeg u kafiću, jer je slušao naš razgovor o glumcima i jako ga je razljutio moj stav da je Glogovac sedam nivoa iznad Pavla Vuisića. Ustao čovek, počeo da me vređa, "Ti, majmune jedan, jedeš govna tu, slušam te celo veče!". A bio je i nekih 10 godina stariji od mene, sigurno. Na kraju smo se pokupili i otišli.
Pisao sam pre desetak dana za devojku koja mi je išla u susret na stazi i nije htela da se pomeri u stranu da se mimoiđemo nego je očekivala da joj se sklonim sa puta.
Odem u fotokopirnicu i bude gužva, a mali je prostor i ne može da se napravi vidljiv red, nego bukvalno radnice kažu "Izvolite, ko je sledeći?". Ulaze dve devojke i guraju se i proguraju skroz do mene, nas ima oko petoro već unutra, ja sam na redu, pita radnica "Ko je sledeći?", ja zinem da kažem "Treba mi...", ova jedna drekne "Evo, ovo da se iskopira!". Najstrašnija stvar je u činjenici da me je radnica pogledala, pošto je i ona videla da su ušle pre minut i da sasvim sigurno nisu na redu, ali ja nisam reagovao, pa je uzela njihovo i iskopirala im. Kad su završile i ja joj dao moje, prokomentarisala mi je, kao, "Svaki dan ovako, izvini". Rekoh, "Ništa, neću umreti za 3 minuta".
Biće post dugačak nenormalno ako nastavim da navodim slučajeve, ali svakodnevno ponašanje ljudi u gradskom prevozu, u pošti/banci, u domu zdravlja, na faksu, to je jedan beskrajan niz bezobrazluka, nekulture, nekog besa, neke ornosti na svađu, na konflikt, na gaženje preko živih zarad svog cilja.
Gledao sam više puta, u supermarketu, i činilo mi se da žena na kasi (mušterija, ne kasirka) namerno, ali namerno, namerno, namerno odugovlači sa pakovanjem artikala u kesu, ono, pola sata vraća novčanik u tašnu, pola sata stavlja stvari u kesu, samo da bi joj neko iza rekao da zadržava red i da bi onda mogla da baci tantrum. Da se istrese na nekome.
---------
TL,DR: Neko je sad napisao komentar na opštoj temi, "Ako odbaciš zabludu i potrebu da budeš dobrica, život će ti biti lakši". Je l' to način razmišljanja koji podržavate? U kojoj meri?
vrati se se da plebit
Vidiš, ovo si napisao nesvestan da si upravo TI osoba o kakvim govorim.
Dakle, ja sam na internetnom forumu izneo neko svoje razmišljanje. Nisam došao do tebe lično, uhvatio te za ramena i drao ti se u lice. Ti si imao izbor, mogao si prosto da preskočiš post, ono, ko me jebe, mogao si da lupiš minus, mogao si da napišeš komentar gde ćeš reći "Apsolutno nisi u pravu, to što pričaš su potpune gluposti".
Ti si odabrao konflikt. Odabrao si da napišeš komentar gde ćeš mi reći da sam patetičan, aludirati kako lažem, da sam serator, da kenjam i, na kraju, ali ne najmanje bitno, kako "kmečim". Dakle, red šunke, red sira, red uvreda, red ad hominema, red insinuacija ("ti si ona osoba što...")...
I to je ta razlika, ja tebi nikada i nikako ne bih mogao da napišem ovakav komentar. Osoba poput tebe bi ti sad odgovorila na isti takav način, "Sama činjenica da toliko pratiš moje postove i da sam ti toliko bitan govori o tebi, činjenica da u nedeljno popodne sediš i nekom anonimnom na internetu pišeš takav komentar upućuje da nemaš prijatelje, niko te ne ceni, jedino na internetu možeš anonimno da ispoljavaš" itd itd itd, i tako vređanje na ličnom nivou do nakosutra.
Sve što mogu da ti kažem je da si ti odgovorio na sve, samo ne na ono što sam napisao.
A pre nedelju dana sam pisao i post o mentalnom zdravlju, o tome da nam je petina klinaca u depresiji, zato što, kad god pokušaju nekome da se požale, nekome da kažu da ih nešto brine, da sa nečim ne mogu da izađu na kraj, sačeka ih jedna od dve varijante, ili "Ma to ti je što ne radiš ništa, da te stavim ja na njivu pa da vidiš!" ili "Jao, ne seri, kako si patetičan!".
neironicno se ubij
ovo ali doslovno
zasto bi netko kopipejstao s redita koji kurac ajde iz arhive 4chana to je bazirano ali ovo...
Pseći leš jutros na ulici,trag od gume utisnut na njegov stomak.Ovaj grad me se plaši.Vidio sam njegovo pravo lice.Ulice su mu proširene jame pune krvi i mesa a kad te jame preplave svi paraziti će se podaviti.Akumulirani šljam njihovog seksa i ubijanja doće im do struka i sve te kurve i političari diće pogled i viknut "Spasite nas"...a ja ću pogledati dolje i šapnuti "Ne".
kad ste se počeli debljat?
