Ediția: Veșnicul Mareșal
Ultima: Penultima:
Ediția: Veșnicul Mareșal
Ultima: Penultima:
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtu.be
mecc.gov.md
statistica.gov.md
saracean.com
twitter.com
Neața
Noroc
Sănătate
Merg la o bere cu băieţii, se merită să iau altceva decât Neumarkt?
Bună
Dați o geană pe historice.ro
Silva
Trebuie să recunosc, pare bazat
Nu te îngrijora, are multe articole în care destramă miturile săsești
E blogul tău, Pekka?
Are, într-adevăr, unele chestii interesante, cum e informatica în România.
Mă gândeam la chestii din alea scumpe, se merită sau e o memă?
Acum că avem și noi Kaufland în Chișinău (bine, avem din septembrie), pot să-mi iau bere românească bună, în sfârșit. Neumarkt mi-a plăcut, că e amăruie, cum ar trebui.
Ce muzică de bumări ascultați?
Te-ai zaebit de Baltica?
Nu mi-a plăcut vreodată, e pișat de măgăriță.
Am băut de vreo 3 ori, nu a fost chiar așa de rău
Mai bine îmi iau bere brună de la Cimișlia.
youtube.com
Ai încercat şi alte sortimente?
Deocamdată numai Ciucaș, Skol și Neumarkt. O să mă apuc curând și de ălea mai scumpe, numele cărora nu le-am reținut.
Buna!
Salut, brazilianu'. Cum o mai duci?
Mersi că mi-ai amintit, Așa e viața mea e chiar o piesă bună.
Silva neagra 7% alc si costa 3,80 de la mega (3,60 de la profi, poate prinzi o reducere la 2,60)
Stejar 7% alc si cam 3 lei costa
Altceva nu se merita, daca nu vrei sa dai 3 lei + cumpara neumarkt ca e bun si ieftin.
Cum fac iubita moldoveanca? E venita la facultate aici si imi place de ea. Ceva secrete moldovenesti?
Salut!
Foarte bine, multumesc. Si ty?
ce faci? Cum a fost weekendul?
Ciucaș, Timișoreana, e pentru studenții și elevii săraci
Bucegi, Noroc, e pentru pensionarii clienți fideli la cârciuma din sat sau ghetou care urmează să crape oricum de cancer la col uterin.
Neumarkt și Skol sunt pentru bărbații cu coaie care au comis cel puțin 4 infracțiuni la viața lor.
Silva, Nenea Iancu și rest care se apropie de berea artizanală sunt pentru oamenii cu finețe și bani
viol
bazat
Violul e secretul moldovenesc
youtube.com
Ce s-a intamplat cu tinerii ca el?
Omul animal mascul poate ajunge la 2 extreme violul sau uciderea?
Voi în care extremă ați cădea? Eu cred că la ucidere, nu știu de ce da nu-s făcut pentru a fi violator.
sau sinucis
au ascensionat intr un plan mai inalt de existenta
Eu pe acasă. Voiam să merg la sală, dar e urât afară. La voi sunt panicați oamenii cu virusul ăsta?
pfoa
neironic cred ca asta se intampla cand visezi. azi noapte am avut un vis ca aratam ca giga chad, super venos cu masa musculara mare. am tot felul de vise stranii, unde merg in dimensiuni paralele, in spatiu, in locuri care nu as putea imagina treaz
Lumea inca au cloaca in gradina si astia sa gandesc la migranti
Nu pricep ce ne oprește să facem ca TAVRII ELENI. Suntem și noi și eu în (m)UE.
>La voi sunt panicați oamenii cu virusul ăsta?
Da ;( foarte mult. Avem 10 cazuri si a venit in orasul meu deja.. REEE
va scapa de control in curand
>Nu pricep ce ne oprește să facem ca TAVRII ELENI
genele de alcoolic trac si trantor latin
Duble!
Lipsa de testosteron + romanii iubesc arabii turcii si cultura orientala, fapt reliefat mai ales prin cultura tineretului.
femei si minoritati care indragesc migranti din empatie, si vor cat de multi in tara. dai dreq de liberali
>Nu pricep ce ne oprește să facem ca TAVRII ELENI
Ministrii romani prefera banii de la ue mai mult
Secretul e să nu fii alcoolic și să ai bani.
Salut Moldovans, could you help me find the law that regulates education in Moldavia? I only know this:
Article 13. State Language, Use of Other Languages
(1) The State language of the Republic of Moldova is the Moldovan language based on the Latin alphabet.
