Pivokosa edicija
/ex-yu/
>depilirane ruke
bezveze
prvi za jedinu domovinu
youtube.com
OBO
V
O
e ovo je bazza pjesma
pre svega madjari su u vojvodini svoji na svome kao i mi srbi tako da nema potrebe da ti sedis u kaficu i pricas na glas kako madjari "treba da se smire" jer su svakako mirni i ne prave probleme za razliku od "srba" koji su dosli iz picke materine brdjanske i pljackaju nas na sve strane, jednostavno takav govor je seljacki i nema smisla, ako neko treba da se smiri to si ti ako si vec dosao u novi sad probaj malo da se ponasas kao lokalci umesto sto nameces svoje vidjenje sveta
Boli nas kurac.
ubij se tijana spidaska kurvo
zna se
švabice vole debele kobasice
ljudi secate se pre 2 godine smo gledali dal bi VICE ili ekskluziv reportazu o mladima sto uzimaju drogu na festivalima
dal moze ko da nadje taj jebeni snimak?
secate se one ribe zvala se Lana sto kaze da ne uzima nista i samo pije vodu a zenice ko kugle za bilijar hahahaha
imaj seks incelu
Pivokosa je pjur
ubij se galebe ciganshturo pogana
>ook no anastasija gf
ne smaraj tijana idi zavrsi narkotike znam da hoces
hahahaha ja se secam
kao pijem samo vodu i odlicno se provodim hahaha
video sam je posle nove godine u karibiku bilo me sramota da trazim da se slikamo
to to ahhaha jebeno nikako ne mogu da nadjem snimak, dal je realno da su ga skinuli
glupa kurva
iranke koje imaju iskustva s kurcem
NATURAL AND PJUR
frf mislim da se sjecam bilo je jos par tipova koji su iskustva pricali
VODI ME NA ZUR ZUR
youtube.com
treba ovde jedan incelko da se javi
bilo bi bolje da sam u zatvoru ili u ludari, bar bi se druzio sa nekim
>mlk sam saznao da mi prijatelji neironicno gledaju ovo
GIRKIJOOOOOOO
MENA ribe su vrh
ovo
ook nemas gf iz ludare
ahahahahaah ova ciganska kurva misli da je nesto bolja od njega i ponizava ga frfulja nasta lici osecam i da ima preko 30 god
ja sam nerionicno gledao nekoliko epizoda sa mladjom sestrom i kevom
NASA SRCA VEDRO BIJU
ZA MIR ZA JUGOSLAVIJU
gadna je
ja sam neironicno gledao izvedi me
Ja neironicno pogledam svaku (barem pocetak i kod maticarke)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Pre tipa 2-3 godine bilo je dosta turista iz Irana, cak sam cavrljao sa jednom Iranskom slatkicom turistkinjom, ali pickousti im je uveo vize pod pritiskom Amerike i EU i sada ih vise nema
Što su to hercegovački svatovi? Evo i kratkog opisa hercegovačkih svatova.
Hercegovački svatovi uvijek imaju ove elemente:
– svatovi bez 648 ljudi nisu svatovi
– iznajmi se Mercedes od 100 000 KM
– barjaktar obavezno ima šiber na autu
– mlada proba juhu u novoj kući i uvijek je kao super iako bi je ispljunula k’o špicu trešnje
– mlada baca bombone a neka baba iz mase se dere: “Eto bombooonaaa”
– na pjesmu “Danas majko ženiš svoga sina” 98,7% majki plače i grli mladoženju
– na polasku uvijek neka baba stoji i škropi svatove k’o da idu na bojište.
– stari svat uvijek pogriješi kad moli Očenaš.
– za večerom postoji jedan koji se napio i soli i biberi ostalima u tanjur, a u moderno doba to je vrijeme za stavljanje statusa/slika na facebook
– prijateljice od mlade obavezno kriče k’o promukle hijene dok pjevaju “Prijateljice”
– pjevaju se “Lijepa naša” i “Hercegovina u srcu”, a između njih uvijek ljudi sjednu, kao da ne znaju da poslije jedne ide druga.
– djeca u sali pretrče k’o kenijski dugoprugaš.
– konobari prije rezanja torte nosaju tacne na kojima je upaljen plamen i pjeva se “Glori, glori aleluja”.
– kad love kravatu, muškarci izgledaju k’o nadrogirane čimpanze, a buket uvijek padne između dvije cure koje bi život dale da je njihov te nerjetko ta borba izgleda kao meč Cro Cop vs. Minotaur 2003., iako ne bi bile zadovoljne ni da Brad Pitt uhvati kravatu.
– postoji uvijek grupica koja bude u sali do 22:30 i onda odu u obližnji disco onako okićeni te se vraćaju malo prije “jabuke”.
– Oko 3:30 h ostane grupica koja zasjedne i naručuje mezu, te nastoji dokazati da je klapa Šufit za njih amaterska skupina
– kad dođe dvd tih svatova pogledaju ga dežurne gledačice, a po starom katoličkom običaju ubrza se misa.
– gost iznenađenja Daniel Boto.
– 50 eura nije 100 maraka u kuverti.
baza
a jbt
Meni je drago da me nitko ne zove u svadbu jer bar ne moram davat pare za poklon haha
samo da me drug zove za kuma ove godine pa da ga izblamiram na svadbi i unistim mu zivot
sjecam se tebe
ovo
mene neki drugar smara da mu budem kum
ma ima i njega da ghostujem
isto, mnogo je bolje ne ici nigde haha
ma joj ti drugovi sta nam rade haha
ja sam debil
sve mi se gadi svijet zivot sve jebote sve mi se gadi
ti si mili vec odavno u paklu
ne mogu vise
nitko:
apsolutno nitko:
user: ja sam debil
ovo ali neironicno
zelim nesrecu svim ljudima koji su nasli devojke jer ja nisam uspeo pa hocu da ih sabotiram
imaj seks incelu
U ponedeljak ću vam snimiti prvu emisiju o ljudskim susretima sa nepoznatim bićima u našim kišnim šumama i vodama planete Zemlje iz moje knjige na tu temu. Emisija će biti barem dve po recimo 2 + sata. Ako vas bude interesovala tema možda snimim i treću emisiju. U sredu ćete moći gledati prvu emisiju na ovu temu. Iskreno postavite sebi pitanje ko vam na celome internetu snima nešto iole slično u ovolikome obimu video materijala a podataka koje vam iznosim ?! Odgovor je veoma jednostavan i svi ga znate. Svako ko ima mogućnosti neka mi pomogne nekom svojom novčanom donacijom preko uplate u pošti koju mogu preuzeti pokazivanjem sms poruke njima preko mojega mobilnog telefona ili recimo preko ,,Money Gram" uplate ili preko ,,Western Union" ali oni uzimaju veliku proviziju za razliku od ,,M. G." kojega od ponedeljka treba da koristim prvi put u životu. Pozdrav svima.
doslovno ako si incel samo promijeni spol i imas life na easy mode
levo: chestiti, poshteni, pravi srbi
desno: novosadske narkomanchine i olosh
kolko je lepa jebote
do juce su mu se devojke smejale a sad im nabija komplekse