BENIS + VAGENA
okinuti
KADDDDD???
e ovo je smesno
youtube.com
SolaZola dbi
Vidite doktore bog nije ubio tu curicu.Sudbina je nije izmasakrirala i bacila kerovima.Da je bog vidio sta je iko uradio te veceri, ha izgleda da ga nije interesovalo da nam kaze.Taj fan sam znao...Bog nije sjebao svjet.Mi smo
dbidbi
Dog corpse this morning on the street, a trace of rubber stamped on his belly. This city is afraid of me. I saw his real face. his streets are widened fossae filled with blood flesh and when those fossae are flooded all the parasites will choke. accumulated scum of their sex and killing will reach their waist and all those whores and politicians will look up and yell "Save us"... and I'll look down and whisper "No".
[Refren: Jala Brat & Coby]
Kaže mi da noćas sama izlazi (O-je, o-je)
I odma' mi niz grlo Chivas silazi
Nek je prokleto tlo kojim prilazi
Sve je okej njoj, kô da nemam ništa s njim (Ram-pam-pam-pam)
Ona je ubila moje sve
Moje srce, moju dušu ona ubila je (Ram-pam-pam-pam)
Ona je ubila moje sve
Moje srce, moju dušu, al' i dalje volim je (Ram-pam-pam-pam)
[Strofa 1: Jala Brat & Buba Corelli]
Ona mi radi o glavi, a da toga nije je blam
Ona mi je loša navika, ja kô da nikad nisam vidio šta ti žena uradi za dan
Lijepa kô san, a neka je, kako treba mi sad, a nema je
Ako predam se, padam, nazad padam
Ona vreba me, znam da tad nema me
Koža mekana kô lan je, ali znam je, vazda me tako namami
Možda vrijeme je krajnje da se kraj nje bacim, sve da mi zapali (O-je, o-je)
Ona je ubila moje sve
Ona je ubila moje sve
[Strofa 2: Buba Corelli]
Ti akt si glavni u drami koju sebi režiram sam
Mala izgleda kô barbika
Hvata panika me kad mi kaže "Odo sa drugarima van"
Navikla je da se oko nje igra
I šta god poželi ima ona, htjeo to ja ili ne (I-je, i-je)
Htjeo to ja il' ne
Oči tvoje naivne kô zvijezde su sjajile
Plavlje od Rajne, plave kô Mayine
(Uh!) Voli da kokain radi je
(Uh!) Voli Rollie-je i 'Rarije
(Uh!) Tijelo polije Camparijem
Oko vrata zlatan Cartier
Ona je ubila moje sve
Ona je ubila moje sve
Zivim zivot oslobodjen od kompromisa,i krocim u sjenke bez zaljenja ili pokajanja
sta je mislila pod ovim
tvoja mama si gura ovo u picku ahahahahahahahhaha
Ovaj grad umire od bjesnila.Jeli najbolje sto mogu uciniti ocistiti pjenu sa njegovih celjusti.
ja sam doslovno taksi drajver
lol sprzzio si ga brate xD
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
Uskoro bice rata.Miloni ce izgoriti.Milioni ce nestati od gladi i bolesto.Tako da sto mari jedna smrt pored njih milion?Zato sto imas dobro i imas zlo,i zlo mora biti kaznjeno.Cak i uoci Armagedona necu praviti kompromis na ovome.Ima ih mnogi koji zasluzuju omazdu...a toliko malo vremena.
zna se ko smo sta smo bakiiiiiii
rijaliti je edukativan program
Džoni ,kad te sretnem,a sigurno ćemo se sresti oću da mi objasniš ono u Kninu na koncertu u domu JNA....Rekao si:Dva gusarska broda borila se cijeli dan sa pauzom za ručak od pola sata..To mi je ostalo u sićanju...Jedino što si reka osim ,dobra veče i laku noć.To je bio tvoj prvi koncert u Kninu.Na drugom smo popili cugu zajedno,al o tome ću drugi put kad objaviš nešto novo.Bog te veselija i sritan bija
Svi su oni imali izbor.Mogli su pratiti stope dobrih ljudi kao mog oca ili predsednika Trumana.Dobrih ljudi koji su vjerovali da za dan posla dobijes para kolko si i radio.
Umjesto toga pratili su parazite i komuniste ne shvatajuci da taj put vodi preko litice.Imali su izbor.Sad citav svijet stoji na kraju,gleda pravo u krvavi pakao,i svi ti liberali,intelektualci,blebetala.....niko nema nista da kaze
Niko od vas ne razumije nisam ja ovde zakljucan sa vama.
Vi ste zakljucani samnom.
sadasnji dan haha...
SADASNJE VREME AHHAHAHAHA !!!
baza
baza rorsah
baza lejin
od kud je ovo?
Zasto je ovolika legenda?
da vidim tog rastka na ulici glavu bih mu osarafio sa ramena
Kad je to rorsek radio nktm a i ono on se gnusa seksa jer mu je stara bila prostitutka
svako ko siluje, muci, maltretira zene makar samo verbalno je carina
ubi se majmuncino
dabogda ti on na sestru naisao, i zenu i cerku ako ih ikad budes imao
voleo bi da citam kako eksjueri muvaju ribe mislim da bi umro od krincha
Aj zeleno tekstuj ko je ovo js pricam o liku iz watchmena al ovaj tvoj deda karach je interesantniji
ja samo pricam o onom sta mi je na pameti, znaci nice iz guce, morloci, karapandza i tako
cao desi
kako si
mrtav mem
probudi se jebote to nisam ja kako ne vidis jebote kako ti nije jasno jebote
osjecaj za ovaj feel
Ima li neki drugi vebsajt sem redita