Küçük chibi kızlar edition
/tr/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
>simdiden sayfa 5
bamp
bu çok tatlı
artist rei (tonbo0430)
çekici insanlardan ve diasporalardan nefret ediyorum boruQQue
>diasporalardan
neden boyle dedin simdi user?
KeS LaN FETÖcÜ
yuRttan(bokistan) ne haberler war????
oRUSbu aneyini sike sike helaqqqqq ettik
Fetocu olsam anime sitesi yerine sonsuz tatilimde olurdum user
ayıp olmuyor mu karşim aneyimi nie karıştırıon ki
joysro hazar gel oqlimmmmm
keşke feminist kızlar terli ayaklarını koklatsalar+taşaklarımı tekmeleseler
vibeımı öldürme t*rk PİÇi
joysro likya gel oqlimmmmmmmmmmmmmmmmm
/tr/ obası n*Rmi yuwası
t*rk PİÇine bak
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
resimleri göremiyorum be ciciQ
rebçiler alfadır diyoruz anlamıyonuz yauwwwwwwww
youtube.com
twitchte elraen dışında yayıncı izlenilir mi????
böyle bir karının saatliği ne kadardır
Ne kadar aşağılık bir milletsiniz yav Türkolar.
Tipe bak, saça bak.
koyun bokunu organik zeytin diye satsam köşeyi dönermiyim
dur oqlim sapıtma çek elini ordan
rus(geRiLLa) nasıl sikmiş muhoPİÇi ula nt*Rk köpekleri ulan lowlife diktatöristan vatandaşları bayrağınızı milletinizi sikim
t*Rk sikik kuvvetlerinin leş olmasını sefiyom be moruQ
>picture for ants.png
>t*rbanlı pilot
>guzum
Ne zaman bozkır göçebesi LARPını bırakıp anadolulu olduğumuzu kabullenicez aq geçen gün sarışın bir çocuk bile gelmiş hunlardan "biz" diye bahsediyordu bi de ekledi neymiş bası eski türkler sarı saçlı mavi gözlüymüş asfdfdfhxdbcj
araba benziyorlar
4chandeki turkler cok salaksiniz.aşağılık kompleksiniz var ve saçma davranan içe dönük, tedaviye ihtiyacı olan bireylersiniz.
Türkiye sınırları içerisinde çok fazla göçmen var. Anadolu az bir kısmı içine alıyor. Herkesi kendin gibi kara zannetme :)
lil nigga olmayı sewiyorum be moruQ
Sen ne kadar malsın seni doğuran kadını sikeyim.
/tr/nin sefiri kimdir???
kes uLa aLL*hını siktimin tıRkosu
nie yandın
Gurugulum Allah Gurum bururum Zubdanjye
Kamel Halvadje
Eğitimsiz, günde 40 saat internette dolaşan, tipinin yarattığı sosyal anksiyeten dolayı dışarıda yemek bile yiyemeyen, yemek semeti’nden sipariş verip duran, bu yaşta hala bir kızla beraber olmamış olan, internette anonimliğin vermiş olduğu özgüven ile sahip olduğun insecureları bir anda unutan sikik 1iqli tek kaş biri olmak nasıl bir şey anlatsana? Ha bir de boyun da max 175 falandır herhalde lol
>yanıyeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
Pazar günü olunca biraz cozuttum moruq. Ama keyfe devam.
Arabs
Islam ülkenin amina koydu. Artik kurtarilamaz. Atom bombasi atip isi bitirmek lazim. Sikdigimin hamam böcekleri.
bana Almancı kız bul brom
Hacım ben hafif çekik gözlü düz siyah saçlı birisiyim, bugüne kadar bana Tatar mısın diye soranları saysam buradan çin'e yol olur. Bu ülke insanının %95'inden daha orta asyalıya benziyorum inan bana. Ama gerçekten şu kendimizi tamamen orta asyalı sayıp anadolu tarihine yabancı muamelesi yapma huyumuz çok absürd. Fetihlerden önce Anadolunun 12-14 milyon nüfusu olduğu tahmin ediliyor, bu kadar insan bir yere kaybolmuş olamaz, gelen göçmenlerle karıştılar sadece. Ayrıca anadolunun tarihi orta asyadan daha zengin, sırf "fethedilmedik fethettik" kompleksi yüzünden bu mirasa sırt çeviriyoruz.
youtubeda gta san andreas easter eggs+myths videoları izlemek kırmızı habb mıdır????
Haklısın. şu orta asya muhabbeti de cidden uzadı. Mesela ben yarı kırım, ukrayna kazaklarından yarı Bulgaristan/ arnavut göçmeniyim. Benim nerem orta asya mesela şimdi :d ama şimdi sen de full anadoluluyum diye gezme. Abi sivaslı, emirdağlı falan değilsen anadolulu değilsin. zaten anadolu dediğimizde zamanında burada yaşamış frigler falan işte. Lol ülkede türk yok amk .