(2) The State shall acknowledge and protect the right to the preservation, development and use of the Russian language and other languages spoken within the territory of the State.
(3) The State will encourage and promote studies of foreign languages that enjoy widespread international usage.
>(4) The use of languages within the territory of the Republic of Moldova shall be established by organic law.
Tarie beau doar sambata si duminica, in rest maxim 3L de bere pe zi ( rare zilele cand beau 3L) , bani n-am ca nu lucrez si nici nu vreau. Ce fel de glume gusta lumea in republik ca poate o dau pe spate cu umorul.
Literally the second result.
mecc.gov.md
>moldovan language
foarte albastru pilat ca voi nu recunoasteti "limba" moldoveneasca ca a fii limba romana
Eu sunt prea izolat social ca să-ți pot oferi răspunsuri la aceste întrebări, frățioare.
>voi nu recunoasteti "limba" moldoveneasca ca a fii limba romana
Mi se rupe de ce cred niște bătrâni în costume.
Răspunsul ăsta e cam memă având în vedere populația Moldovei care e cam alcoolică și fără de leafă, în cele din urmă majoritate moldovencelor tot cu moldoveni se mărită
Daca ai stii cat s-au chinuit romanii sa ii faca pe politicienii lor sa numeasca moneda nationala "LEU" moldovenesc ca colhozarii voiau rubla, multa prostie acolo si multi oameni spalati pe creier, moldovenii pleaca in strainatate si raman rusii ca aia se multumesc cu o sacosa de cartofi, jumate mananca jumate face vodca
totusi, faptul ca termenologia "limba moldoveneasca" apare in legislatie oficiala e de rau
Păi nu am scris-o eu, deci nu înțeleg de ce te-ai gândit tu să-mi reproșezi ceva cu privire la denumirea limbii.
deportare in masa de populatia ruseasca cand? eu au venit in moldova in 1812 dupa anexarea moldovei de imperiul rusesc, ca un efort de invazie prin inlocuirea etnica a romanilor din moldova. rusii nu au drept sa traieasca in moldova, nicio data n-au avut
>raman rusii
statistica.gov.md
Why do some of you not use ș and ț?
Fugg, thanks.
>(7) The state shall guarantee the training and development of efficient communication skills in the Romanian language, in the national minorities’ languages, as appropriate, and in at least two languages of international circulation.
>(8) The state shall ensure the conditions for training and development of communication skills in English, French and Russian languages in all public institutions of general education.
And where are the minority languages stated? I know there's Ukrainian, Bulgarian and Gagauz (plus Russian), but are they named explicitly in a law?
>Eu sunt prea izolat social ca să-ți pot oferi răspunsuri la aceste întrebări, frățioare.
I-auz păi nu erai tu care mereai mereu la festivale de muzică prin Ucraina, sau nu ești Patrijia?
>Why do some of you not use ș and ț?
we're lazy
Crezi ca se declara rusi? Nici tiganii nostrii nu se declara tigani si noi avem impresia ca ei pleaca. In Romania se studiaza engleza si franceza in scoli, folosim site-uri in engleza de mici, ne uitam la filme cu subtitrari, dar nu ai sa auzi romani vorbind in engleza asa doar de placere, nici macar tiganii nu vorbesc in tiganeste cum vorbeste lumea in moldova ruseste, dc vorbesc aia ruseste? Sunt rusi sub acoperire.
poti sustine un partid politic romano-centric, si sa schimabti legislatura
blue pilled lazy fuckers victims of globalization, romanians on social media such as facebook are very cringe reading their comments and blogspots, youngsters are worst they speak rom-english.
amuzant
Some can't be bothered to do it.
>And where are the minority languages stated? I know there's Ukrainian, Bulgarian and Gagauz (plus Russian), but are they named explicitly in a law?
(2) In the areas inhabited traditionally or by substantial number of persons
belonging to the national minorities, if there is sufficient demand, the State shall
ensure within the possibilities of the education system that persons belonging to
these minorities have adequate conditions to learn their minority language, or to
receive education in this language, at the compulsory education level.
Sunt eu, dar poți să mergi la petreceri și festivale singur. Una e să mergi la petreceri, și cu totul alta e să ai o viața socială bogată.
Moldovan chan, ask them
>>>>>> saracean.com
De ce te respinge lumea? Te comporți autist sau stai prost cu igiena?
I saw that, I meant if there's a law that states which minority languages are recognised.
Do you happen to speak any of them? Sorry for asking so many questions, I rarely happen to have the chance to ask a Moldovan.
Mulţumesc, I'll check