edycja sharej myshuni
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
włoski
bije dzieci bo niebicie to lewactwo
zobacz
nie biję dzieci bo bicie to prawactwo
nikt tak nie powiedział prawaku z jednocyfrowym iq a tamto owszem
szara myszka nie dla anona szczura :)
zobacz
gdzie ty to widzisz że ktokolwiek tak powiedział?
kurwa bo dziecko wie czy ty czerpiesz z tego przyjemność czy nie
co to za chłopski rozum
jak strzelam do ludzi na ulicy z karabinu to nic złego jeżeli nie czerpie z tego przyjemności
co ma piernik do wiatraka, dziecko może mieć traumę być źle wychowane nawet jak rodzic nie czerpię przyjemności z bicia
nah, było że bezmyślne potępianie bicia dzieci to lewactwo
jak ktoś chce marnować czas i będzie w stanie bez bicia wychować dzieci (przy porównaniu obecnych dzieci do tego co było to raczej nikt nie umie) to niech se marnuje czas
otóż nie
synek widzisz że jestem zajęty piciem piwa do telewizora ja nie mam czasu sie z tobą użerać więc cie bije ale nie czerpie z tego przyjemności
>kiedyś to było teraz nie ma
aha
>t. autyzm
zobacz
niby czemu nie? trauma/złe wspomnienia często występuje po doświadczeniu przemocy
Przypomniało mi się że na tym koncie mam haydee i te litry spermy które przelałem uffffff aż żal usuwać ale nie chcę żeby gówniak w takie gry grał
no i taki poziom argumentacji to ja rozumiem
zobacz
ój chuj
czemu nie przecież tam nie ma nagości
złe wspomnienia może i, co jest akurat kolejnym motywatorem zachowań i bardzo przydatne w tresurze
trauma nie, bo by każdy bumer miał traumę
na przyszłość użyj mózgu
chiński brzmi o wiele lepiej od japońskiego
>zajebię ci pasem bo nie chodziłeś do kościółka w piątek ale ok bo będzie lekko
i zanim napiszesz że przechodzę w skrajność, sam mówiłeś że bicie to najprostsza forma "wychowania" i nie opłaca się stosować innych
ale som mody a dupsko samo w sobie daje kościeja
youtube.com
widzę że zapiekło autystę
>tresurze
aha, zresztą złe wspomnienia mogą też być demotywatorem
>bo by każdy bumer miał traumę
nie każdego bumera tłukli tak jak ty do tego nawołujesz
głupi powód do karania
ale tak, bicie to najlepszy sposób by odwieść dziecko od niepożądanych zachowań
ale zapierdalaja dzisiaj edycje
po prostu chce napierdalać dziecko o co ci chodzi lewaku
dosłownie każdy bumer oberwał kiedyś za karę
w jakim ty świecie żyjesz, spytaj rodziców i dziadków jak byli wychowywani w domu i w szkole
pierwsze (you) w tej nitce więc widać kto tu jest autystom
od pożądanych też odwodzi bo dziecko wszystkiego się po tym boi i bez pasa nad głową nic nie zrobi
bicie dzieci jest dobre tylko jak nie czerpiesz z tego przyjemności
otwieram trzecie piwo
>oberwał kiedyś
raz czy dwa razy dostać to chyba jednak nie jest napierdalanie za każdą rzecz tak jak ty mówisz
to fajnie że całe pokolenie naszych rodziców się wszystkiego boi
szkoda że tylko tego po nich nie widać
ona słodka!
jak nie czerpiesz przyjemności to nie bijesz za dosłownie wszystko
na przyszłość użyj opcji mózg, temat zamykam
to nie jest mysza debilu
>nowe dlc do hoia4
>20$
tym cuckom z szwecji chyba się sufit na głowę spadł
a czy jeśli gwałciciel nie czerpie przyjemności z gwałtu a wręcz jest to dla niego traumatyczne przeżycie to co wtedy?
wy się tak sracie o bicie, a jedyne po czym mam mini traumę z dzieciństwa to kary bez bicia (zamykanie w ciemnym pokoju w przedszkolu jak czegoś nie chciałem zjeść, jak się rodzice o tym dowiedzieli to mnie przenieśli)
bicie jakoś po mnie spływało
po chuj by ktoś gwałcił jeżeli nie sprawia mu to przyjemności?
po drugie gwałt to powinno być podstawowe prawo mężczyzny bo kurwom już sie w głowach poprzewracało i 90% facetów nie ma szans na zaruchanie
zobacz
mówie ci przecież że mało kto był napierdalany za byle co (jako jedyna warta zachodu metoda wychowawcza) jeden czy dwa klapsy w ramach ostateczności jeszcze nikomu psychy nie zryły
sam napisałeś że tylko bicie dzieci jako tresura się nadaje, czego logicznym następstwem jest że powinno się dzieci bić za wszystko co zrobią źle
niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego gównodlc kosztuje 72 złote no kurwa mózg mi rapuje dlaczego to jest legalne?
ja pierdole z takimi """"""ludźmi""""""" tu siedzimy. wrzyj mocniej incelu hurr durr seks mi się należy
tak działa wolny rynek
coś ci sie nie podoba komuchu?
to jesteś mało logiczny i tyle, cóż ci poradzę
nie, mam tbw bo i tak nie kupie, tylko pytam dlaczego pierdolone dlc kosztuje 72 złote polskie
bo główny odbiorca takiego dlc czyli człowiek z zachodu może sobie na to pozwolić a robak z kraju gdzie przeciętne zarobki to 500 euro miesięcznie nie może
sam jesteś debil
czyli jesteś za biciem a się zesrałeś bo nie rozumiałeś o co chodzi?
-,-
JA MAM TRAUME BO OJCIEC MI SIE ZESRAŁ NA KLATE I CZERPAŁ Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ :^((
spoko idioto
ja mam traume bo jestem prawiczkiem
wyobrazcie sobie jak bardzo jestem poszkodowany kiedy ponad 20 lat a dalej prawiczek
nie rucham bo pierdzę
jestem za biciem tylko w ostateczności a nie jako jedynego środka wychowawczego bo inne się nie opłacają
ja prawie 30 i wyjebane
wole mieć czas na gierki i inne hobby niż sie użerać z kurwami tylko po to żeby wsadzić chuja w cipe
turysto...
>20 lat
>prawiczek
>>>/mit/ ->
>20
spróbuj 25 h-haha
to samo :(
nie potrafie sobie wyobrazic ze ide na randke i nagle taki potęŻNY bonczuur kurwa