Kızdırdınız beni amk. Olm sanki sizin ülkeye ne getiriniz var? Zaten çok işinde gücünde başarılı biri olsanız sizi almanya’dan alırlar. Boş yapmayın burada türkiye püü kaka diyip.
ülkeyi sikim amq :D
Ülkede mülteci sorunu, eğitim sistemi falan düzelse birinci dünya ülkelerinden farkımız kalmaz. Ben hala umutluyum açıkçası. Türkiye gayet güzel her ne kadar son 5 yıldır haberlerde gördüğümüz üzere ülkenin amına koyuluyor olsa bile.
iyi moruq sen yaşa t*rkiyede ben almanyada sürünürüm :))
yazın trye geliyorum heyecanlıyım
buluşalım arkadaşlar, hepiniz istanbulda mısınız neredesiniz
nevşehirde, mersinde olcam
valla mangal partisi kokteyl partisi falan düzenlerim
bokunu sikeyim bokistan
barbekü + havuz + lsd
kendimi bildim bileli kitap okuyorum. yılda ortalama 50 civarında kitap okuyorum. japonca da dahil olmak üzere 5 dil biliyorum. yurtdışında yaşıyorum ve uluslararası bir şirkette 7000 euro civarında bir maaş ile çalışıyorum. ınsanca bir hayat yaşıyorum. geleceğim garanti altında. kardeşimi okutuyorum, aileme bakıyorum ve sokak hayvanlarına yardım ediyorum.
Benimle evlenir misin?
haha weeb
bana ne olm suryelisinden kürdünden bana ne lan bana ne ben ALFA MEYL ÇADİM
güzel düşünce bro
>sevilen kıza bakire misin diye sorma süreci
bunu soran, sormayi isteyen bir adamla evlenmeyin, konusmayin, flort etmeyin, selam bile vermeyin. cok net soyluyorum.
12-14 milyon biraz abartili. Zaten 19.yüzyilin baslarinda Anadlouda 13 milyon insan yasiyordu. Bin sende bu rakam degismedi mi? Türkler geldiginde anadoluda 3 milyona yakin insan yasiyordu.
Ama yinede haklisin. Ben DNA testi yaptirdim ve orta asya oranim yüzde 11 cikti.
scandi/yahudi ne alaka yauw annen alman falan mı
Biri bana bunu sorsa bakireysem bile degilim derim haha tepkisini olcerim
amon sen misin
olm şaka maka kusuruma bakmayın da, çok türk kızı sikecem gelince I'm sorry.
masum masum davrananları sikecem yani kusuruma bakmayın arkadaşlar sizeleri seviyorum da
Ekşi başlığı değil mi bu amk
salako kajmer
götünü sikiyim kıraç
Iki tarafda Kayserili. Ic anadoluya Ostrogoth lar gelmisti Scandinavia dan roma zamaninda. Onlarla gelmis olabilir.
Tipik türk erkeği. Çok kız sikicem diye hava atıyor. Biraz medeniyet, biraz, bir kereliğine. Ihh
benim bu. ne ev ne araba maaşını bile sormadım. nişanlıyken işsiz kaldık ikimizde. iki işsiz ev kurduk hatta ufak bir düğün yaptık. sonra elele verdik çalıştık kazandık. onun evini arabasını zerrece umursamadım aklıma bile gelmedi. benim elim armut mu topluyor ev araba istersem çalışır yaparım.
beni hiç incitmedi. hiç sesini yükseltmedi. çok iyi bir hayat arkadaşı oldu. çok iyi bir baba. en başından belliydi onun beni hep çok seveceği. hep çok sevdi. hep çok sevdim. benim için önemli olan bunlar. çünkü para versen alamazsın.
Lan almancı. Almanlar sizden ciddi ciddi nefret ediyorlar. Hangi biriyle konuşsam türkler şöyle böyle diyor.
Sen de yazın şov yapmak için almanyadan türkiyeye arabayla geliyor musun ahahjaja
Özür dilerim ama bunu yapmalıyım dostum, genlerimde var, kanımda var
>ülkeye ne getiriniz var
Sanki diğer Türkolar 7/24 atom parçalıyo amkkk.
Mülteci sorunu yokken çok iyiydi sanki amqq
7 YAŞINDAKİ DAHİ TÜRK ÇOCUĞU ODASINDA ATOM PARÇALADI
ŞOK ŞOK ŞOK
Sümüklü böcek gibi yapışırlar brem benden söylemesi.
bütün diasporaların (özellikle alam*Ncıların) göt deliğini sikim BORuQQQQUEee
Oranın surisi de bunlar işte amkkkk :DD:d:DD:d
yok olm yapışmasınlar rezil olurum aileme, zaten 8 yıldır ailemi görmüyorum
quick fuck olsun hıphızlı zoom zoom mazda gibi
Bence o kadar da kötü değildi. Belki de o zamanlar 10-12 yaşında olduğumdandır ha ha ha.