edycja top czypsów
/polska/
Other urls found in this thread:
top czypsy to lays papryka karbowane (fpbp)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
za spierdolenie smaku solonych im nie wybaczę
czy u was w sklepach są laysy kurczak bo u mnie w mieście nie ma
u cioci w Francji były, może w Polsce już nie sprzedają
top czipsy?
CHYBA TOP GÓWNO dla polaka biedaka z biedronki hahaha
jakby mi takie cos zaoferowali nawet na domówce kurwa u studenta to bym wyjebał do kosza a potem gosciowi co wpadl na pomysl ZEBY MNIE TYM KARMIĆ kurwa wyjebal na ryj
no ale polaczek robaczek zje
zje sobie smacznego ejszcze powie przed wzieciem czipsa i wsadzeniem do ryja
hmmm przeżegna sie kurwa i zacznie wpierdalac kurwa top czipsy jebane
pluje na was
ale akcja
fpwp
już pierwszy wysryw
ja pierdoel a ta jebana kuwra nadal dodaje avatar do swoich postow XDD
zesram sie zaraz
>jesteś zerem, białym żołnierzem, nosisz spodnie, więc walcz
?
maxx to gówno obsrane ale karbowane lepsze od zwykłych, tylko szkoda że paczka zamiast w połowie pusta to w 2/3 pusta
>mieć taki ból dupy przez czypsy
>odpowiadanie na oczywistego
oh, widzę że post stworzony przez fana top chipsów :^)
proszę niech się pan jeszcze poczęstuje colą original
już się zesrałeś
>>zerem
serem* najlepiej cheddar jalapeno
czytanie halapenio jak ludzie, czy dżalapenio jak polacy?
akurat moje ulubione to laysy
XD niech ktos robi screena HAHAHAH
lol
wal się kola orginal to najlepsza podróbka koli
co to za gówno dla biednych?
kola oryginal ssie na równi z hop cola
ale top chipsy są S tier
kalapinio
odbierdolta się od top czipsów i od coli original i top czipsów
gówno jak nadludzie
macie tam pringlesy na tej waszej wsi? ile kosztuje tuba, chyba ze 20 złotych?
HMMMM GRAŻA chrum chrum co mie tu dajesz cole i laysy do koszyka. Wsadzaj mie tu te top czypsiki taniej wyjdzie a smacznie tak samo hyhy chrum chrum kwiii
Jalapenio bo nie jestem jebanym brudasem ani robaczkiem.
czemu pringelsy to takie drogie gówno? chociaż żeby dużo ich było w tej tubie a tam mało co kurwa w minute taką paczuszke wpierdalam
jak mój stary
"tom ostro paprykę czili zieloną"
>nie jestem jebanym brudasem ani robaczkiem.
I tu się mylisz
czego kurwa
giełda zamknięta przecież
10 u mnie.
Nie warte pieniędzy żbsz, dobre ale za 10 zyla mam 2 paczki tak samo dobrego gówna. Nie wiem jak oni wogóle zarabiają pieniądze tak żydząc.
ja mam domowy przepis na czipsy
zesraj się po zjedzeniu duzej ilosci blonnika. Kupa musi byc twarda aby dała sie kroic na krajalnicy (najlepiej duza chelba czarnego zjesc ruskeigo przed sraniem). Nastepnie kupe daj do zamrażarki na noc. Nastepnego dnia wyjmij i zacznij kroic na krajalnicy na cienko. Potem kupe smaż w oleju na czuja, bo nie da się smażyć aż zbrozowieje
polecam podawać z jakimś dipem, np gównem
pozdro
japierdole ale ściernisko wylazło, się dowiedzieliśmy że /polska/ to biedacy co nawet na trzipsach i koli oszczędzają, kupują jakieś tanie zamienniki jakby to był tusz do drukarki jebani małomiasteczkowcy
Rave to dosłownie tylko przykrywka żeby nawpierdalać sie narkotykami. Nikt tam nie przychodzi dla tego napierdalania zwanego "muzyką".
daje soga
Ja lubię januszy bo są złymi gojami.
jedynie pringlesy kupowałem jak były w promocji po 3 ziko. tak to czipsletten o wiele bardziej się opłaca a nie smakują jakoś chujowo
Ile w ogóle taka tuba ma w sobie? Tyle ile duża paczka?
>Tyle ile duża paczka?
Kurwa chciałbyś.
Może troszkę wiecej niż te malutkie paczuszki od laysów.
jedną tubę pringlesów dosłownie wpierdalam w kilkadziesiąt sekund
t. duży kawaler
>on ma takie kompleksy że przepłaca tylko żeby czuć się lepszy od przegrywów z internetu
>NIEEE NIE MOŻESZ KUPOWAĆ TANIEGO JEDZENIA KTÓRE CI SMAKUJE
>MUSISZ KUPIĆ DROGIE BO SOMSIEDZI POMYŚLO ŻE JESTEŚ BIDOK
no u mnie gdzieś kolo 9 złotych, w osiedlowym jest tylko taki jeden mały stojak na którym się mieści dosłownie ze 6 pudełek ale szybko znikają, co bogatsze studenciaki kupują
kupuje top czipsy bo mi smakują a nie dlatego że są tanie, nie pozdrawiam cwela warszawiaka pierdolonego z pędzlem na łbie
wyobrazcie sobie wpierdalać top czipsy i być z tego dumnym XD o kurwa jakie biedaki ja pierdole
wyobraź sobie dawać jebanie co inni robią z pieniędzmi
trzeba być jebanym polakiem robakiem z kompleksami
>wyobrazcie sobie wpierdalać top czipsy i być z tego dumnym XD o kurwa jakie biedaki ja pierdole
gdzie z tym ryjem
nie widziałem nigdy żeby ktoś komu patrzył jakie czipsy je, tu chodzi o to że tanie znaczy słabej jakości i niezdrowe
to takie polackie oszczędzać na jedzeniu bo "haha paczcie go przepłaca"
Dosłownie przypomina mi tą historyjke o Afryce gdzie nygusy afrykańskie kupiwały gorzkie pomidory i jakieś inne gówno, mimo tego że nikt w rodzinie tego nie lubiał, a gdy zapytani dlaczego odpowiedzieli "żeby inni nie myśleli że jesteśmy biedni", taka murzyńskość brand-nameowicza robaka.
wpierdalacie top czipsy bo jestescie jebanymi biedakami KURWY :^)
chipsy sie je raz na miesiac albo rzadziej bo to jest kurwa chemiczne gówno
jak sobie cos kupuje raz na miesiac to kurwa kupuje najdrozsze bo nie jestem biedakiem a wy kurwy co? Codziennie kurwa chipsy i 2 litry coli to kupujecie najtansze i jestescie kurwa spaslakami jebanymi! Rozumiecie? Spaslakami jebanymi. Kurwa grubasy jebane ida do biedronki i tylko kurwa 30 paczek top czipsów co kurwa smakuja jak gówno i kurwa cola chujowa ja pierdole brzydze sie wami.
>ja kupuje x a ktoś kupuje y? czas się zesrać
zdrowszy na czipsach tak czy tak nie będziesz
biedniejszy też kurwa nie będziesz bo różnica między 2,50 a 5,50 to jest nic liczy się smak a tak się składa że lubię wpierdalać top chipsy garściami
Dokładnie to.
Mnie tylko wkurwia jak przyjde na jakąś impreze a tutaj mi sypią DOSŁOWNIE najtańszym gównem co nawet nie ma smaku bo w fabryce im posypać żal było. Nie mam na myśli topchipsy bo niektóre smaki są nawet całkiem całkiem, tylko jakieś bezimienne gównomarki za dosłownie
jak ja was kurwy nienawidzę
bo cie tak matka nauczyla robaku :)
mi moja kupowala drogie a tobie top czipsy bo oszczedzala na tobie kurwo 2 zł bo tak cie kochala
to sie teraz nauczyles ze top czipsy smaczne lol
pozdro
o to to to to
W sumie się nie dziwie ze wam smakują te top czipsy, jak w tym jebanym kraju za rarytas uważany jest kawałek mięsa rozjebany młotkiem, razem z ziemniakami i ogórkami ze śmietaną :)
czy jedzenie śmieci to takie polskie hobby?
W mojej opinii pic rel są najlepsze cziperki dostępne na tzw. polskim rynku (specjalnie z małej).
Zapraszam Szanownych Anonków do dyskusji oraz wymianie poglądów cziperkowych.
>W sumie się nie dziwie ze wam smakują te top czipsy, jak w tym jebanym kraju za rarytas uważany jest kawałek mięsa rozjebany młotkiem, razem z ziemniakami i ogórkami ze śmietaną :)
Nie, ja jestem wysokiej klasy i wpierdalam wyłącznie gówno.
>ktoś lubi inne jedzenie niż ja czas się zesrać
taki twój obraz
a na zdjęciu ty jak rozdziawiasz japę by do niej najebać top czipsów XD
Prosto z pieca są ogólnie zajebiste, nie ważne jaki smak. Szkoda tylko że paczka jest mniejsza niż u zwykłych.
ja to w gościach nie wiem co kurwa pić.
>heherbatkę?
kurwa dostaniesz "Minutkę" albo sagę
>kawkę?
Tchibo family żółtą, która smakuje jak wrzątek+asfalt+guma SHOCK
Porzygać się można
lays strong cheese jalapeno
najlepsze jakie są, bynajmniej w ofercie laysa
idealne połączenie ostrości na właściwym poziomie oraz smaku sera i papryki
o kurwa jakie one są dobre
jedząc je kilka miesięcy temu czułem się jakbym znowu jadł czipsy po raz pierwszy w życiu
>lays strong cheese jalapeno
Dosłownie nigdy nie próbowałem. Paczkę ma niemal identyczną do cheddara. Gdzie takie można kupić?
UWAGA
polski przysmak
CZYTAM
>paluszki
HAHAHA kurwa chrupiące gówno kuwra o smaku soli. Zesram sie zaraz. Tylko kurwa w post komunistycznym kraju mozna wpierdalac kurwa patyki o smaku jebanej soli i mowic jakie to pyszne. O kurwa zesram sie zaraz.
>nieee nie możesz jeść prostego jedzenia
>musisz jeść homara w sosie z jąder koczkodana inaczej jesteś polakiem biedakiem cebulakiem
zgadza się
Ściągam VRChat żeby znaleźć dziewczynę, opinie? Nigdy w to nie grałem
Pringles Hot & Spicy
drogie więc trzymają biedote z daleka
nie za ostre więc trzymają cweli od ostrości zdaleka
drugie miejsc to salt & vinegar
> bynajmniej
w y p i e r d a l a j
>szpanowanie forsą za pomocą kurwa czipsów
nawet tanich nie kupuję ale was powinni wsadzić do psychiatryka
proś o wodę mineralną, tu się teoretycznie nie da przegrać
>jego nie stać nawet na tanie czipsy